- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.701
İns canimmmİnsallah denk gelmiştir canım saglıklı olsun ya insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns canimmmİnsallah denk gelmiştir canım saglıklı olsun ya insallah![]()
Masallah masallah140 olmuş kızlar insallah böyle devam eder![]()
Rabbim sag Salim kucagına almayı nasip etsin ınsallah140 olmuş kızlar insallah böyle devam eder![]()
Ben burdayım diyo benmki gibi hayırlısı olsun canım sonucunu yazBugun ki idrar testim koyulasmis çok sukur
Maşallah canımm sağlıkla ilerlesn inşallah140 olmuş kızlar insallah böyle devam eder![]()
Insallah canimMasallah masallah![]()
civcivin seninle canım
Kullanıcı isimlerinzle dua ediyorum bende Amin insalalhRabbim sag Salim kucagına almayı nasip etsin ınsallahdua et hepimize ediyorum burda adlarınızı bilmiyorum ama söylüyorum rabbim kabul etsin
![]()
140 cikti canimBen burdayım diyo benmki gibi hayırlısı olsun canım sonucunu yaz![]()
Sen günü denk getiremiyodun canım büyük ihtimal bak 35kvk da öyle ovulasyon olunca rahim de alısınca sperm görmeye tuttuInsallah canim
Kullanıcı isimlerinzle dua ediyorum bende Amin insalalh
140 cikti canim![]()
Darısı başımaInsallah canim
Kullanıcı isimlerinzle dua ediyorum bende Amin insalalh
140 cikti canim![]()
Mssalh bu ne hizzz. Ben bişey almayı bırak düşünmüyorum.billleDarısı başımabaşımıza olsun insallah
yapcak mısın cinsiyet belirleme balonu ben bugün doğumu bile düşündüm geri kalan konfetili balonları falan aldım ikinci standı aldım acayip bi heves var içimde ben yapıcam rabbim nasip ederse oglumla eşime patlattırcam balon eşimin yanında demeyin diycem cinsiyet de onu bile düşündüm
rabbim nasip eder insallah
![]()
Benim her seyim hazır hastane odası süslemelerim bile tamamladım bi adına kapı süsü bide magnet ve cıkolata yaptırcam oda cinsiyeti belli olsun oyleMssalh bu ne hizzz. Ben bişey almayı bırak düşünmüyorum.billle![]()
Aynen ben uygulamadan yapıyodum yumurtlama gününü hep 14. Günü veriyodu yumurtlama diye ama değilmiş değişiyomuş ovülasyonda tuttuSen günü denk getiremiyodun canım büyük ihtimal bak 35kvk da öyle ovulasyon olunca rahim de alısınca sperm görmeye tuttu![]()
İyi yapmıssın valla benm hiç bsym hazır değil çalışmasam yaparmda yapmayı seviyorum ama hazır alırm belki belki yaparm birz zaman gecsnBenim her seyim hazır hastane odası süslemelerim bile tamamladım bi adına kapı süsü bide magnet ve cıkolata yaptırcam oda cinsiyeti belli olsun oyle![]()
Ben önce alıyorum hazır ediyorum en son cocugu bırakıyorum yapmayaİyi yapmıssın valla benm hiç bsym hazır değil çalışmasam yaparmda yapmayı seviyorum ama hazır alırm belki belki yaparm birz zaman gecsn