• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OKYANUS302 OKYANUS302 kasıklrm çok ağrıyor akıntımda var yine düşck gibi geliyo çok kötüyüm

Düşük tehlikesi olanlara veriyorlar gitsen de bunu verecek varsa elinde iç

Eklentiler

• IMG_20220103_172204.webp
    IMG_20220103_172204.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 29
Bilmiyorum özele gitçem eşim götürrse iyi hissetmiyorum kendimi orda ya da eczaneden aldrym düşük için mi o
Aynen düşük tehlikesi olanlara veriyorlar git doktor belki fitilini verir bu hapı

Hapı var fitili var iğnesi var hangisini istersen soyle doktora da 35kvk 35kvk

Acile gitçem bakalım götrrse götürmezse ilacı aldrym okey oynuyo BM kötüyüm diyorum umurnda değil
Kuzum umarım kötü birşey yoktur.
Leke falan gelmiyorsa sıkıntı yok kuzum

Kuzum umarım kötü birşey yoktur.
Leke falan gelmiyorsa sıkıntı yok kuzum
Akıntım var sadece korkuyom işte kasıkrlm ağrımaya başladı belki yerleşiyomu yoksa yine kimyasal düşck mi bilmiyom

Acile gitçem bakalım götrrse götürmezse ilacı aldrym okey oynuyo BM kötüyüm diyorum umurnda değil
Sıkıntı etme gotururse git goturmezse progestan iç dinlen insallah bi sey olmayacak aklına kötüyü getirme

Akıntım var sadece korkuyom işte kasıkrlm ağrımaya başladı belki yerleşiyomu yoksa yine kimyasal düşck mi bilmiyom
Akıntı ne renk önemli olan o kuzum kahverengi yerleşme diyorlar genelde kırmızıya döndüğünde sıkıntı diyorlar

Akıntı ne renk önemli olan o kuzum kahverengi yerleşme diyorlar genelde kırmızıya döndüğünde sıkıntı diyorlar
Yerleşme için geç değil mi adet öncesi diyolar tam adet günndeym ben akıntım sefff beyaz arası bsy

Yerleşme için geç değil mi adet öncesi diyolar tam adet günndeym ben akıntım sefff beyaz arası bsy
Korkma bi sey yok dinlen leke gelmediği sürece sıkıntı yok yerlesme adet oncesi oluyo beyaz akıntıdan korkma

Çok sağolun haber verrm ben yine

İnşallah İşten geldiğimden beri yatıyom öyle yapayım gidemezsemdd
Randevun ne xamandi canim kendini strese sokma kötü bisey yok sancı muhakkak oluyor

Back
X