N
nb_2836
Ziyaretçi
- Konu Sahibi masumpapatya
-
arkadaslar sorumu bagislayin..hafifkavisli deyine tam olarak ney kastediyorsunuz, burnun üst kismini mi, yoksa burun alt kismimi, nedir tam olarak hafif avisli bir burun?
yaniliosunuz arkadaslarrr türkan sorayin doktoru prof.dr. atilla oymak ztn tr.de ilk estetik doktoru oyduu vee türkan sorayin burnunu o yapmis. benim annemde 96 senesinde atilla oymaga yaptirmisti ve burnu gayet dogal duruyo. ama baya yaslandi pek ameliyat yapmiomus diye duydum. bende bu yaz yaptirdim prof.dr.nazim duraga yillarin doktoruna onada bi cok ünlü burun yaptirmis ama ben kendikimi hic begenmiorum aslinda begeniorum cok dogal oldu ama burnumda cökme yapmis ve bana gel düzeltim dedi ocakta düzeltmeye gitcem bakalim sonuc ne cikacak ..onları yurtdısına gonderip orda ameliyat ettirmişlerdir
o zamanlar Trde nerde o imkanlar
maşallah diyelim ROUGE hanım. o zaman fotoğraflarınızı ekleyinde insanlar örnek olarak sizin burnunuzu göstersinler.
yaa angelina jolie nin burun estetigini, yaptirdigi cenesini, ve kas kaldirmayi bakin bu resimde cok cok bellirgin goreceksiniz.. ben sadece az bir burun rötusu var saniyordum.
bence oynamış resimlerle bence ufakkenki burnu neyse şimdi de o hatları oturnuş sadece o kadar..çok gzl maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?