• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar. 🥺🥺 sizce

Eklentiler

• 5CD648F4-426A-474D-B814-2A9EFB37CD6E.webp
    5CD648F4-426A-474D-B814-2A9EFB37CD6E.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 54
İnsallah yerlesmedir sökülene kadar umut var olursan da devam daha sansın var her seyin temiz rahim filminden sonra ben cok inanıyorum olcagına belki kurcalandın diye geldi benim de gelmişti dedim ya hatta leke
Olabilllir beklicez bakalimmm

Günaydın kızlar var var gözüküyo insallah saglıklıca koyulassın 🥰 M Mekap

Çizgi var gibi kuzum ama erken değil mi ya erken gebelik yap varsa elinde
Erken döllenmiş muhtemelen olabiliyo böyle seyler insallah saglıkla artsın deger tutunsun 🙏 artık korkuyoruz ilk zaman benim aklım çıktı keseyi görünce rahatladım

Erken döllenmiş muhtemelen olabiliyo böyle seyler insallah saglıkla artsın deger tutunsun 🙏 artık korkuyoruz ilk zaman benim aklım çıktı keseyi görünce rahatladım
Sen nasılsın bu arada 🥰
Olabilir canim muhtemelen 🥰 iyiyim çok şükür pazartesi ikili teste gideceğim ama grev varmış gene de iptal etmedim randevuyu ne olur ne olmaz diye sen nasılsın 😘
Erken gebelik yok maalesef. Akşam dayanamazsam kan veririm.
Kuzum öyle yaparsın sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰

Olabilir canim muhtemelen 🥰 iyiyim çok şükür pazartesi ikili teste gideceğim ama grev varmış gene de iptal etmedim randevuyu ne olur ne olmaz diye sen nasılsın 😘

Kuzum öyle yaparsın sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰
Benim miğde bulantısıyla başım belada sabah zor yiyorum kustum kuscam oluyorum insallah gecer ama hıç güzel değil 2 gündür daha fenayım bugun gıdıcem ben de ögleden sonra Allah izin verirse 🥰 🙏 🧿

Erken gebelik yok maalesef. Akşam dayanamazsam kan veririm.
Bugun verirsen yarın dur ertesi gün bi daha ver güzel katlıyosa artısın sükunetle bekle 🥰🙏 hayırlısıyla tutunsun insallah içini ferah tut

Back
X