Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O bende de var işte sol kasigim uyuşuk gibi artık tamamen eminim sol yumurtam olduysa dollendi sağ da hiç bisey yok 😅 benim de dün negatif çıktı bugün de silikte olsa çıktı biseyler işte
ayyy ınsallaahh bebıs vardır yaa, ınsan sılık cıkınca daha bır heyecan yapıyor.
benımde testletr yarın gelcek sanırım kargoda suan

Kızlar gene silik çizgiyle baş basayiz 😅😅 yarın birde kaset testle bakacağım
Günaydın canım bunda cıktıysa kasette de cıkar ondan da dene bence var
Yapcam da kasette çıkar mı canim
Kan da da erken degıl asıl idrara geç geciyo önce kana geçiyo vermek istersen ver kan gitmek istemezsen koyulcak mı bi gün dur bi gün test yap sonra kana git hayırlı olsun diyeyim 🤗 olmasa cıkmaz

Diğer ay olur bu arada o ay olmaz öbür ay olur nasip bu işler denemeye devam tabi ki üzülmüyoruz insan önce bi bocalıyo sonra devam yani senelerce bekleyenler deneyenler var bu günümüze şükür canım
evet canım ya, ınan ıkı asılmamda kımyasal gecırdıgımde cokcok uzulmustum, suan olmasada dıger aya hazırlancaz , Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallahh :KK200::nazar:

Kızlar gene silik çizgiyle baş basayiz 😅😅 yarın birde kaset testle bakacağım
Ben de reglime 3 gün kala yani cumartesi yaptım ve aynı sonucu yaşamışız 😂 hatta bayağı zaman geçti çöpten aldım tekrar belki çift çizgi oluşmuştur diye 😂 Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaah 😍

Ben de reglime 3 gün kala yani cumartesi yaptım ve aynı sonucu yaşamışız 😂 hatta bayağı zaman geçti çöpten aldım tekrar belki çift çizgi oluşmuştur diye 😂 Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaah 😍
Amin canim şuan ne durumdasın peki 😊

Back
X