- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.101
Kızlar testim pik damlatır damlatmaz çıktı bugun 11 günüm dün gece yaptık bugun beklıycem yarın öğlen yapacaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim biraz kuzum, adete vardaha.Sabah kalkınca testi yaptım kalbim kadar temiz bir test oldu regle 5 gün var catlamanin 9.gunu![]()
İnsallah olmazsın ama olursan da devam nasip edecek rabbimBekleyelim biraz kuzum, adete vardaha.
Benimde bugün karnım.agriyor elencem sanırım
Aynen kuzum bu sene full çalışmaİnsallah olmazsın ama olursan da devam nasip edecek rabbim![]()
Amin canım inşallahAynen kuzum bu sene full çalışmaRabbim nasip etsin hepimize en kısa zamanda
Ooo süper ne güzel duruyor bugünü degerlendirmicenmi canimDaha zamanı bile dolmadı cektim
Anneme geldim her an kendimi tutamayıp erken gebelik alabilirimBekleyelim biraz kuzum, adete vardaha.
Benimde bugün karnım.agriyor elencem sanırım
İnşallah canım ya,Anneme geldim her an kendimi tutamayıp erken gebelik alabilirimher ağrıyı adet olarak benimseme biliyosundr hamilelikte bile adet sancısı gibi oluyor
![]()
Ne zaman geliyor verilmiş mu kargoyaİnşallah canım ya,iyi yapmışsın bnde ovulasyon yaptım bu seferde dünden az silik vücudum benle dalga geçiyor
erkengebelikler gelmiş olsa çoktan başlardim
![]()
Sali gelir kuzum, verilmiş.Ne zaman geliyor verilmiş mu kargoya
Bugun beklıycem canım dün gece yaptık zaten 1 deOoo süper ne güzel duruyor bugünü degerlendirmicenmi canim![]()
İns canım bakalım senin hamile olduğunda akıntım nezamn başlamıştıGünaydın canım olsun kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman dene ne güzel cok sevindim rabbim nasip edecekinanıyorum
Evet hsg den sonra sans yüksek kanllartertemiz insallah olcak canım
Cok iyi çıkmış ins bu ay olurrrDaha zamanı bile dolmadı cektim
Aynen iyi ki erken basladım ovulasyonaGelmis yumurta![]()
İnsallah canım benim valla tam olarak hatırlamıyorum ama normal de kuru olcagım zaman işiyorum sanıyodum bakıyodum akıntı sürekli kayganlık oluyorduCok iyi çıkmış ins bu ay olurrr
Benim iki gündür başladı beyaz akıntım. Heralde erken adet olcam daha on gün var normalde adeteAynen iyi ki erken basladım ovulasyona
İnsallah canım benim valla tam olarak hatırlamıyorum ama normal de kuru olcagım zaman işiyorum sanıyodum bakıyodum akıntı sürekli kayganlık oluyordu
Evet canım yaAynen iyi ki erken basladım ovulasyona
İnsallah canım benim valla tam olarak hatırlamıyorum ama normal de kuru olcagım zaman işiyorum sanıyodum bakıyodum akıntı sürekli kayganlık oluyordu
Gelsin geldin normal gebelikte çıkmıyor evet ya gerçekten olmadığından yada erken olduğundan ama kimi arkadaşlar 5 gün 6 gün kalankasette ogreniyor o nasıl oluyor acabaSali gelir kuzum, verilmiş.
Normal gebelik var iki tane ondada olsada çıkmaz
Normal de 3 gün üst üste oluyordu ya ondan dedim canimBugun beklıycem canım dün gece yaptık zaten 1 deyarın öğlen yapalım dedim
![]()