Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım ya, ınan ıkı asılmamda kımyasal gecırdıgımde cokcok uzulmustum, suan olmasada dıger aya hazırlancaz , Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallahh :KK200::nazar:
İki kez mi gecırdın bak saglıklısın sen de vucut begenmediği için sürdürmüyormus bastan atıyor kürtaj falan daha beter rabbim göstermesin en güzeli vucut seciyor

İki kez mi gecırdın bak saglıklısın sen de vucut begenmediği için sürdürmüyormus bastan atıyor kürtaj falan daha beter rabbim göstermesin en güzeli vucut seciyor
bır kere kasımda gecırdım kuzum, bıde ılk asılamamdı umutsuzken betam yuksekcıktı sonra dustu cok üzülmüştüm.
ama dedıgın gıbı vucut demekkı saglıksızı atıyor

Evet ya kesınlıkle hemen dollenınce erkenden cıkıyıor demekkı
O bize olmuyor galiba bi tek
Günaydın canım bunda cıktıysa kasette de cıkar ondan da dene bence var

Kan da da erken degıl asıl idrara geç geciyo önce kana geçiyo vermek istersen ver kan gitmek istemezsen koyulcak mı bi gün dur bi gün test yap sonra kana git hayırlı olsun diyeyim 🤗 olmasa cıkmaz
Evet öyle yapcam canim sagolqsin kana gidicem bir gün durup bir gün test yapcm cuma zaten regl gunu🥰
Benim cıkmıstı daha ,11 günüydü labaquik de gözüküyodu kasette günaydın diyim konuya mı girdim direk 🤗😅
Yarın 11.gun denicem bakalim canim
bugün regl olmam gerekiyor ve belirtilerim 1 haftadır var. bacağıma kadar ağrıyor valla. daha önceki aylarda böyle olmamıştım o yüzden dedim test yapayım ama hüsran oldu 😂
Gun doğmadan neler doğar bekle bakalım canim belki vardır 🥰

bır kere kasımda gecırdım kuzum, bıde ılk asılamamdı umutsuzken betam yuksekcıktı sonra dustu cok üzülmüştüm.
ama dedıgın gıbı vucut demekkı saglıksızı atıyor
Genetik test verdin mi canim kimyasal icin

O bize olmuyor galiba bi tek

Evet öyle yapcam canim sagolqsin kana gidicem bir gün durup bir gün test yapcm cuma zaten regl gunu🥰

Yarın 11.gun denicem bakalim canim

Gun doğmadan neler doğar bekle bakalım canim belki vardır 🥰
hayırlısı olsun canım benim. inşallah hepimiz beklediğimiz haberi alırız en yakın ve hayırlı zamanda 🥰

Hala koyuyuz

Eklentiler

• IMG_20220110_102043.webp
    IMG_20220110_102043.webp
    81 KB · Görüntüleme: 39
Baya erken çıkmış ikiz diye sanırım. Benimde çok kasık ağrım var ama yatamıyorum bile gece çok ağrıyor acaba başka bi şey mi oldu dedim sanki adet artısı gibi göbeğimden diz kapağıma kadar genel bir ağrı var
Kuzum aynısı bende de oluyor şuan hamile misin? Uyuşturuyor resmen sağ kasıktan diz kapağıma kadar ağrıyor geceden beri

Evet psikopat gibi teste bakanlar 🤐
Yanımda iş yerine getirdim gözle görüyorum hafif bı çizgi ama testin çizgisi de olabilir tabi .

Eklentiler

• IMG_20220110_104134.webp
    IMG_20220110_104134.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın kızlar maviss_34 maviss_34 inşallah vardır canım 🤗 sağlıkocagına kan sonucu almaya gittim bi haftadır bunu beklym 2. Beta sonucumu hastane vitaminlere bakmış ona bakmamış şaka gibbi cidden sinir oldum çok yarın doktora randevm var bi de yarın gel bidaha allm kan diyo yok dedim doktora randevm var zaten dedim sinir şeyler yaa ne biçim iş yapıyolr anlmdm

Günaydın kızlar maviss_34 maviss_34 inşallah vardır canım 🤗 sağlıkocagına kan sonucu almaya gittim bi haftadır bunu beklym 2. Beta sonucumu hastane vitaminlere bakmış ona bakmamış şaka gibbi cidden sinir oldum çok yarın doktora randevm var bi de yarın gel bidaha allm kan diyo yok dedim doktora randevm var zaten dedim sinir şeyler yaa ne biçim iş yapıyolr anlmdm
Yarın zaten artışa göre keseyi görürsün canım aman daha ne vercem hastane de halledersin yarın 🥰

Back
X