- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.621
İnşallah sağlklı olur cocuklrmz canım üç ayı hemen geçiverelimÖyle canım korku sonrası 3 ay gecınce anca oh dıyosun oda ilk 3 ay ne oluyosa oluyo genel de ondan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlklı olur cocuklrmz canım üç ayı hemen geçiverelimÖyle canım korku sonrası 3 ay gecınce anca oh dıyosun oda ilk 3 ay ne oluyosa oluyo genel de ondan
Amin canım benim insallahİnşallah sağlklı olur cocuklrmz canım üç ayı hemen geçiverelim![]()
ellerıne saglık canımMutfaktan cıkamayanlarvalla yemek yaptım keçiboynuzu da kaynattım ogluma corba içircem öğle uykusuna yatcaz koş koş
her gün
ohhh afiyetler olsunMutfaktan cıkamayanlarvalla yemek yaptım keçiboynuzu da kaynattım ogluma corba içircem öğle uykusuna yatcaz koş koş
her gün
Eşime destek olsun diye canım sperm kalitesini artırsın diyeohhh afiyetler olsunkeçiboynuzunu anneme kaynatırdım ben astımı için. ne için kaynatıyosun merak ettim
![]()
ellerıne saglık canım
Bu arada ikinize de tesekkur ederimohhh afiyetler olsunkeçiboynuzunu anneme kaynatırdım ben astımı için. ne için kaynatıyosun merak ettim
![]()
heee benimkiyle çok alakasızmışEşime destek olsun diye canım sperm kalitesini artırsın diye![]()
Cok faydalı şaka bi yana sindirime falan da iyi diyolarheee benimkiyle çok alakasızmış![]()
evet evet yararlarını duymuştum. sizlere de şifa olsun inşallaaahCok faydalı şaka bi yana sindirime falan da iyi diyolar
Bitane var canim deneyeceğim cuma günüKızmaviss_34 elinde ovulasyon var mı dene bi
Amin canım benimevet evet yararlarını duymuştum. sizlere de şifa olsun inşallaaah![]()
Dene bakalım benim baya patyacak gibi koyu çıkmıştı ilerleyen zaman yaptığımda ilk ögrendiğimde de pik baktım kırmızı hemen hcg yapmıştım oglumu oyle ögrendim 5 gün vardı bata erken yumurtladıydımBitane var canim deneyeceğim cuma günü![]()
Bende hep geç yumurtuluyorm galiba canim bakalim yarın kaç çıkacak betaDene bakalım benim baya patyacak gibi koyu çıkmıştı ilerleyen zaman yaptığımda ilk ögrendiğimde de pik baktım kırmızı hemen hcg yapmıştım oglumu oyle ögrendim 5 gün vardı bata erken yumurtladıydım![]()
Hayırlı haberle gel canım sıkı sıkı tutunur insallah bebişBende hep geç yumurtuluyorm galiba canim bakalim yarın kaç çıkacak beta
MaşalahKızlar arkadasim yazdı sonucu mu 40 cikmis daha çok yeni minnak tutunur inşallah![]()
Ne yapıyorsun bayadır yazmadın canımMaşalahsağlıkla büyüsün minnoş çok sevindim sizin adınıza heyecanlı bekleyiş ne güzel
![]()
Amin inşallah canim tesekkurlerMaşalahsağlıkla büyüsün minnoş çok sevindim sizin adınıza heyecanlı bekleyiş ne güzel
![]()
Bende bugün muayene oldum kuzum vajinal. Ultrasonla yumurtalıklarıma falan baktırdım çok sağlıklı dedi doktor. Kan değerlerime baktırdım iyi çıktı. Kafam rahat şuanNe yapıyorsun bayadır yazmadın canım