- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.781
Valla alayım diyim de sonra iki katı bak nede olsa kullancamAynen canım alcaksan al yedek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla alayım diyim de sonra iki katı bak nede olsa kullancamAynen canım alcaksan al yedek![]()
Ne demek cnmValla alayım diyim de sonra iki katı bak nede olsa kullancamSagol canım
Yaaaaa ne güzel hersey almışsın canim Rabbım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahDarısı başımabaşımıza olsun insallah
yapcak mısın cinsiyet belirleme balonu ben bugün doğumu bile düşündüm geri kalan konfetili balonları falan aldım ikinci standı aldım acayip bi heves var içimde ben yapıcam rabbim nasip ederse oglumla eşime patlattırcam balon eşimin yanında demeyin diycem cinsiyet de onu bile düşündüm
rabbim nasip eder insallah
![]()
Hakikaten oda ne kadar güzel duruyor insan bozmaya xa kıyamaz ki şey dicem hep böyle toplu durmuyor dimiİnsallah olmustur canım yüzümüz güler oglumun odasına bak herseyi mavi kızım olursa nasıl yarısını pembeye geçircem bilmem eşime göre de ona da oda yapcaz haksızlık olur dıyo![]()
Oyuncaklar dagılır genel de salona tasir geri toplarız oyun bitince nadir ama cok dagıttıgı genel de ne oynuyorsan onu al diyorum her sey cıkmasın diye dağıtırsa kendi toplar bu bi kural o yüzden dagıtmıyo aşırıYaaaaa ne güzel hersey almışsın canim Rabbım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Hakikaten oda ne kadar güzel duruyor insan bozmaya xa kıyamaz ki şey dicem hep böyle toplu durmuyor dimi![]()
Ayyy yok anam benimki toplanıyor bi tek hadi ben evi supurucem sende topla dediğimde yapıyor onu yoksa yatak altlarında hepOyuncaklar dagılır genel de salona tasir geri toplarız oyun bitince nadir ama cok dagıttıgı genel de ne oynuyorsan onu al diyorum her sey cıkmasın diye dağıtırsa kendi toplar bu bi kural o yüzden dagıtmıyo aşırı![]()
Sen bizim evi bı gorrrrrOyuncaklar dagılır genel de salona tasir geri toplarız oyun bitince nadir ama cok dagıttıgı genel de ne oynuyorsan onu al diyorum her sey cıkmasın diye dağıtırsa kendi toplar bu bi kural o yüzden dagıtmıyo aşırı![]()
Ciddi fenalar fenasıAyyy yok anam benimki toplanıyor bi tek hadi ben evi supurucem sende topla dediğimde yapıyor onu yoksa yatak altlarında hep![]()
Günaydın canim ne güzel öyleGüzel çiçeğim açmış size onunla günaydın diyeyimm![]()
Seninki de fena oda serbest kuğul seviyo demekkiSen bizim evi bı gorrrrrsalon kendi odası koridor oturma odası yatak odası mutfak heryerrrr oyuncak bazen yürüyecek yer kalmiyooooo
haftaici hiç toplamiyorummm CMT ev talan oluyorr
Günaydın canımGüzel çiçeğim açmış size onunla günaydın diyeyimm![]()
Valla canım aksama kadar ev dağılıyor. Bende bişey demiyorum tek oynasin dursun diyeeSeninki de fena oda serbest kuğul seviyo demekkiben kızıyorum oynayacağı al dıye amac dagıtmk olunca
Evvet çok guzell. Çok severim çiçekleriGünaydın canim ne güzel öyle![]()
Biz de oynuyoruz o oyun kısmak yerinde duramamak bütün erkek çocuklarının ortak sorunuValla canım aksama kadar ev dağılıyor. Bende bişey demiyorum tek oynasin dursun diyee
Ben de cok severim yeşil görsün gözüm yetr ki zeytin ağacım bonsai falan var kaktüslerim güllerimEvvet çok guzell. Çok severim çiçekleri![]()
Zeytin ağacı gül bende olmadı burası soğuk diye heeralde.kaktus hiç almadım.canim. bonsai bendede var o güzel büyüyor. Kalons menekşe orkide sardunya telgraf mum çiçeği falan var daha ankarda yaşıyacaklar var bendeBiz de oynuyoruz o oyun kısmak yerinde duramamak bütün erkek çocuklarının ortak sorunu
Ben de cok severim yeşil görsün gözüm yetr ki zeytin ağacım bonsai falan var kaktüslerim gülleriminsanın içini rahatlatıyo öyle
Evde babaaneyle oynuyorlar canım.biz haftasonu genelde geziyoruz yavruylaBiz de oynuyoruz o oyun kısmak yerinde duramamak bütün erkek çocuklarının ortak sorunu
Ben de cok severim yeşil görsün gözüm yetr ki zeytin ağacım bonsai falan var kaktüslerim gülleriminsanın içini rahatlatıyo öyle
Ne güzel açmış menekşeleri. Benim bı tane var hediye gelmişti daha ne renk açacak bilmiyorum..senin kalonsun rengide güzelmiş canimm..kaktüsler benimde çok hoşuma gidiyo ama hiç almadım daha
Ben de severim cicek eşimde sever küpelim falan da vardı öldü ben evde olunca oynuyoruz etkinlik yapıyoruz egitici puzzle falan yapıyoruz bi sekil geciyo vakit oglene kadar ne yapacaksam yapmaya calısıyorum ses olacak 1 de corbamızı içmis yatakta olmamız gerek gündüz uykusunuDa bırakmadım aksam 10 gündüz 1 uyku saati ne yapcan cocuk olunca hersey cocuga göreNe güzel açmış menekşeleri. Benim bı tane var hediye gelmişti daha ne renk açacak bilmiyorum..senin kalonsun rengide güzelmiş canimm..kaktüsler benimde çok hoşuma gidiyo ama hiç almadım daha