• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o gün öylesine yapayım daha belirmez dediydim ne bilim Allah mı hissettirdi 🥰 sonra da konustuk ya yap erken olcak gibi falan kacırma diye sonra korkuma devam ettim
evet canım valla cok ıyı yaptın ıkı gune pık olur bence .
hadı ınsallaahh tutsun ya

Amin canım basladık bakalım bi güzel kalkmadan uyudum valla gece oglum aglamıs esime demişim ki kalkamam ben sen bak 😅 sırf kalkmadan uyuyum diye nası bi bilinc altıma yerlestıyse cişe bile gitmedim uyudum hepsi gıtmıstır 😅🥰
Önümüzdeki hafta kesin öğrenirim zaten ne bu acele dimi ama 😅😅

Benim kızım 5,5 yaşında anasınıfına gidiyor, çoğu arkadaşım diyor ki kızın 1.sınıfa gidiyorken hamile kal 1.sınıf çok zor diyorlar 😂 Rabbim olurda daha önce nasip ederse hem okula başlayan bebe hemde yenidoğan çok zorlanırmışım. Siz ne düşünüyorsunuz

evet canım avrupa yakasında
Gittiğin bi doktor vwrmi canın Beylikduzu medilife gidiyordum ben ama şuan ücretler nasıl hiç bilmiyorum özel daha başka oluyor tabi ki ama şartlar neyi gösterecek kafam çok karşılık acaba Şehir hastaneleri nasıl

Önümüzdeki hafta kesin öğrenirim zaten ne bu acele dimi ama 😅😅
Aynen canım gün öyle de böyle de geliyor com erken öğrenmek de iyi degıl tabi ben de hafta sonu gorurum gibi geliyo dün olduğu ilişkinin iyi oldu benim de cumalar hürmetine rabbim hepimize nasip etsin sindi okudum yasin dua ediyorum herkese 🤲

Benim kızım 5,5 yaşında anasınıfına gidiyor, çoğu arkadaşım diyor ki kızın 1.sınıfa gidiyorken hamile kal 1.sınıf çok zor diyorlar 😂 Rabbim olurda daha önce nasip ederse hem okula başlayan bebe hemde yenidoğan çok zorlanırmışım. Siz ne düşünüyorsunuz
Canım tabi 1 sınıf zor ama öyle öyle de kayacak iste ben de o yüzden olsun istedim sımdı kalınca oglum 5 yasında olcak dıgeri dogcak en azından 1 e giderken dıgeri ele kola gelecek geç bile kalmışsın inan ki ben sımdı oldu oldu olmadı kesin 9 yas olur yani ara da yapmam diyorum bu benim fikrim 🥰 rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲

Kızlar ovülasyon testini ben normalde akşam üzeri yapıyorum fakat uyanınca bişiy yemeden mesela sabah erken idrara çıktık uyuduk sonra uyanınca 2. İdrarda yapsakta olur mu

Gittiğin bi doktor vwrmi canın Beylikduzu medilife gidiyordum ben ama şuan ücretler nasıl hiç bilmiyorum özel daha başka oluyor tabi ki ama şartlar neyi gösterecek kafam çok karşılık acaba Şehir hastaneleri nasıl
Özeller iki katına cıkarmıs canım muayene ücretlerini ama mecbur paket alırsan dogum paketi anca öyle uyguna geliyo 10 bin var sımdı 10 12 arası

Kızlar ovülasyon testini ben normalde akşam üzeri yapıyorum fakat uyanınca bişiy yemeden mesela sabah erken idrara çıktık uyuduk sonra uyanınca 2. İdrarda yapsakta olur mu
Olur canım ben o ara incir suyu da içiyorum öyle de yapıyorum esim evde olursa öglen de yapabilmek için 11 e kaydırdım gunduz

Back
X