- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl işinize gelrse canım o gün yapamdk diye çok üzüldüm hatta tam günü yapamadık diye ama tutmus demekki nasip işte ovülasyon alcanmı yine inşallah bu ay olur sennde benm gibi hemenBekle bakalım olursan zaten yok olmazsan bi daha kan ver insallah gec döllenme olmustur ve yükselir diyeyim
olmus ya ona bak bi gün arayla yapmış oldunuz yani duruma gore ben de ara verip deneyim denk gelirse insallah suan incir kaynatıyorum kendşme yine bitti de sabah aksam içince zor yetısıyo
Bu arada hava da kaldı almam diyo ama alacak aldırcam tabi ovulasyonsuz yapamam3 Aralık son adetim canım
Alcam canım yapamam testsiz benNasıl işinize gelrse canım o gün yapamdk diye çok üzüldüm hatta tam günü yapamadık diye ama tutmus demekki nasip işte ovülasyon alcanmı yine inşallah bu ay olur sennde benm gibi hemen![]()
Devam et canım belki 10 gün yumurtluyosun belki 9 cıkmaya baslamıs madem basladın devam et yapmaya sıvı alımına dikkat ederekEki Görüntüle 2980375 Kızlar adetim dün bitti bugün ovülasyona başladım 2. Gün bugün. Dünle bugün lavaboya gittiğimde akıntı geliyordu erken ama acaba yumurtlama erken mi olacak diye test yaptım yarın pik olurmu ki? Biraz koyulaşcak gibi geldi bana
Geçen ay yumurtlamam 20. Gün olmuştu bu ay erken olcak gibi ona şaşırdım bu kadar değişiyor mu diyeDevam et canım belki 10 gün yumurtluyosun belki 9 cıkmaya baslamıs madem basladın devam et yapmaya sıvı alımına dikkat ederek
Aldır bencede alsınBu arada hava da kaldı almam diyo ama alacak aldırcam tabi ovulasyonsuz yapamam![]()
İnşallah yaaAlcam canım yapamam testsiz beninsallah canım benim demin seni diyodum esime arkasına hemen oldu canlı örnek bizim de insallah olur hemen arkasına diye
insallah
Koyulck gibi belki erken yumurtlarsın devam et yineEki Görüntüle 2980375 Kızlar adetim dün bitti bugün ovülasyona başladım 2. Gün bugün. Dünle bugün lavaboya gittiğimde akıntı geliyordu erken ama acaba yumurtlama erken mi olacak diye test yaptım yarın pik olurmu ki? Biraz koyulaşcak gibi geldi bana
Bende öyleydm kafana takma dicem ama elde değil adetle aymı zaten midem bulanırdı benm psikoloijkmiş meğer suan büyük ihtimalle hamileym ama midem bulanmıyo hiç mesela psikolojik tamamen akısıma bırak zamanı vardır ben çok üzülüyodum meselaPsikolojik hamile hissetmemi napıcaz yaaa. Herşey belirti gibi hissediyorum moralimi bozuyor
Silik çizgi var canımKızlar var mı sizce
Aynen bencedeKoyulck gibi belki erken yumurtlarsın devam et yine
Benimde 22 pik 23 çatlama. 21 23 24 de yaptık bizde. Siz ilk silik çizgiyi ne zaman gördünüzBen bugün çok yanlış anlıyom neden kihergün yaptık valla sadece 20sinde pikti 21in de çatladı yapamadık işten olmadı 22 sinde yaptık o zmn tuttu demekki
Bi gün arayla ilişki hep olsun ille o koyu olcak yapcam diye bekleme koyuyu hordu mu yıne yaparsınızGeçen ay yumurtlamam 20. Gün olmuştu bu ay erken olcak gibi ona şaşırdım bu kadar değişiyor mu diyeyumurtlama olmadan önceki günde birlikte olmak önemliymiş ya o yüzden size sorayım dedim bugünde çok yoğun bi gündü yeni gezmeden geldik yorulduk
yarın pik olursa boş geçirirsek diye tedirgin olduk
![]()
Canını sıkma aynı seyler herkez de oluyo canım hangimiz yasamadık belirti aramadık kiPsikolojik hamile hissetmemi napıcaz yaaa. Herşey belirti gibi hissediyorum moralimi bozuyor
Alacak mecbur gülerek diyo zaten almam diye biliyo cunkuİnşallah yaa![]()
MaşalahKaldığım yerden devam ediyorum gayretle cabaylaçabayla
Ohh yarasın valla ne güzel tabaklar öyle şifa olsun bu ay olacak inanıyorum yeni bat ne zamanKaldığım yerden devam ediyorum gayretle cabaylaçabayla