Burnu eğri olup estetik yaptıranlar estetik sonrası burnunuz düzeldi mi yoksa eğri mi kaldı?

Ameliyat olacağım süreçte İstanbul’ da Dünya çapında nam salmış 10 doktorla görüştüm. Bunlardan 4-5 i de bana aynısını söylemişti. Burun köküm yukarıda, derim orta-kalındı ve ciddi bir kemerle s görüntüsü vardı. Doktorum Emre İlhan; ameliyat olalı sanırım 6 sene oluyor. Hiçbir yamulma, düşme vs sorunu yaşamadım. Profilimde öncesi-sonrasını görebilirsiniz.

Yani demem o ki daha yakın hissettiğiniz ve /90 düzeltirim diyen doktora ameliyat olmanız; yüzde/10 zaten şans-anlık hataya bakar ama daha muayenede yamuk kalacak diyen doktorları eleyin bence, sevgiler 💓

Ameliyat olacağım süreçte İstanbul’ da Dünya çapında nam salmış 10 doktorla görüştüm. Bunlardan 4-5 i de bana aynısını söylemişti. Burun köküm yukarıda, derim orta-kalındı ve ciddi bir kemerle s görüntüsü vardı. Doktorum Emre İlhan; ameliyat olalı sanırım 6 sene oluyor. Hiçbir yamulma, düşme vs sorunu yaşamadım. Profilimde öncesi-sonrasını görebilirsiniz.

Yani demem o ki daha yakın hissettiğiniz ve /90 düzeltirim diyen doktora ameliyat olmanız; yüzde/10 zaten şans-anlık hataya bakar ama daha muayenede yamuk kalacak diyen doktorları eleyin bence, sevgiler 💓
Dikkate alacağım yorumunuzu teşekkür ederim ☺️ benim eğrilik zor anladığım kadarıyla burun derim ince ve yüksek kemerli burnum ama yüksek kemeri zor görmüyor doktorlar sanırım

Benim alerjik rinitimde olduğu için özellikle iyi bir Kbb hekimine operasyon yaptırdım eğriliğimde başarılı bir şekilde düzeltildi iyi ki o hekime ameliyat olmamışsınız.
Alerjiniz gecti mi

Benim önden bir eğrilik vardı doktor da aynısnı söylemişti %40 lık olan eğrliği %5 civarına çekeriz aama tam düzelme olmaz demişti öyle de oldu zaten ama ben sorun etmiyorum çünkü tam emin olmamakla birlikte burnumun eğriliği burun kemiğine bağlı değil sadece yüz kemğimle de alaklı şimdi onu düzeltmeye kalksa çok daha garip olabilirdi zaten ilk eğri burnunuzdan sonra ameliyattan sonraki eğirlik gözünüze batmaz bile bende öyle olmuştu en azından ek olarak en zor burunların eğri burunlr olduğunu duydum kemerli ve düz bir burun çok daha kolay oluyormuş

Benim önden bir eğrilik vardı doktor da aynısnı söylemişti %40 lık olan eğrliği %5 civarına çekeriz aama tam düzelme olmaz demişti öyle de oldu zaten ama ben sorun etmiyorum çünkü tam emin olmamakla birlikte burnumun eğriliği burun kemiğine bağlı değil sadece yüz kemğimle de alaklı şimdi onu düzeltmeye kalksa çok daha garip olabilirdi zaten ilk eğri burnunuzdan sonra ameliyattan sonraki eğirlik gözünüze batmaz bile bende öyle olmuştu en azından ek olarak en zor burunların eğri burunlr olduğunu duydum kemerli ve düz bir burun çok daha kolay oluyormuş
Rahatsız olmazsanız özelden fotoğraf atabilir misiniz ben de kestiremiyor az eğri kalırsa nasıl olur diye

Ya kusura bakmayın atamıyorum fotoğrafta da belli olmuyor çarpraz açılardan belki bir kişi daha mesaj atmış çizim yaptım daha net anlaşılır hahaha ona attığımı size de atayım hem merak edenler için faydalı olur ek olarak herkesin eğriliği farklı olabilir benim yüz kemiğimle de alakalı bir eğrilikti sizin sadece burun keminizdeyse daha fazla düzelme olur tahminimce attığım fotoda da yeni hali burnum sağ tarafa doğru konumlanmış gibi ama bu fark gözle görülmüyor çok yakından bakarsanız anlaşılır ve önden belli olmayan çaprazdan görünen minik bir kıkırdak da var gibi ama o daha önceden de vardı ve çok daha fazlaydı dediğim gibi ben zaten sonucu bilerek girdim süper simetrik bir burun beklemiyordum o yüzden çok büyütmüyorum bunları
20BF9059-C130-4473-A634-39055F0994C1.webp

şunu da söyleyeyim benim de başka doktorlarda ameliyat olan arkadaşlarım burunlarında minik eğrilikleri çıkıntıları sorun ediyorlar gözle görünmeyecek gibiyse ya da hani yakından bakılmadığı sürece anlaşılmıyorsa önemli şeyler değil bence normal doğl güzel dediğimiz burunlarda da var o minik asmetrilikler ve deidğim gibi eğrilikten sonraki düzelme her şekilde sizi memnun eder mükemmeli aramıyorsanız tabi

Back
X