Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

zevkler ve renkler tartisilmiyor demek benim de burunum estetikli. ama itiraf etmem gerekir ki benim burnumda yeldaninkinden daha cok kavis var. ancak bu kadar sivri ve asiri kakik degil

ama bu burun aşırı kalkık değilki,ooo daha ne kalkıklar var bir görsen.Bu yanında inik kalırkaydirigubbakcemile3.

Benim favorim Özgü namal. Burnu çoook güzel ya,bak bak doyamıyorum. Doğalmış birde allahım ya! Nasıl yaratmış öyle özenerek.zemuszemus

Ben Pınar Aylinin burnunu da çok beğeniyorum. Yüzüne çook yakışıyor. Minik ve kibar. Ama estetikmi değilmi bilmiyorum,kendisi bir programda "benden başka doğal kalmadı" demiş...

bende oldum olası Sienna Miller ın burnuna hastayım..kemikli olduğu belli (hafif burun ucu kıdırdakları da belli ama çok biçimli burun ucu da çok güzel ve tabiki doğal :)

çooooook beğendiğim ve tam istediğim burun tipi öle kavis falan da yok doğallıktan ölüo doğal da zaten :)

arkadaşlar ünlü kişilerin "doğalım"söylemlerine pek inanmayın..
neredeyse 10 sene önce ablamla bir estetik cerraha gitmiştik..bu estetik cerrah ablamın yakın bir arkadaşıdır..kliniğin içine girdiğimizde pınar aylini gördük..
daha sonra ablamla doktorum yanına girdik..ablamın arkadaşı olduğu için belirli bir samimiyet vardı tabi aramızda..pınar aylinin neden geldiğini sorduk..
doktor bize kendisinin poposonun düzlüğünden şikayet ettiğini ve lopez kalçası yaptırmak istediğini söylemişti:)))
düşünün tam 10 sene önce...
ama tv lere çıkarlar,burnumda deviasyon problemi vardı o yüzden burun ameliyatı oldum sadece derler..
hiçbirinin doğal olduğuna inanmıyorum...
bu arada bence estetikle en cok güzelleşen kadın petek dinçöz..ama onda da sadece burun estetiği yok,bütün kemik yapısını değiştirmişler resmen.

selamlar

Son düzenleme:
bende inanmyiorum....hemde tam da inkar edenlerde estetik olyuo. cok asiri düzgün oluyor. bi arkadasimda bazi inkar eden sanatcilarin isimlerini duymus doktor yaptigini aciklamis

Çağla Kubat'ın da burnu estetik ve son derece doğal beğeniyorum yüzüne de yakışıyor.

inkar edip ellerine ne geciyor merak ediyorum...milleti aptal saniyorlar galiba...ben hic ameliyat olmadim...burnum kendiliginden bu hale geldi...

ben bu Eda Özerkan'ı çok eski bi kısa filmde gördüm Samanyolu'nda
çok kötüydü yaa
burnu felaketti
estetik yakışmış bence
zemuszemus

hah yeni birini daha farkettim..Geniş aile çok severek izlediğim bi dizi..orda sevim rolünü oynayan yeşim ceren bozoğlu önceden de doktorlar dizisinde bi doktoru canlandırıyordu kısa saçlıydı..bu dizide nassı genç nassı hoş duruyor..meğersem burnunu yaptırmış bariz..kanatlarını daraltırmış ucunu da hafif kaldırtmış sanırım ama çok güzel duruo ...ameliyatını beğendim

eveet baktım şimdi google görsellerden daralttırmmışş barizz ve birazcıkda kaldırmış.
geçen okana geldiğinde var bişiler bu kızda demiştim zaten :) kesin burun ucu estetiğği olmuştur.ama bence çook başarılıı bi amlyat doktorunu merak ettiimm

ben sanırım cansu derenın burnunu goturcem doktora bende onun burnuna bayılıyorum ama estetıkmı degılmı muaallakta

cansu derenın burnu okadr kötuku anltmam yakndan gordsum konustum hatta resmen burun delıklerı meydanda okadr kotuku ama makyajla hilelerle bıseye bnzıo gıbı yoksa berbat en guzl burun petek dıncozun ozllkle ıkıncı kez yapılan amlytından sonra butun resısmlerıne baktım ılk yaptrdgı burundan sonra bu dehset olmuss perfect kıme yaptrdı acaba hakkında bısı duyan varmı doktoru falan bide hande yenerın burnu cok fena yaa pinokyo gıbı

petek dinçözün doktoru onur erol..
fakat petek burun la beraber profiloplasti denen kombine ameliyat olmuş..yani burun,elmacık kemiği,çene vs...

özgü namal diyorum hem kendi hoş hemde burnu çok hoş
estetikmi acaba...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…