• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdur..

Believe159

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
14
1
3
30
Merhabalar, üniversiteyi Burdurda kazandım. Burdurda yaşayanlar,yaşamış olanlar, bilenler Burdur hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl bi şehir,insanları nasıl, fiyatlar nasıl. Bilgilendirirsiniz çok sevinirim :)

Orda okuyan bir arkadaşım var. Kendi halinde küçük bir yer pek sosyal hayatı yok diye anlatıyor kendisi. Pahalılık konusunda da uygunmuş sanırım.

Pahali degildir memur kentidir kampusu guzeldir ogrenciye her turlu kolaylik saglanir egitim duzeyi yuksektir daha farkli sorularin varsa pm ile cevaplayabilirim

Merhabalar, üniversiteyi Burdurda kazandım. Burdurda yaşayanlar,yaşamış olanlar, bilenler Burdur hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl bi şehir,insanları nasıl, fiyatlar nasıl. Bilgilendirirsiniz çok sevinirim :)

CNM BURDUR KÜÇÜK BİR İL SAKİN BİR YER
ÖYLE FAZLA SOSYAL AKTİVİTİLERİ YOK
FAKAT
ANTALYA 1 SAAT UZAKLIKTA
ISPARTA YARIM SAAT UZAKLIKTA BURALARI HAREKETLİ BİR ŞEHİR

Bir kere Batı şehri..

Her yere yakın..

Kışları ılıman geçer..

Daha ne olsun..

bir tek mecburiyet caddesi var tüm sokaklar oraya çıkıyor ve oldukça küçük bir yer gelişmişlikte senin nerden gittiğine bağlı büyükşehirden gidiyorsan sosyallik anlamında oldukça sınırlı olan bir yer insanlarına bişey diyemeyecem çünkü bilmiyorum hayırlı olsun

bir tek mecburiyet caddesi var tüm sokaklar oraya çıkıyor ve oldukça küçük bir yer gelişmişlikte senin nerden gittiğine bağlı büyükşehirden gidiyorsan sosyallik anlamında oldukça sınırlı olan bir yer insanlarına bişey diyemeyecem çünkü bilmiyorum hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim büyükşehirden gidiyorum o yönden sıkıntı benim icin :)

Pahali degildir memur kentidir kampusu guzeldir ogrenciye her turlu kolaylik saglanir egitim duzeyi yuksektir daha farkli sorularin varsa pm ile cevaplayabilirim
Esnaf ögrenciden geçiniyormus pahalıymıs sanırım internette okudum da. Ben yeni üyeyim mesaj atamıyorum sanırım. Kyk yurdu nasıl bilgin var mı? Özel yurtlar da en uygunları hangileri :)

tebrik ederim.ne kadar mutlu bi şekilde gidersen ordada mutlu olursun.olumsuz şeyler duydukça soğursusn gideceğin yerden.olumsuz yorumlar gelirse sen olumluraı görmeye çalış sadece

Hayırlı olsun, burduru bilmem ama muhtemelen giderken de ağlarsın dönerken de.

Uzun yıllar bir halk oyunları ekibindeydim profesyonel olarak. Bir çok yörenin oyununu icra ettik ama burdur yöresinin yeri hep ayrı olmuştur bende. Yarışmalara da hep o yöreyle girerdik. İlgin varsa, hoşlanıyorsan öğrenmek için güzel fırsat olur. Üniversitelerin ekipleri olur mutlaka. Hem sosyalliğin az olduğu illerde sosyallik katar hayatına.

Hayırlı olsun, burduru bilmem ama muhtemelen giderken de ağlarsın dönerken de.

Uzun yıllar bir halk oyunları ekibindeydim profesyonel olarak. Bir çok yörenin oyununu icra ettik ama burdur yöresinin yeri hep ayrı olmuştur bende. Yarışmalara da hep o yöreyle girerdik. İlgin varsa, hoşlanıyorsan öğrenmek için güzel fırsat olur. Üniversitelerin ekipleri olur mutlaka. Hem sosyalliğin az olduğu illerde sosyallik katar hayatına.
Aglayacagım kesin valla :) aktivitelere katılmayı düşünüyorum zaten o yönden sosyal olmaya çalışıcam bakalım

Back
X