Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darısı başıma 🥰 başımıza olsun insallah 🤲🤲 yapcak mısın cinsiyet belirleme balonu ben bugün doğumu bile düşündüm geri kalan konfetili balonları falan aldım ikinci standı aldım acayip bi heves var içimde ben yapıcam rabbim nasip ederse oglumla eşime patlattırcam balon eşimin yanında demeyin diycem cinsiyet de onu bile düşündüm 🥰🤲 rabbim nasip eder insallah 🥰
Yaaaaa ne güzel hersey almışsın canim Rabbım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah 🥰😍
İnsallah olmustur canım yüzümüz güler oglumun odasına bak herseyi mavi kızım olursa nasıl yarısını pembeye geçircem bilmem eşime göre de ona da oda yapcaz haksızlık olur dıyo 🤦😂
Hakikaten oda ne kadar güzel duruyor insan bozmaya xa kıyamaz ki şey dicem hep böyle toplu durmuyor dimi🙈🤣

Yaaaaa ne güzel hersey almışsın canim Rabbım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah 🥰😍

Hakikaten oda ne kadar güzel duruyor insan bozmaya xa kıyamaz ki şey dicem hep böyle toplu durmuyor dimi🙈🤣
Oyuncaklar dagılır genel de salona tasir geri toplarız oyun bitince nadir ama cok dagıttıgı genel de ne oynuyorsan onu al diyorum her sey cıkmasın diye dağıtırsa kendi toplar bu bi kural o yüzden dagıtmıyo aşırı 😂

Oyuncaklar dagılır genel de salona tasir geri toplarız oyun bitince nadir ama cok dagıttıgı genel de ne oynuyorsan onu al diyorum her sey cıkmasın diye dağıtırsa kendi toplar bu bi kural o yüzden dagıtmıyo aşırı 😂
Ayyy yok anam benimki toplanıyor bi tek hadi ben evi supurucem sende topla dediğimde yapıyor onu yoksa yatak altlarında hep🤣🤣

Sen bizim evi bı gorrrrr 😀salon kendi odası koridor oturma odası yatak odası mutfak heryerrrr oyuncak bazen yürüyecek yer kalmiyooooo😀 haftaici hiç toplamiyorummm CMT ev talan oluyorr

Güzel çiçeğim açmış size onunla günaydın diyeyimm 😍

Eklentiler

• IMG_20220112_170329.webp
    IMG_20220112_170329.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
Sen bizim evi bı gorrrrr 😀salon kendi odası koridor oturma odası yatak odası mutfak heryerrrr oyuncak bazen yürüyecek yer kalmiyooooo😀 haftaici hiç toplamiyorummm CMT ev talan oluyorr
Seninki de fena oda serbest kuğul seviyo demekki 🥰😅 ben kızıyorum oynayacağı al dıye amac dagıtmk olunca

Valla canım aksama kadar ev dağılıyor. Bende bişey demiyorum tek oynasin dursun diyee
Biz de oynuyoruz o oyun kısmak yerinde duramamak bütün erkek çocuklarının ortak sorunu 😂🤦
Evvet çok guzell. Çok severim çiçekleri 😍
Ben de cok severim yeşil görsün gözüm yetr ki zeytin ağacım bonsai falan var kaktüslerim güllerim 🥰 insanın içini rahatlatıyo öyle

Biz de oynuyoruz o oyun kısmak yerinde duramamak bütün erkek çocuklarının ortak sorunu 😂🤦

Ben de cok severim yeşil görsün gözüm yetr ki zeytin ağacım bonsai falan var kaktüslerim güllerim 🥰 insanın içini rahatlatıyo öyle
Zeytin ağacı gül bende olmadı burası soğuk diye heeralde.kaktus hiç almadım.canim. bonsai bendede var o güzel büyüyor. Kalons menekşe orkide sardunya telgraf mum çiçeği falan var daha ankarda yaşıyacaklar var bende 😀

Bunlar da benim güzellerim 🥰 E Emine1990 insanın içi açılıyo

Eklentiler

• IMG_20220114_105653.webp
    IMG_20220114_105653.webp
    49 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220114_105640.webp
    IMG_20220114_105640.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 29

Evde babaaneyle oynuyorlar canım.biz haftasonu genelde geziyoruz yavruyla😀

Ne güzel açmış menekşeleri. Benim bı tane var hediye gelmişti daha ne renk açacak bilmiyorum..senin kalonsun rengide güzelmiş canimm..kaktüsler benimde çok hoşuma gidiyo ama hiç almadım daha
Ben de severim cicek eşimde sever küpelim falan da vardı öldü ben evde olunca oynuyoruz etkinlik yapıyoruz egitici puzzle falan yapıyoruz bi sekil geciyo vakit oglene kadar ne yapacaksam yapmaya calısıyorum ses olacak 1 de corbamızı içmis yatakta olmamız gerek gündüz uykusunuDa bırakmadım aksam 10 gündüz 1 uyku saati ne yapcan cocuk olunca hersey cocuga göre

Back
X