• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkma canını kuzum hayırlısı olsun.
Dediğin gibi kimyasaldan sonra kalma şansın daha yüksek
Üzüldüm ne yalan söyleyeyim ama kürtaj olsam daha mı iyi en azından nasip kısmet saglıklıyız devam korunmadan
İnşallah vardır yaa iki tane testm kaldı birini yarın yapıcm yine diğerini tam adet günümde yapcm heveslenmk istemyrm geçen sefer çok üzüldüm çünkü
Hemen gitme bekle kesinlikle 4 gün gecsın oyle git

İnşallah vardır yaa iki tane testm kaldı birini yarın yapıcm yine diğerini tam adet günümde yapcm heveslenmk istemyrm geçen sefer çok üzüldüm çünkü
Sevin yine bence bu sefer saglıklu kımyasl ustune kaldın ama gecsın oyle kan ver hemen gitme

Sevin yine bence bu sefer saglıklu kımyasl ustune kaldın ama gecsın oyle kan ver hemen gitme
Canım zaten çizgi belirgin olsun öyle yani adetim gecsin 3ünde ya günüm 10 unda gitçem doktora kan vermeye bi hafta geçince aksam vakti telaşla gidip vermicm bu sefer kanı hüsrana uğramak istemiyorum inş sağlıklı olur varsa

Üzüldüm ne yalan söyleyeyim ama kürtaj olsam daha mı iyi en azından nasip kısmet saglıklıyız devam korunmadan

Hemen gitme bekle kesinlikle 4 gün gecsın oyle git
Aynen kuzum kürtaj çok kötü oluyor zor toparlamıştım ben 🥲 dediğin gibi sağlıklısın devam sıkmak yok canını

Kız doktora gittin mi nerden biliyon kimyasal olduğunu ? Belki normal regl oluyosun korkma kimyasal değildir eğer kimyasal diye düşünüyosan kan vercen mi beta kaç çıkıcak ona bak eğer beta 0 sa zten hamile kalmadın demektir

Kız doktora gittin mi nerden biliyon kimyasal olduğunu ? Belki normal regl oluyosun korkma kimyasal değildir eğer kimyasal diye düşünüyosan kan vercen mi beta kaç çıkıcak ona bak eğer beta 0 sa zten hamile kalmadın demektir
Yani doğru zatenn reglin bir iki gün geçilmişti bence kimyasal değil normal regl gibi canım

Yani doğru zatenn reglin bir iki gün geçilmişti bence kimyasal değil normal regl gibi canım
Anlatamıyorum herhalde yada ablamak istediğiniz gıbı mi anlıyosunuz döllenme olmasa test niye pozitif göstersin tarihime gore niye 3 gün gecsın illa ki kan verip veya düstüğünü gormek mi lazım bide yorum yapıyorsunuz kaç test yaptım cızgi cıktı gotumden mi uydurdum bide sıkıntımın üstüne sizinle ugrasıyorum gebelik testlerini de gozunuz göre göre bravo bi siz biliyorsunuz herseyi

Silik çizgi çıkmıştı ama onda bende de aymı oldu çizgi çıktı kanama geldi kimyasaldı benm gibi oldu
Ben iki sefer kimyasal gebelik geçirdim çizgiler çok belirgindi beta biri 40 diğeri 80 di ama erken öğrenmiştim bat Zamanım da regl oldum yani böyle hayalet çizgiler knadirici olabiliyor

Anlatamıyorum herhalde yada ablamak istediğiniz gıbı mi anlıyosunuz döllenme olmasa test niye pozitif göstersin tarihime gore niye 3 gün gecsın illa ki kan verip veya düstüğünü gormek mi lazım bide yorum yapıyorsunuz kaç test yaptım cızgi cıktı gotumden mi uydurdum bide sıkıntımın üstüne sizinle ugrasıyorum gebelik testlerini de gozunuz göre göre bravo bi siz biliyorsunuz herseyi
Vallaha niye bukadat tepkiler verdiniz anlamadım attığınız testlerde hayalet gibi olsa bizene olmasa bizene verdiğiniz tepki çok saçma kendi kendinize. Muane edip karar verip uzluyorsunuz bide

Ben iki sefer kimyasal gebelik geçirdim çizgiler çok belirgindi beta biri 40 diğeri 80 di ama erken öğrenmiştim bat Zamanım da regl oldum yani böyle hayalet çizgiler knadirici olabiliyor
Ben oglumdan önce de kimyasal gecırdım betam once 33 daha sonra 17 cıktı 5 gün adet oldum bunda da 3 gün gecikme hayalet cızgi ve leke sökülme camur gibi anlamasam derim zaten cızgi de beta olmasa zaten 40 saat dursa belirmez kac test yaptım hepsinde de cızgı gördüm

Ben oglumdan önce de kimyasal gecırdım betam once 33 daha sonra 17 cıktı 5 gün adet oldum bunda da 3 gün gecikme hayalet cızgi ve leke sökülme camur gibi anlamasam derim zaten cızgi de beta olmasa zaten 40 saat dursa belirmez kac test yaptım
Sacma mı gozun gordugu seye yok demek ne kadar sacma
Fikrimi söyledim abartmayın artik
Yani g

yani üzüldüm adınıza inşallah diğer ay Allah nasip eder. Ama İnsanlar sizi tanımadığı halde üzülüp yardımcı olmaya çalışıyorlar bu kadar büyük tepki vermeniz çok yanlış ve hoş degil. "Sizinle uğraşıyorum".. çok yanlış takibi bırakıyorum.

yani üzüldüm adınıza inşallah diğer ay Allah nasip eder. Ama İnsanlar sizi tanımadığı halde üzülüp yardımcı olmaya çalışıyorlar bu kadar büyük tepki vermeniz çok yanlış ve hoş degil. "Sizinle uğraşıyorum".. çok yanlış takibi bırakıyorum.
Özgürsünüz

Anaaa kadına bak. İstersen uzaya çık kardeş napıyosan yap bizene. Senin psikolojin bozulmuş normal değilsin. düzelirsin inşallah senin için tek duam bu…

Anaaa kadına bak. İstersen uzaya çık kardeş napıyosan yap bizene. Senin psikolojin bozulmuş normal değilsin. düzelirsin inşallah senin için tek duam bu…
Yani Kendi kendine muane edip hamile olup birde kimyasal olduğuna inanıyor doktor yok kontrol yok beta yok yorum yapincada hakaret

Back
X