- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.101
Yükselebilir canim daha var rengline0.10 çöktü yine ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselebilir canim daha var rengline0.10 çöktü yine ya
Erken mi acaba ondan mı böyle çıktı canım0.10 çıktı yine ay
Yükselir mi ya
Olusmaz canım adetle atılır nasip ama ümitsiz de olma bekle bakalım hayırlısı olsunBelkide. Öyle durumda gebelik oluşmaz mı?
İçme canım cızgi belli olusma asamasında içme ilaç falan evinde ıhlamur varsa bi bardak balla içebilirsin onun haricinde ilaç almaKızlar ben grip oldum yaa bogazm acıyo burnum akıyo ve basım çatlıyo taylol içsem sorun olur mu bilemiyom ilaç içemiyoö agrı kesiici de
Parol minoset içilebilir canim ama şuan çok yeni senin bilemiyorum o sebeple bi acile git gebelik var d3 ona göre bisey verirler ama ıhlamur kaynat onun haricinde tarhana çorbası bol acılı sıcak sicakKızlar ben grip oldum yaa bogazm acıyo burnum akıyo ve basım çatlıyo taylol içsem sorun olur mu bilemiyom ilaç içemiyoö agrı kesiici de
Ihlamur içim bencede içmicm sizde soraym ddm tecrubelisnz ondanİçme canım cızgi belli olusma asamasında içme ilaç falan evinde ıhlamur varsa bi bardak balla içebilirsin onun haricinde ilaç alma
En iyisi ıhlamur canım acile gidemm şimdi çok sağolun tavsiyelrnz için kızlar teşekkür ederimParol minoset içilebilir canim ama şuan çok yeni senin bilemiyorum o sebeple bi acile git gebelik var d3 ona göre bisey verirler ama ıhlamur kaynat onun haricinde tarhana çorbası bol acılı sıcak sicak
Ne demek canım bal da at içine portakal mandalina falan ye limonlu ballı sıcak su da içebilirsin ama meyve ye mutlakaIhlamur içim bencede içmicm sizde soraym ddm tecrubelisnz ondan![]()
Rica ederim canım bi an önce iyilesirsin insallahEn iyisi ıhlamur canım acile gidemm şimdi çok sağolun tavsiyelrnz için kızlar teşekkür ederim![]()
Tamm canım öyle yapayım teşekkür ederimNe demek canım bal da at içine portakal mandalina falan ye limonlu ballı sıcak su da içebilirsin ama meyve ye mutlaka
İnşallah sağol kuzumRica ederim canım bi an önce iyilesirsin insallah
Aminnn kuzumYeni yılımız kutlu olsun arkadaşlar hepimizin duaları dilekleri kabul olsun sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah Allah hepmzn gönlüne göre versn sağlık huzur bereket versin![]()
Bilmiyorum canım ne desem umutlancan oyle hıssettim iki üç gün bekle 13 gün bi daha bak varsa vardır yoksa yoktur dyim bu arada güzel mutlu yıllar dilerimOKYANUS302 sence 0.10 artar mi ?