• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devam calısmaya ben leke kesilsin atsam bi gorseniz ama yasakmış zift gıbı gelen leke hiç regli gıbi degıl garip bi kanama gecırdım bildiğin

Eklentiler

• IMG_20220102_213626.webp
    IMG_20220102_213626.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
Bekle bakalım olursan zaten yok olmazsan bi daha kan ver insallah gec döllenme olmustur ve yükselir diyeyim
🥰 olmus ya ona bak bi gün arayla yapmış oldunuz yani duruma gore ben de ara verip deneyim denk gelirse insallah suan incir kaynatıyorum kendşme yine bitti de sabah aksam içince zor yetısıyo
Nasıl işinize gelrse canım o gün yapamdk diye çok üzüldüm hatta tam günü yapamadık diye ama tutmus demekki nasip işte ovülasyon alcanmı yine inşallah bu ay olur sennde benm gibi hemen 🤲🏻

453CBBE2-C159-40FA-BA53-5276952FA8BA.webp
Kızlar adetim dün bitti bugün ovülasyona başladım 2. Gün bugün. Dünle bugün lavaboya gittiğimde akıntı geliyordu erken ama acaba yumurtlama erken mi olacak diye test yaptım yarın pik olurmu ki? Biraz koyulaşcak gibi geldi bana

Nasıl işinize gelrse canım o gün yapamdk diye çok üzüldüm hatta tam günü yapamadık diye ama tutmus demekki nasip işte ovülasyon alcanmı yine inşallah bu ay olur sennde benm gibi hemen 🤲🏻
Alcam canım yapamam testsiz ben 🙄😅 insallah canım benim demin seni diyodum esime arkasına hemen oldu canlı örnek bizim de insallah olur hemen arkasına diye 🥰 insallah

Eki Görüntüle 2980375 Kızlar adetim dün bitti bugün ovülasyona başladım 2. Gün bugün. Dünle bugün lavaboya gittiğimde akıntı geliyordu erken ama acaba yumurtlama erken mi olacak diye test yaptım yarın pik olurmu ki? Biraz koyulaşcak gibi geldi bana
Devam et canım belki 10 gün yumurtluyosun belki 9 cıkmaya baslamıs madem basladın devam et yapmaya sıvı alımına dikkat ederek

Psikolojik hamile hissetmemi napıcaz yaaa. Herşey belirti gibi hissediyorum moralimi bozuyor

Devam et canım belki 10 gün yumurtluyosun belki 9 cıkmaya baslamıs madem basladın devam et yapmaya sıvı alımına dikkat ederek
Geçen ay yumurtlamam 20. Gün olmuştu bu ay erken olcak gibi ona şaşırdım bu kadar değişiyor mu diye🙄🙄 yumurtlama olmadan önceki günde birlikte olmak önemliymiş ya o yüzden size sorayım dedim bugünde çok yoğun bi gündü yeni gezmeden geldik yorulduk 😅😅 yarın pik olursa boş geçirirsek diye tedirgin olduk🙈🙈

Psikolojik hamile hissetmemi napıcaz yaaa. Herşey belirti gibi hissediyorum moralimi bozuyor
Bende öyleydm kafana takma dicem ama elde değil adetle aymı zaten midem bulanırdı benm psikoloijkmiş meğer suan büyük ihtimalle hamileym ama midem bulanmıyo hiç mesela psikolojik tamamen akısıma bırak zamanı vardır ben çok üzülüyodum mesela

Ben bugün çok yanlış anlıyom neden ki 🤣 hergün yaptık valla sadece 20sinde pikti 21in de çatladı yapamadık işten olmadı 22 sinde yaptık o zmn tuttu demekki
Benimde 22 pik 23 çatlama. 21 23 24 de yaptık bizde. Siz ilk silik çizgiyi ne zaman gördünüz

Geçen ay yumurtlamam 20. Gün olmuştu bu ay erken olcak gibi ona şaşırdım bu kadar değişiyor mu diye🙄🙄 yumurtlama olmadan önceki günde birlikte olmak önemliymiş ya o yüzden size sorayım dedim bugünde çok yoğun bi gündü yeni gezmeden geldik yorulduk 😅😅 yarın pik olursa boş geçirirsek diye tedirgin olduk🙈🙈
Bi gün arayla ilişki hep olsun ille o koyu olcak yapcam diye bekleme koyuyu hordu mu yıne yaparsınız

Back
X