Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma iğnesi ile hamile kaldim fakat şuna da inanıyorum 2 ay elenatol 1 kullandım. 2.ayim da kutu bitti iğne etkisi de gitti ve hamileyim. Elenatol 1 gercekten cok etkili bir folik asit.en son fiyati 75 tl idi şuan ne kadar oldu zam geldi mi bilgim yok tabii
Hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ınsallah 🤲 ben de cok baktım içeriği cok zengin eczane de daha pahalıdır eminim eşim netten aldı 86 ya bulmus sımdı daha pahalıdır eminim ben de içeriğini sevdim

Hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ınsallah 🤲 ben de cok baktım içeriği cok zengin eczane de daha pahalıdır eminim eşim netten aldı 86 ya bulmus sımdı daha pahalıdır eminim ben de içeriğini sevdim
Amin Allah razı olsun 🥰
Kesinlikle pahalidir en az 95tl olmustur. Ben hamile oldugumu bilmeden kutu bitti diye almistim ama yeni yil oncesiydi
Zaten nefes almak dışında her şey pahalı 🥲
Folik asite gerek kalmaz inşallah pozitif olur bu ay 🙈
Elenatol 1 genelik öncesi ilk 3 ay icin öneriliyor hamilelikte içeriği fazla geliyor,bana doktorum bıraktırdı. Sağlıklı ilerleme olursa elenatol 2 hamilelige gecicez

Amin Allah razı olsun 🥰
Kesinlikle pahalidir en az 95tl olmustur. Ben hamile oldugumu bilmeden kutu bitti diye almistim ama yeni yil oncesiydi
Zaten nefes almak dışında her şey pahalı 🥲
Folik asite gerek kalmaz inşallah pozitif olur bu ay 🙈
Elenatol 1 genelik öncesi ilk 3 ay icin öneriliyor hamilelikte içeriği fazla geliyor,bana doktorum bıraktırdı. Sağlıklı ilerleme olursa elenatol 2 hamilelige gecicez
Ben de içeriğine baktım zengin geldiği için 1 aldım kalırsam insallah ben de seriyi kullanırım bide 3 var gordugum kadarıyla dogum sonrası diyo güzel takviye arastırırken gozume gelenleri iyi sevindim kullanan birinin yorum yapmasına 🥰

Resmen beni bi sey dürtüyo ya yapmayacam yapmacam diyorum lh yaptım buraya da cok bakınca insan gaza geliyo cidden bu sondu bı daha yapmacam dayanamadım yaptım ovulasyon ya pik olcak gibi cıktı ama daha süresi dolmadı yeni damlattım biri bana ne yaptın desin 😂 bekliycem cok pişmanım suan ama silinmişti testim niye koyulcak gibi cıktınki sımdı diye dusunuyorum aman ya 🙄😑🤦

Tırlatacam az kaldı dur iste demi ne bulasıyosun

Eklentiler

• IMG_20220113_164650.webp
    IMG_20220113_164650.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 39
Yeniden koyulascak gıbı cıkmıs ama bılemiyorum 🙄

Eklentiler

• IMG_20220113_165416.webp
    IMG_20220113_165416.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 35
Kırmızılığı görmeniz açısından bide ısık vurunca cektim ya of keske yapmasaydım bi daha yapmıycam sımdı kafamı kurcalar durur 😑🙄🤦
IMG_20220113_165634.webp

Kırmızılığı görmeniz açısından bide ısık vurunca cektim ya of keske yapmasaydım bi daha yapmıycam sımdı kafamı kurcalar durur 😑🙄🤦
Eki Görüntüle 2987688
Sen kesin yine yaparsinnn canimmm😀😀hayırlısı olsun bekle bakalım canimm. Benim akıntım bugün azalmış ağrım geçti bakalimm ncak.pazara kadar adet bekliyorum

Sen kesin yine yaparsinnn canimmm😀😀hayırlısı olsun bekle bakalım canimm. Benim akıntım bugün azalmış ağrım geçti bakalimm ncak.pazara kadar adet bekliyorum
Yok yapmıycam ya burayı cok kurcalıyorum bi sey okuyorum şeytan 😈 dürtüyo bekliycem söz veriyom kız bana ara ara benim kasık ağrım ve akıntım var dehset aslında belirti aramak da istemiyom ama insan cidden baktıkça bir sey gordukce acaba mı dürtüsüne giriyo

Yok yapmıycam ya burayı cok kurcalıyorum bi sey okuyorum şeytan 😈 dürtüyo bekliycem söz veriyom kız bana ara ara benim kasık ağrım ve akıntım var dehset aslında belirti aramak da istemiyom ama insan cidden baktıkça bir sey gordukce acaba mı dürtüsüne giriyo
Akıntı varsa tutmuştur canım. Nezamn başladı akinti. Benim 5inde ilişki 8inde akıntım başlamıştı bugün azalmış.

Akıntı varsa tutmuştur canım. Nezamn başladı akinti. Benim 5inde ilişki 8inde akıntım başlamıştı bugün azalmış.
Salı dan beri var akıntım pazar pazartesi koyuydu salı silikti testim ovulasyon günü bile böyle akıntı oldugunu görmedim ne bilim degısik ben de adete yaklastıkca kuru olurum zaman gecsın bakalım devam edecek mi bu sekılde kupkuru olurum gecen ay da hep ıslaktım

Anladım canım biraz pahalıymış ama iyidir mutlaka creavıt folıc çok yorum buldum senin fikrin var mı?
Folik asit B6 B12 ve iyot var canım kapsamlı değil ama sen bilirsin felixfol kullandım daha önce doktor dedi benim onun içinde folat B12 vitamin d iyot ve folikasit var

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-13-18-42-19-788_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-01-13-18-42-19-788_com.android.chrome.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-01-13-18-42-29-238_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-01-13-18-42-29-238_com.android.chrome.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2022-01-13-18-42-36-623_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-01-13-18-42-36-623_com.android.chrome.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
Salı dan beri var akıntım pazar pazartesi koyuydu salı silikti testim ovulasyon günü bile böyle akıntı oldugunu görmedim ne bilim degısik ben de adete yaklastıkca kuru olurum zaman gecsın bakalım devam edecek mi bu sekılde kupkuru olurum gecen ay da hep ıslaktım
Bakalım canım benimde bu günlerin kuru olması gerekiyordu hep akıntım oldu. Adet öncesi akıntım olması lazımdı bakalım olcakmi

Bakalım canım benimde bu günlerin kuru olması gerekiyordu hep akıntım oldu. Adet öncesi akıntım olması lazımdı bakalım olcakmi
İnsallah olmustur canım yüzümüz güler oglumun odasına bak herseyi mavi kızım olursa nasıl yarısını pembeye geçircem bilmem eşime göre de ona da oda yapcaz haksızlık olur dıyo 🤦😂

Eklentiler

• IMG_20220113_184951.webp
    IMG_20220113_184951.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20220113_184933.webp
    IMG_20220113_184933.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220113_184916.webp
    IMG_20220113_184916.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 41
Back
X