• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandım ama iki ay oldu söyledim verdi yinede
Tmm öncesi de kullandıysan güzel hamilelik boyunca aldıhın takvıyelerin içinde hep var folikasit ben ek kalsiyum magnezyum falan da kullanmıştım erken zaman da degıl de 4 aydan sonra bi kramp gırıyordu acısı 3 gün geçmiyodu 😅

Günaydın canım bekleme modundasın pek sesin de cıkmıyo kac gün oldu yumurtlamadan 🥰
Catlamadan sayarsak 4 pik den sayarsak 5 geçmiyor valla dollenmenin bütün aşamalarını izledim nerdeyse suan ki günde eğer ki döllenme olduysa tuplerden rahime inmiş olabilir 😅😅

Tmm öncesi de kullandıysan güzel hamilelik boyunca aldıhın takvıyelerin içinde hep var folikasit ben ek kalsiyum magnezyum falan da kullanmıştım erken zaman da degıl de 4 aydan sonra bi kramp gırıyordu acısı 3 gün geçmiyodu 😅
Hadi ya ayy zor olmuştur canım iyiki kullanmısım o zmn ben 😊

10.gun yapcam 12.gun 14.gun yapcam varsa cikar yoksa saglik olsun önümüzdeki maçlara bakacağız canim ptesi denicem testi 10.gun
Hadi bakalım bekliyoruz ne zaman istersen o zaman yap yumurtlama olunca beklenti oluyo gozle gorunce de nasip etsin inşallah rabbim daha iyi ya benim testlerim geldi kız🥰

Geldi testlerim

Eklentiler

• IMG_20220104_123943.webp
    IMG_20220104_123943.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 23
Evet. Kasıklarım çok ağrıyor
Gebelik olsa da o ağrı oluyor canim gelene kaşar ümit var
İnsan öyle oluyo yaa senn ikinci çocuktu demi en azndan tecrübende var 😊
2.cocuk canim ama onda hiç bisey bilmiyormusum ben herseyi ondan sonra burda öğrendim ilk tecrübe ediyor gibiyim o sebeple🙈
Hadi bakalım bekliyoruz ne zaman istersen o zaman yap yumurtlama olunca beklenti oluyo gozle gorunce de nasip etsin inşallah rabbim daha iyi ya benim testlerim geldi kız🥰
Aynen öyle oluyor valla geçen ay bende erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm o kadar umutlanmistim ki 3 günde gectikti ama sonra regl oldum işte kaset testte çıkmamıştı bu ay neler olacak bakalım testlerin erken geldi canım hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar versin inşallah 🥰

Gebelik olsa da o ağrı oluyor canim gelene kaşar ümit var

2.cocuk canim ama onda hiç bisey bilmiyormusum ben herseyi ondan sonra burda öğrendim ilk tecrübe ediyor gibiyim o sebeple🙈

Aynen öyle oluyor valla geçen ay bende erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm o kadar umutlanmistim ki 3 günde gectikti ama sonra regl oldum işte kaset testte çıkmamıştı bu ay neler olacak bakalım testlerin erken geldi canım hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar versin inşallah 🥰
Vallahi bilmiyorum akıntım da var

İnsallah belki senin de kimyasal oldu ben de hem kaset de vardı gordunuz ya hem erken de cıktı oluyo demekki saglıklıyız canım insallah olmustur bu ay saglıklı ben de baslıycam artık gece dikkat etmeden acılısı yaptık teste 11 günü baslıycam

Back
X