- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.001
Dün bu günde değerlendirdim canım aynen arkadaşların tezleri var bilmem miEstağfurullah canimm ama değerlendir tabikkki önemli easa bugün olacak iliski

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bu günde değerlendirdim canım aynen arkadaşların tezleri var bilmem miEstağfurullah canimm ama değerlendir tabikkki önemli easa bugün olacak iliski
İns canimm sen yenimi yumurtlama gordunnİnsAllah gecikir o zaman emosum ama hayırlı ilerlesincokkk aminnnnn senden güzel heber bekliyoruz o halde canım benimmmm
![]()
Çatlamış gibi canım tam sililklesmemis sanki sen bugün değerlendir yarına bakalimmm bı
Ozamn bekle canimmm yarın tamamen siliklesir gecmi gordun ovuyu canimDün bu günde değerlendirdim canım aynen arkadaşların tezleri var bilmem mi![]()
Evet 13 14 günü pik oldu canım adetimin bu günde 15 işte zaten az kırmızı halenOzamn bekle canimmm yarın tamamen siliklesir gecmi gordun ovuyu canim
Kolay gele canimmmSabhtan beri pullu balık yapiyoz valla basım agridi. Bosverinnn yapmayın cocukkk![]()
Yok geç değil canim adetimin 13 14 pik canimOzamn bekle canimmm yarın tamamen siliklesir gecmi gordun ovuyu canim
Yarın iyice siliklesir canım.Evet 13 14 günü pik oldu canım adetimin bu günde 15 işte zaten az kırmızı halen
Saolll canimmm.Kolay gele canimmm
Sanırım canım güzel haberler alalım hepbirlikte insAllahYarın iyice siliklesir canım.
En son adet nezamndi canimmm..benim erken olunca heralde ondan karıştırdımYok geç değil canim adetimin 13 14 pik canim
İnnns canimmm innns . Ben doktordan sonra çok rahatladım artikk nasip diyoeummm hsg bile cekildimm yanii iki hoca bı uzman bı doktor doğurganlığın iyi dddi. Herallde olurrr artikkkSanırım canım güzel haberler alalım hepbirlikte insAllah![]()
Olur canim olur tabi neden olmasın vakit saat gelince olacak tabiiİnnns canimmm innns . Ben doktordan sonra çok rahatladım artikk nasip diyoeummm hsg bile cekildimm yanii iki hoca bı uzman bı doktor doğurganlığın iyi dddi. Herallde olurrr artikkk
1 Ocak canım benim son adetEn son adet nezamndi canimmm..benim erken olunca heralde ondan karıştırdım
Senin ne zamandı emosumEn son adet nezamndi canimmm..benim erken olunca heralde ondan karıştırdım
Benim 23aralikti canimm.1 Ocak canım benim son adet
Bizde seni özledik şenlendi burası bak nasıl canlandıEvet ya ocaktan şubata geçtim baksana kafa yahadi bakalım bu ay da güzel geçsin o zaman az kaldı bekleyelim hepberabr
ya gene negatif çıkarsa çekerr giderimmmm
aman bende boleyim işte napim ama özlemişim kız hepinizi vala
Ben 19 seans oldum 10 bi aldım 10 bi daha aldım oglum kucktü basladgımda insallah cıkmaz çıkarsa da arada giderim dediğin gibi ama ilk 6 ay yapmıyolrmıs dogumdan sonra da sordum gebelik boyu dogumdan sonra da 6 ay dediIyi yapmissin canim ben daha 3. Yu olcam lazerde aradan cikmis senin insallah ckkmaz bidaha eger cikarsada senede 1 veya 2 kere taramaya gidersin olur biter biz yeterki bebislerimize kavusalim bendede gogus acimasi basladi anlamadim neden normalde adet oncesi baslardi bu ah cok erken basladi
Resim attın ben mi goremedim canım benim
Saol canim benim yaBizde seni özledik şenlendi burası bak nasıl canlandı
Ben 19 seans oldum 10 bi aldım 10 bi daha aldım oglum kucktü basladgımda insallah cıkmaz çıkarsa da arada giderim dediğin gibi ama ilk 6 ay yapmıyolrmıs dogumdan sonra da sordum gebelik boyu dogumdan sonra da 6 ay dedi
Resim attın ben mi goremedim canım benim