Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

megan fox harika otesi bi hatundur rosem opuyorumnanaktan
bence de kemerli burnu daha karakteristik daha sexiymiş :umursamaz:

Megan Fox'taki değişim..Dudaklar,kaş,yanaklar botoks,burun estetik,dişler estetik,göğüsler estetik,gözler lens,,vs vs vs.... Sadece burun değil ki..
Resimlerini albüm olarak koydum,oradan bakın acayip değişmiş..

arkadaslar çok eglendım yazılarınızla tesekkurler::)starı acın her acıdanı sunan kadının burnu yok olmus estetık arayanlara :))benımde arkadaslarım var soruyorum yok dıyolar barız bellı bır kere derısı fazlka gerıldıgınden parlıyor burun :)

kızlar burnu yapılı olan unlulerde farkettıgım agızları yamuk gıbı ordek gıbı oluyor burdan anlıyorum estetıklı oldugunu burunun

ayyyy bide bunlar her yerleri estetikle beraber yok dünyanın 100 seksi kadını yok en güzel türk kadını falan diye sıralamalara giriyolar demek bu sitedeki estetiksiz doğal hatunları görseler dipleri düşer heryer de de aman doğalız biz hiçbiryerimde estetik yok derler resimlere baktımda acaba hangisinde oynama yok merak ediyorum estetik cerrahlarının kusur bulamadıkları asrın seksi kadını dedikleri merlin monroe da bile estetik varmış valla çok güldüm yaa ihtiyacı olan elbet yaptırsın ama kendime hayran kaldım şuanda en azından yaptıranda yaptırdım desin tv de doğalım güzelim Allah vergisi demesin kaydirigubbakcemile3

Kizlar, merhaba ben yeni uye oldum. Ve bende burnumdan estetik oldum ama hicbirinizin resmini veya nasil cozucegimi bilemiyorum bu siteyi yardimci olurmusunuz?
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…