Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah supanallah ❤️🧿 🐣🧿 bu civciv sana gelsin cok sevindim rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bak demekki gününü tutturunca oluyormuş 🥰
Vallahi oluyormus demek ki günü önemli ben hep uygulamaya göre gidiyordum meğerse geç yumurtlama oluyormuş benim

Vallahi oluyormus demek ki günü önemli ben hep uygulamaya göre gidiyordum meğerse geç yumurtlama oluyormuş benim
O yüzden ovulasyon cok önemli işte her ay aynı günde olmuyor yumurtlama denk getirmek takip önemli cok sevindim rabbim nazardan korusun sıkı sıkı tutunsun bebegin insallah kızımız olur 🥰🤲 ben ölüyorum ya oglum olunca kız diye insallah nasip olur 🤲

yaaaaaaaaaaaaaaaaa,:anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:
yerım ben o mınnossuuu ,ınsallahh ınsallaahhh kotu dusunme hayırlı olsun kuzum.
bu ay neler yaptın bıze yazar mısın? ılıskı gunlerın nasıldı ?bısey kullandın mı ekstradan
Yok kuzum sadece folik asit kullandım düzenli olarak onun dışında sizde biliyor ovulasyon testi yaptim 29 30 31 değerlendirdim onun dışında üç dört günde bir değerlendirme yapmışımdır bu kadar ben uygulamayı baz aldığım için gününü tutturamamisim

Göğüs uçları acıyan var mı ya valla yine Kasım agrım meme bası hassasiyeti var ben de

Yok kuzum sadece folik asit kullandım düzenli olarak onun dışında sizde biliyor ovulasyon testi yaptim 29 30 31 değerlendirdim onun dışında üç dört günde bir değerlendirme yapmışımdır bu kadar ben uygulamayı baz aldığım için gününü tutturamamisim
evet kuzum ovulasyonun faydası demekkı :)
ayy darısı bıze olsun ben zaten pık gorememıstım demekkı yumurtlama görememişim ben bu ay .

ayyy bende her ay hamıle kalırsam topık acıcam dıyorum uzun uzun yazcam hıkayemı ıkı sene kolay bıtmez :)
Ben hep diyorum gercı hem keciboynuzu pekmezi hem kendini kaynatıp içiriyorum hem evicap E içiriyorum eşime hem ceviz kuru incir fındık fıstık kabak çekirdeği bitter çikolata muz yanına meyve her gün koyuyorum kendim de incir suyu içiyorum troid var ben de onun dozunu yükselttim sımdı ideal 50 mg kullanıyorum artı folık asit 3 ayım doldu bu kadar benim yaptıklarım ve ovulasyon testi yapıyorum takip 3 ay kimyasala kaldım insallah saglıklısı olur bu ay

Back
X