Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aşırı yüksek degilki. 1500 iki gün sonra 3000 perşembe 6000olcak bunlar yüksek değer degill. Normal herseyin
İlk degerine gore harsaplamıstım iki katı artıs oluyo ya 1568 falan en dusuk Çıkması gereken beta ama güzel katlamış bu kötü bi sey degıl gozukmemesine sasırmadım degıl 3700 küsürler de normal de 3000 karından gozukur ama her sey kitabına göre olmaz tabi genel bilgiler

İlk degerine gore harsaplamıstım iki katı artıs oluyo ya 1568 falan en dusuk Çıkması gereken beta ama güzel katlamış bu kötü bi sey degıl gozukmemesine sasırmadım degıl 3700 küsürler de normal de 3000 karından gozukur ama her sey kitabına göre olmaz tabi genel bilgiler
Evet herkeste aynı değildr canım doğru diyosnz

Ayyy bak ne dedik ama kırk elli arası hayırlısı olsun canımm Çok sevindim valla minik daha çok yeni adet öncesi ya bi de hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻😇🥰
Aynenn valla öyle oldu sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah burdaki canim kizlar da gelir hep birlikte bi gebelik yasariz Allahim amin😍🥰👼

Tabi canimm herkesin aynı olmaz bugün görulmez yarın görülür olabilir canimm. Çok aşırı yüksek değil aslinda

Tabi canimm herkesin aynı olmaz bugün görulmez yarın görülür olabilir canimm. Çok aşırı yüksek değil aslinda
İnsallah görür cuma günü her sey yolunda der 🤲 bu süreç iste böyle yani çıkana kadar caba cıktıktan sonra korku telas Boyle su da balık cocuk işi cidden

Belki bizde 6000 gördük keseyi hiç bilmiyoruzki şimdi öğrendim beta hesaplamayi ben.

Mutfaktan cıkamayanlar 😂 valla yemek yaptım keçiboynuzu da kaynattım ogluma corba içircem öğle uykusuna yatcaz koş koş 😂her gün

Eklentiler

• IMG_20220112_125324.webp
    IMG_20220112_125324.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 23
Back
X