• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz tek tek yeni yıldan güzel haberler alırız insallah hamile kalanlar saglıkla ilerler biz de yakın zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin kalayım diye dua etmeyecem artık saglıklı gebelik nasip et Allah ım diycem geciktirme saglıklı sıhhatli nasip et 🤲 amin

Yapıcam canım annemler gidicek bugün edrneye ayrıca bide eşiminde anneleri var oyüzden şimdi yapacagın fırsat yok herkes gidince yapıcam gene kfkfkfkf ama bu zamana kadar negatif gösterdi gecikmeden önce
Geç döllenmedir belki yaa canım

Eklentiler

• DA2E9402-056F-4490-A18B-38FF6B36B2AF.webp
    DA2E9402-056F-4490-A18B-38FF6B36B2AF.webp
    138,9 KB · Görüntüleme: 45
Ben goremediydim valla brova 🥰 bakıyom bakıyom gercı oyle oluyo insan şaşı kalıyo mikroskopla ınceliycez ben hele ilk yok dedim içeri bi gittim sok oldum bi daha olmasın öyle insallah direk belirsin normal olsun 🥰
Zaman geçmiyor okyanus neyle oyalansam orgu mu orsem netsem bilemedim valla gözler aşikar oldu olmayani mi görüyor gerçekten var mı görüyor bilmiyorum ama var gibi geliyor 😅🥰

Nasil beklicez bu merak icimizdeyken şuan bile düşünüyorum bir minnak virüs olsam tüplere doğru baksam ne oluyor ne bitiyor diye şuan ne aşamada acaba 😅😅🤣
🥰 İnsallah olmustur canım saglıklı gebelik nasip etsin inşallah döllenmesi oldu tutunması tutunması oldu devamı Allah nasip etsin 🤲

Bende ondan korkuyom 😂
Senin oldu inşallah canim ugurlucaz Eylül annelerine🥰
🥰 İnsallah olmustur canım saglıklı gebelik nasip etsin inşallah döllenmesi oldu tutunması tutunması oldu devamı Allah nasip etsin 🤲
Ayyy Amin inşallah canim sol kasigim da bir batmalar mevcut yumurtlarken de sol kasigim batiyordu galiba solundaki yumurta gelişti çatladı yada kafam da kuruyorum 🤣🤣

Senin oldu inşallah canim ugurlucaz Eylül annelerine🥰

Ayyy Amin inşallah canim sol kasigim da bir batmalar mevcut yumurtlarken de sol kasigim batiyordu galiba solundaki yumurta gelişti çatladı yada kafam da kuruyorum 🤣🤣
Ayyy olduysa Eylül çocugm olcak inşallah yok kız ugurlasnzda ben konuşurum yine sizintap edicm 🥰

Back
X