- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.961
Günaydın canım benim iyiyiz cok sükür sen nasılsınGünaydın bebisler nasilsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım benim iyiyiz cok sükür sen nasılsınGünaydın bebisler nasilsiniz![]()
Sağlık olsun canim önündeki maçlara bakarsınGunaydin bu gun erken regl oldum hemde sancılı.of of of . Yine olmadim hamiş
![]()
Iyiyim bende canim sagolasin aynı sabaha uyandık işte rutin hep ayniGünaydın canım benim iyiyiz cok sükür sen nasılsın
Valla ne biliyim her defasinda ayni ya. Artik umudum kırılıyor gibi. Sogan kürüne basliycam pazartesi.iceriyi temizleyim bari bu ayki hedefim soganla rahmi temizlemek.Sağlık olsun canim önündeki maçlara bakarsın![]()
Hiç canını sıkma bitsin aynen devam etGunaydin bu gun erken regl oldum hemde sancılı.of of of . Yine olmadim hamiş
![]()
Öyle cocuk ev aynı seyler vallaIyiyim bende canim sagolasin aynı sabaha uyandık işte rutin hep ayni
Ay canim benimHiç canını sıkma bitsin aynen devam et![]()
Kesinlikle yap canım atmıştım buraya da yine dene ama sogan da içValla ne biliyim her defasinda ayni ya. Artik umudum kırılıyor gibi. Sogan kürüne basliycam pazartesi.iceriyi temizleyim bari bu ayki hedefim soganla rahmi temizlemek.![]()
Gastrit ülser falan yok demi varsa içme yoksa içebilirsinAy canim benimsogan suyu icerken mide koruyucu icmem gerekiyormu okyanus canimm
Yok ggastrt ulser . Adetin 3.gunu basliyorum o halde.Gastrit ülser falan yok demi varsa içme yoksa içebilirsin
Canim ben kacirdimmi hamilemisin sen.Gastrit ülser falan yok demi varsa içme yoksa içebilirsin
Adet bitimi baslıyosun Adet bittikten 3 gün sonraYok ggastrt ulser . Adetin 3.gunu basliyorum o halde.
Gecen ay kimyasal geçirdim canım testlerde cıktı 3 gün gecikme oldu kanama basladıCanim ben kacirdimmi hamilemisin sen.
Biliyorum canim da .acaba kimyasal gebelige mi dönüştü dedim. Önünüzdeki ay olur insaallahGecen ay kimyasal geçirdim canım testlerde cıktı 3 gün gecikme oldu kanama basladı
İnsallah canım rabbim nasip etsin hepimizeBiliyorum canim da .acaba kimyasal gebelige mi dönüştü dedim. Önünüzdeki ay olur insaallah![]()
Benimde dün silikti yine başladı kızarmaya bakalım sonum ne olacakBugun de böyle![]()
Merhabalar bende 17 haftalık hamileyim doktor karnıma giren kramplar yüzünden magnorm magnezyum verdi. İlk defa bugün içtim ama sanki karnımda biraz ağrı yaptı gibi normal mi değil mi bilemedimTmm öncesi de kullandıysan güzel hamilelik boyunca aldıhın takvıyelerin içinde hep var folikasit ben ek kalsiyum magnezyum falan da kullanmıştım erken zaman da degıl de 4 aydan sonra bi kramp gırıyordu acısı 3 gün geçmiyodu![]()
Olur bence ya 14 ya 15 gorursun ben de 12 düşünüyorum ama belli olmuyo bu iş bu gece dolcak 48 saat gece yapalım dedim ondan pazartesi esim evde 12 günüm Olcak en azından yine sperm beklemiş olur iyice hesap yapmaktan beynim yandı artıkBenimde dün silikti yine başladı kızarmaya bakalım sonum ne olacak![]()
Normal canım iç krampların agların gececek devam et mutlaka benim de olurdu üç gün acısı gecmezdi gebe olmadan da eksiklikten kaynaklı oluyo yine kullandımMerhabalar bende 17 haftalık hamileyim doktor karnıma giren kramplar yüzünden magnorm magnezyum verdi. İlk defa bugün içtim ama sanki karnımda biraz ağrı yaptı gibi normal mi değil mi bilemedim