Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her seyin zamanı var canım olsun sıkma canını insallah olcak nasip sakın modunu düşürme
yok canım modum dusmedı :dua:ya beklerken regl olunca daha çok üzülüyodum.
RABBİM en en kısa zamanda nasip etsinn hepimize . zaten bu surecte kenara para atıyorum olmazsa seneye tup bebek yaptırrız dedık.
ınsallaaahh gerek kalmadan gelır kuzuslar:KK200:

yok canım modum dusmedı :dua:ya beklerken regl olunca daha çok üzülüyodum.
RABBİM en en kısa zamanda nasip etsinn hepimize . zaten bu surecte kenara para atıyorum olmazsa seneye tup bebek yaptırrız dedık.
ınsallaaahh gerek kalmadan gelır kuzuslar:KK200:
İnsallah canım iyi yapıyorsun ınsallah rabbim nasip eder o sürüce geçmeden

Araniza yeni katildim sureclerinizi tam bilmiyorum ama aile gibi olmussunuz burda ne guzel insan herkese anlatamadigi soramadigi herseyi rahatlikla sorup danisabiliyor tecrubelerden yararlanabliyo hatta bilmedigim bi cok seyi burda sizlerden ogrendim 🥰 Hepinizin iyi haberlerini heyecanla bekleyip takip edicem 😊
Hosgeldiniz evet dediğiniz gibi hiç tanımadığımız ama bi o kadar yakın olduğumuz ailemiz var burada inşallah sizinde guzel haberlerinizi şahitlik ederiz 🥰♥️

Araniza yeni katildim sureclerinizi tam bilmiyorum ama aile gibi olmussunuz burda ne guzel insan herkese anlatamadigi soramadigi herseyi rahatlikla sorup danisabiliyor tecrubelerden yararlanabliyo hatta bilmedigim bi cok seyi burda sizlerden ogrendim 🥰 Hepinizin iyi haberlerini heyecanla bekleyip takip edicem 😊
evet gerçekten öyle burası. buraya girince huzurlu hissediyorum kendimi. ben de çok şey öğrendim burdan. hiç ama hiç bilmediğim şeyleri 🤗 siz de hoş geldiniz 🥰

evet gerçekten öyle burası. buraya girince huzurlu hissediyorum kendimi. ben de çok şey öğrendim burdan. hiç ama hiç bilmediğim şeyleri 🤗 siz de hoş geldiniz 🥰
Hosbuldum tesekkur ederim bende oyle bayadir takip ediyodm sonunda uye oldum ama gercekten surekli burda buluyorum bende kendimi internette yazan kitapsal bilgilerdense burada gercekten yasanan tecrubelerden fikir almayi daha dogru buluyorm 🥰

Ara ara yazıyorsun sende önce sessiz takip edenlerdendin sanıyorum 🥰 insallah hepimiz mutlu haberi alırız 🥰

Kızlar arkadasim yazdı sonucu mu 40 cikmis daha çok yeni minnak tutunur inşallah 😍
yaaaaaaaaaaaaaaaaa,:anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:
yerım ben o mınnossuuu ,ınsallahh ınsallaahhh kotu dusunme hayırlı olsun kuzum.
bu ay neler yaptın bıze yazar mısın? ılıskı gunlerın nasıldı ?bısey kullandın mı ekstradan

Ara ara yazıyorsun sende önce sessiz takip edenlerdendin sanıyorum 🥰 insallah hepimiz mutlu haberi alırız 🥰
evet birde ben çalışıyorum takip edebildiğim kadarıyla ediyordum. okuyup bilgi sahibi olup öyle yorum yazıyordum 🥰 bu topikten öğrendiğim çok şey oldu. inşalllaah öyle olur ve olacakta ben inanıyorum hepimiz adına 😍

evet birde ben çalışıyorum takip edebildiğim kadarıyla ediyordum. okuyup bilgi sahibi olup öyle yorum yazıyordum 🥰 bu topikten öğrendiğim çok şey oldu. inşalllaah öyle olur ve olacakta ben inanıyorum hepimiz adına 😍
Ne mutlu bana böyle yazılar görünce mutlu oluyorum valla

Back
X