- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.721
Ne kadara aldın canım?Bundan kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara aldın canım?Bundan kızlar
Elenatal 1 mi 86 nette canım eczane de ne kadar bilmiyomNe kadara aldın canım?
Çok güzeller iyi yapmısısn valla şimdi uçmuş fiyatlar Allah onu da nasip etcek inşallahBen önce alıyorum hazır ediyorum en son cocugu bırakıyorum yapmayavalla o kadar sey aldım ki hangi birini diyim baby nest puset örtüsü oyun minderi port bebe anne bebek cantası oglumunki var da ona yeni olsun istedim canta oglumda puset kullandım ona port bebe de aldım insallah emer ya en büyük korkum hatta emen ve yiyen bi bebek olsun insallah
lohusa takımı aldım gecelik pijama ve sabahlık süslerimi yaptım takı yastığı ndan terlige hatta küvez tütüsü ne kadar bi bebek eksik onu da rabbim nasip edecek inanıyorum
![]()
Aynen her ay iki katı valla 10 liraydı ip simdi 20 yüzde yüz zam artık oda lüks oldu 100 liraya malzeme almıstım sımdı 200 e alamazsınÇok güzeller iyi yapmısısn valla şimdi uçmuş fiyatlar Allah onu da nasip etcek inşallah![]()
Benim her seyim hazır hastane odası süslemelerim bile tamamladım bi adına kapı süsü bide magnet ve cıkolata yaptırcam oda cinsiyeti belli olsun oyle![]()
İns canimmm olurda kullanirsinnn herseyiniAldım bunları tabi kimyasal oldu ama hevesim var insallah saglıklısına kullancam@Emine1990
Niye yaİns canimmm olurda kullanirsinnn herseyinibenim düşüncem bile yokkk
Ne bileyim canimm hiç akklima gelmiyo bı gebe kalayimda önce sonra onları dusunurummm. Pek acele etmemNiye ya
Ben hep önce alırım ne istiyorsam tamamlarım en son cocugu bırakırımNe bileyim canimm hiç akklima gelmiyo bı gebe kalayimda önce sonra onları dusunurummm. Pek acele etmem
Ben hep önce alırım ne istiyorsam tamamlarım en son cocugu bırakırımdüşünce gelince baslarm yapmaya ama iyi ki almışım diyorum şimdi
![]()
Benim kızım olsun ooo cok hevesliyim kızım olursa ne ciciler alırım gözümde yok hiç yeter ki kızım olsun oglumun esyalrı hep mavi zıbınlar falan bu sefer pembis alırım ogluma da aşırı almışım nasıl heves ettiysem daha sırtına sokmadıgım hastane cıkısları var 8 tane tam takım alınca hemen de buyuyolar gıydırmediklerimi sakladım ben deOda iyi canimm. Ben beklerim yedi ay olana kadar pek bişey almam zaten öteki çocuktan var herşey .buda kız olursa ona göre bı kaç şey alrim
Nasip canım allh sağlıklı hayırlı versin ins olur istediğin . Benim için farketmez oğlan kız hangisi olursa artikkBenim kızım olsun ooo cok hevesliyim kızım olursa ne ciciler alırım gözümde yok hiç yeter ki kızım olsun oglumun esyalrı hep mavi zıbınlar falan bu sefer pembis alırım ogluma da aşırı almışım nasıl heves ettiysem daha sırtına sokmadıgım hastane cıkısları var 8 tane tam takım alınca hemen de buyuyolar gıydırmediklerimi sakladım ben de![]()
Ama bğyğk esyaları bi daha almam kuvetti fileydi tam takım duruyo kutuda ama mavi olsun artık yurutec maviOda iyi canimm. Ben beklerim yedi ay olana kadar pek bişey almam zaten öteki çocuktan var herşey .buda kız olursa ona göre bı kaç şey alrim
İlla da kız demiyorum tabi rabbim hayırlısını versin ama kızım olsun isterim içimdeki kız duygu olarak erkeğin nasıl bi duygu oldugunu tatdım bide kız cocugu nasip et Allah ım yine de sen bilirsin diyorum Nasip rabbim bilirNasip canım allh sağlıklı hayırlı versin ins olur istediğin . Benim için farketmez oğlan kız hangisi olursa artikk![]()
Benimki normal besikti 8 ay kullandık. Sonra Montessori yatak aldık. Daha yeni bazaya geçti o yüzden duruyo hepsi iyi.Ama bğyğk esyaları bi daha almam kuvetti fileydi tam takım duruyo kutuda ama mavi olsun artık yurutec mavibi anne yanı beşiği Alcam oda karnıma dussun oyle oglumun park yatakdı kırıldı her yere goturdum
![]()
Tabi canimm sağlıklı olsunda tek gerisi önemli degi nasip artikkİlla da kız demiyorum tabi rabbim hayırlısını versin ama kızım olsun isterim içimdeki kız duygu olarak erkeğin nasıl bi duygu oldugunu tatdım bide kız cocugu nasip et Allah ım yine de sen bilirsin diyorum Nasip rabbim bilir![]()
Bitek hastane çıkışı bı iki kıyafet alırım gerisi kız erkek farketmez kullanırım herşeyi yeni duruyo daha.İlla da kız demiyorum tabi rabbim hayırlısını versin ama kızım olsun isterim içimdeki kız duygu olarak erkeğin nasıl bi duygu oldugunu tatdım bide kız cocugu nasip et Allah ım yine de sen bilirsin diyorum Nasip rabbim bilir![]()
Öyle tabi ben oda yaptım dogmadan yanıma park yatak aldım odasını beyaz yaptım büyüyen karyola cıkınca baza yatak olanlardan o yüzden sabit sallanmayan olunca yatak da pek yatmadı sımdı yatıyo tabi 1.5 yasına kadar kullandım park yatagı sonra karyolayı bazaya cevırdım iyi ki her seyi kaliteli almısım diyorum ben de o zaman sindi yanına yaklasılmazBenimki normal besikti 8 ay kullandık. Sonra Montessori yatak aldık. Daha yeni bazaya geçti o yüzden duruyo hepsi iyi.
Tabii canimm sağlıklı olsunlar alınır gerisiiiÖyle tabi ben oda yaptım dogmadan yanıma park yatak aldım odasını beyaz yaptım büyüyen karyola cıkınca baza yatak olanlardan o yüzden sabit sallanmayan olunca yatak da pek yatmadı sımdı yatıyo tabi 1.5 yasına kadar kullandım park yatagı sonra karyolayı bazaya cevırdım iyi ki her seyi kaliteli almısım diyorum ben de o zaman sindi yanına yaklasılmaz
Catlatma iğnesi ile hamile kaldim fakat şuna da inanıyorum 2 ay elenatol 1 kullandım. 2.ayim da kutu bitti iğne etkisi de gitti ve hamileyim. Elenatol 1 gercekten cok etkili bir folik asit.en son fiyati 75 tl idi şuan ne kadar oldu zam geldi mi bilgim yok tabiiValla canım sadece folikasit içeren var b6 b12 iyot d vitamini ve folik asit içeren var cinlo magnezyum ve dıger saydıklarımı içeren var bana felixfol önermişti kontrole gittiğim doktor 3 ay oldu son iki adet kalmış şimdi elenatal 1 almayı düşünüyorum baktım içeriği zengin kendin karar vercen o zaman diğer konuya gelirsek de yok ya bazen cok abrtıyolar cidden 2 dk sürmüyo süprüntü alması yani ona da baktırmak lazım ara da