Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şimdi ben test aldım pik oldu 13.gun 13 Şubat yani 14 Şubat da pik öğlen şimdi yaptım az silik çıktı dün çok koyuydu t dahada koyudu hatta şimdi az kırmızı çatladı mi şimdi bu anlamadım yaw 😕
Pikten silige gittiyse catlamistjr atsana canim dun ki ile bugunu

Canım 14 Şubat bu pik olan
IMG_20220115_180047.webp

Eklentiler

• IMG_20220115_180058.webp
    IMG_20220115_180058.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 26
Selammm kızlar nasılsınız canikolar ben yeni girdim burya girmiodum iyi geldi bir süre girmemk çok takiliyorum çok dusunuyorum diye sizlerde durumlar nasıl maviss vede cvk okudum canım tebrik ederim ikinizde ❤️çok sevindim rabbim sağlıkla hayırla almayı nasip etsin bebislerinizi çok Aminnn bizlerede dua edin darısı OKYANUS302 OKYANUS302 E Emine1990 ve bana ve diğer bilmediğim arkadaslara
Canımm o artık gırmıyo dondurmus demistim cok sevindim kader arkadasın gitme bi daha

Canımm o artık gırmıyo dondurmus demistim cok sevindim kader arkadasın gitme bi daha
Evet canım ya ❤️ ama sizinle konuşmayı da özlemişim he ama gerçeği deyim canikom inan biraz uzak iyi geldi takılmadan düşünmeden falan geçirdim 15 gün dedim bakım bı kizlara masAllah 2 hamiş var çok sevindim hadi bı ayda bizim olsun kızlar o zaman vala filonun sonuna bile bakmiyorum adet ne zaman diye sonu ama tam olarak kaçı bakmiom ya erken test falan gerek yok o silikler beni çok kırdılar 😢

Hem incir yaptım yine hem keciboynuzu hem e vitaminleri fındıklar cevizler kuru incirler neler neler 😅😂🥰 piki gördüm beklemedeyim canım benim erken yumurtladım bu ay
Ohhhh süper masAllah hayranım azmine vala ben yapamıyorum o kadar yarasın güzel haberini alalım benimde 13 14 Ocak pik 15 az önce yaptım siliklekmis ama kırmızı az ama

Ben anladım seni subat diyince 🥰🤦 😂 pik olmus sonra silikse olmus demektir yap bu gün de muhakkak ben bekliyorum piki gordum yine ovulasyon aldım bi daha gitme bak
Evet ya ocaktan şubata geçtim baksana kafa ya 🤭🥳 hadi bakalım bu ay da güzel geçsin o zaman az kaldı bekleyelim hepberabr ☺️ ya gene negatif çıkarsa çekerr giderimmmm 😏😉😄 aman bende boleyim işte napim ama özlemişim kız hepinizi vala

Hadi bide senin insAllah gzuel haberini alalım sürpriz yap sende bize emosum🥰
Canım benim 3ocakta kanda pik oldu. 4ocakra hsg çekildim 5ocakta ilişki oldu. Bı daha ne öncesi ne sonrasında perhizde olunca yapamadık 8ocaltan itibaren bende Beyaz akıntı başlayınca bende acaba mi diye akilma geldi sence canimm

Canım benim 3ocakta kanda pik oldu. 4ocakra hsg çekildim 5ocakta ilişki oldu. Bı daha ne öncesi ne sonrasında perhizde olunca yapamadık 8ocaltan itibaren bende Beyaz akıntı başlayınca bende acaba mi diye akilma geldi sence canimm
Vala emosum dedim ya nasip diye vakit diye bende silikleri gördün ama akıntı başlı başlıca gebelik belirtisi diyorlar canım insAllah sendede öyledir canım

Vala emosum dedim ya nasip diye vakit diye bende silikleri gördün ama akıntı başlı başlıca gebelik belirtisi diyorlar canım insAllah sendede öyledir canım
Aynen canım akıntı ve adet gecikmesi bu ikisine inanırım diyodum heppp 😀akıntı var bide adetim gecikirseee tammdir derim yokksa hepsi pisikoloik oluyo canimmm. Eğer adetim geçerse CMT yapcam test. Bat carsamba

Aynen canım akıntı ve adet gecikmesi bu ikisine inanırım diyodum heppp 😀akıntı var bide adetim gecikirseee tammdir derim yokksa hepsi pisikoloik oluyo canimmm. Eğer adetim geçerse CMT yapcam test. Bat carsamba
İnsAllah gecikir o zaman emosum ama hayırlı ilerlesin ❤️ cokkk aminnnnn senden güzel heber bekliyoruz o halde canım benimmmm🌼🌼🌼🌼🌼

Benim de son 1 kaldı kalırsam zaten kaldı gidemem ben de bitsin diye gittim bu benim ikinci paket alısım onu cıkardım aradan bitti kıllarım insallah hamile kalınca hormonlar degısınce cok cıkmaz ama dediğin gibi kısmet bu işler nasib olursa oluyo iste ben de bitsin diye gittim 10 gündü 15 16 gün ovulasyon olmustu kimyasal oldu ne bilim kısmet bu ay oyle bi sey yapmadım ama sacını boyadım sımdı 🥰 aradan cıktı aşıyı da olmadığına emindim biter bitmez yaptırdım bu arada 4 dozumu oldum artık olmam
Iyi yapmissin canim ben daha 3. Yu olcam lazerde aradan cikmis senin insallah ckkmaz bidaha eger cikarsada senede 1 veya 2 kere taramaya gidersin olur biter biz yeterki bebislerimize kavusalim bendede gogus acimasi basladi anlamadim neden normalde adet oncesi baslardi bu ah cok erken basladi

Back
X