- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.201
Hımm gitmicm bende o zmn boşu boşuna gevmiş olsunBende cok hastaym gittim sadece parol varsa iç diyip yolladılar. Nası iyileşcez blmiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm gitmicm bende o zmn boşu boşuna gevmiş olsunBende cok hastaym gittim sadece parol varsa iç diyip yolladılar. Nası iyileşcez blmiyom
Anladım hayırlısı olsun bakalımHenüz 30 yaşındayım 2.çocuk için çabalıyorum. 4yıldır olmuyor o yüzden tedavi düşünüyorum hemen
Belirginlesmis kuzucum sağlıkla gelsin minigin ❤Günaydın kızlar bat yarın
Teşekkür ederim canım sağol inşallah sağlıklıdırBelirginlesmis kuzucum sağlıkla gelsin minigin ❤![]()
Günaydın canım evet daha belirgin olmus sağ salim kucagına al insallah saglıkla ilerlesinGünaydın kızlar bat yarın
Geçen ay iki gün kala bu kdr değildi daha silikti inşallah ilerler yaa teşekkür. Ederim canımGünaydın canım evet daha belirgin olmus sağ salim kucagına al insallah saglıkla ilerlesintek tek alalım bu haberleri insallah
![]()
Misafirim var yaa daha gitmedi ne dicmde gitçem gider sandım gitmick gibi bakalm olmazsa salı giderm bi gün gecnceİçine bısey koymadan veriyorlar serum da sımdı gidip suphem var ilaç da alamıyorum dersen direk hcg bakarlar sadece kan vermek için iyi bi bahanen olur acilden35kvk bu arada üzüldüğüne degmedi cok gecmedi demistim darısı bana ara vermeden insallah devam
![]()
Artık silik cizgilerden korkuyorum kırmızı olsun mümkünse erken yapmanın iyi bısey olmadığını ögrendik ama iste o merak duygusu zaten yaptıran daha sakin olcam söz verdim kendimeGeçen ay iki gün kala bu kdr değildi daha silikti inşallah ilerler yaa teşekkür. Ederim canım![]()
Evet canım meraktn hepsi inşallah kıpkırmızı olduğunu da görrz darısı basınaArtık silik cizgilerden korkuyorum kırmızı olsun mümkünse erken yapmanın iyi bısey olmadığını ögrendik ama iste o merak duygusu zaten yaptıran daha sakin olcam söz verdim kendime
Oda seni tutuyo iste ben salak gibi kaldım bide eltimMisafirim var yaa daha gitmedi ne dicmde gitçem gider sandım gitmick gibi bakalm olmazsa salı giderm bi gün gecnce
Amin canım tabi erken 7 gün gecsın kıpkırmızı oluyo o amin canım insallah arkası hemen olurEvet canım meraktn hepsi inşallah kıpkırmızı olduğunu da görrz darısı basına![]()
Ayy belirginleşmiş iyice :)Günaydın kızlar bat yarın
İkincide sanki var gibi ya ama emin değilm canım günaydınGünaydın. Bata 3 gün var benimde
Ben hepsini attırıverdm çekmeceye yaşlı zaten kaynana teyze görmezlerdi bile ama yapabildm sabah erkenden canım onlar yatarkenOda seni tutuyo iste ben salak gibi kaldım bide eltimne bısey diyebildim ne gıdebildim zaten net olmadan demem de degısık bi his deme sakın iyi test yapabilmissin benim bide testler camasır makinesinin üstündeki dolapdaydı alamadım bile folik asiti falan zor kaldırdım üstünde hamile kadın olunca
![]()
Kıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünküAmin canım tabi erken 7 gün gecsın kıpkırmızı oluyo o amin canım insallah arkası hemen olur
Normal canim benim 3 gün geçmişti ilk yaptığın test gibiydiKıpkırımız baya geçince oluyo o zmn demi bende yine kimyasal sandım yine silik ya normal o zmn yaa daha bi gün var çünkü