- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.441
Cok güzel sağlıklı yumurtlaman olmus catlamıs canımMerhaba, progesteron 22. Adet günümde 15 çıktı. Yeterlimi gebe kalmak için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzel sağlıklı yumurtlaman olmus catlamıs canımMerhaba, progesteron 22. Adet günümde 15 çıktı. Yeterlimi gebe kalmak için?
Hasaplamıstım canım 1500 küsürlü bi sey cıkcak öbür hafta gel der deger cıksın hesaplarHadi ya bakalm canım 1500 ü görecek miyiz![]()
1568 gibi bi Seydi yanlış hatırlamıyorsamHadi ya bakalm canım 1500 ü görecek miyiz![]()
Tşk ederim cevabın içinCok güzel sağlıklı yumurtlaman olmus catlamıs canım
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam canım sabah apar topar nöbete geldim yarın sabah çıkar çıkmaz yapıcamTest yaptn mi canım
Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinBebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirimvesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem
bugün 11.gun bata 3 var
Evet bende öyle düşünüyorum canım inşallah olur 1500 kusürHasaplamıstım canım 1500 küsürlü bi sey cıkcak öbür hafta gel der deger cıksın hesaplar
Ne demek canımTşk ederim cevabın için![]()
Hadi bakalım hayırlı haberle gel bir sen biEvet bende öyle düşünüyorum canım inşallah olur 1500 kusür
İnşallah Allah yardımcımız olsun ikimznde
Yazarım kuzum yarını bulur
Amin canim sende yeni öğrendin galiba benim gibiAyy çok sevindim rabbim sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinşimdi bu sürecin tadını çıkarmaya geldi
![]()
Yaaa çok teşekkür ederim insallah çifter çifter gelin mutluluğunuz mutlulugumAy canım çok sevindim çizgiyi görüncevalla süpersin inş sağlıkla gelsin bebiş ne güzel haberler alıyoruz umutlanıyoruz bizde arkanızdayız sıra bize de gelir mi ki
![]()
Sonucun çok iyi canım kese bı iki güne görülürArkadaslar çıktı sonucum 3768 demi doğrumu bu yaa ne anlamdm sonuc için gidiyom daha doktora girmedim 1500 dedik sonuc buysa yüksek değil mi ya anlamadm benOKYANUS302
Bu degrle alttan muayene edip bakabilir canım.keseyeArkadaslar çıktı sonucum 3768 demi doğrumu bu yaa ne anlamdm sonuc için gidiyom daha doktora girmedim 1500 dedik sonuc buysa yüksek değil mi ya anlamadm benOKYANUS302
Ne bilim ki canım bsy demedi alltn bakayım diye içeri gircm şimdi bakalm belki bakar yüksek değil mi yaaBu degrle alttan muayene edip bakabilir canım.keseye
Yok canım iyi. Her değer tamitamina olcak değil ya sağlıklı olsun yeter . Takma kafanaNe bilim ki canım bsy demedi alltn bakayım diye içeri gircm şimdi bakalm belki bakar yüksek değil mi yaa
Kaç gün önce verdin kanı sen?Arkadaslar çıktı sonucum 3768 demi doğrumu bu yaa ne anlamdm sonuc için gidiyom daha doktora girmedim 1500 dedik sonuc buysa yüksek değil mi ya anlamadm benOKYANUS302
4 Ocak adet birgün geçti verdiö 96 geldiKaç gün önce verdin kanı sen?