• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi bakayım dedim içimdeki hevesle 🥰

Eklentiler

• IMG_20220104_163832.webp
    IMG_20220104_163832.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım 2 adet dönemi önce baktırmıstım kızlar bana da tam pik degıl demislerdi teste emin olmak için gittim yumurtlama gununu bilince yani yumurtlamısım ve catlamış ama olmadı o ay sonra bi daha hiç gırmedim progesteron islerine bu donem zaten biliyonuz kimyasal oldu insallah bu ay saglıklısını yakalarız rabbim hepimize nasip etsin bütün isteyenlerin hormonların normalse incir kaynat iç adet dönemi nde basla yumurtan güzel olur ama prolaktın hormonun normalse yoksa önermiyolar
Canim benim üzülme sen. ALLAHIM en saglikli en hayırlısını nasip edecek tir sana.hirmonlarimin hepsi normal. Sadece 2 tane miyom var birde bu yumurtlamam sıkıntı cikardi.

Canim benim üzülme sen. ALLAHIM en saglikli en hayırlısını nasip edecek tir sana.hirmonlarimin hepsi normal. Sadece 2 tane miyom var birde bu yumurtlamam sıkıntı cikardi.
İnsallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲kist miyomdu sogan suyu içiyolar 15 gün sonra bırakıyorsun yapmak istersen fazlası rahmi inceltiyomus ama içini temizlediğini söylüyolar

D

Sen tavsiye etmistin. Adet olayim baslayacam. Incir ve sogana
Adet bittikten sonra baslıyomussun canım ilk 15 Gün sonra 10 gün sabah aksam taze yapacaksın içme suyuyla yani hazır suyla şifa olur ınsallah bak yazıyo kist miyom polip

Yap yap cok heves ettim oglumla esım patlatır stant aldım helyum bulmaya ugrasmayalım diye cok hoslandım ben insallah nasip olur kullanmak pembişleri kızım olsun cok istiyorum Allah biliyor
Pembis görür müyüz dersin benim de oğlum var bide kız olsun istiyor gönül ♥️😘

Back
X