• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben grip oldum yaa bogazm acıyo burnum akıyo ve basım çatlıyo taylol içsem sorun olur mu bilemiyom ilaç içemiyoö agrı kesiici de

Kızlar ben grip oldum yaa bogazm acıyo burnum akıyo ve basım çatlıyo taylol içsem sorun olur mu bilemiyom ilaç içemiyoö agrı kesiici de
İçme canım cızgi belli olusma asamasında içme ilaç falan evinde ıhlamur varsa bi bardak balla içebilirsin onun haricinde ilaç alma

Parol minoset içilebilir canim ama şuan çok yeni senin bilemiyorum o sebeple bi acile git gebelik var d3 ona göre bisey verirler ama ıhlamur kaynat onun haricinde tarhana çorbası bol acılı sıcak sicak

Parol minoset içilebilir canim ama şuan çok yeni senin bilemiyorum o sebeple bi acile git gebelik var d3 ona göre bisey verirler ama ıhlamur kaynat onun haricinde tarhana çorbası bol acılı sıcak sicak
En iyisi ıhlamur canım acile gidemm şimdi çok sağolun tavsiyelrnz için kızlar teşekkür ederim 😇

Back
X