Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar ece erkenin burnu estetik mi bi türlü karar veremiyorum.internetten baktım ama kesin bişey yok guzel kız ama ben o tarz burun sevmıyorum burun ıcı gorunuyor sankı bıde delıklerden bırı buyuk dıgerı kucuk farkeetınızmı ? bu arada ozgu namalın burnu cidden çok güzel..

arkadaslar sorumu bagislayin..hafifkavisli deyine tam olarak ney kastediyorsunuz, burnun üst kismini mi, yoksa burun alt kismimi, nedir tam olarak hafif avisli bir burun?

arkadaslar sorumu bagislayin..hafifkavisli deyine tam olarak ney kastediyorsunuz, burnun üst kismini mi, yoksa burun alt kismimi, nedir tam olarak hafif avisli bir burun?

en ıyı resımlerle anlatılır.
BURUN SIRTI DÜZ ISE KAVISSIZDIR.DENIZ AKKAYANIN BURUNU KAVISLI.

Eklentiler

• $normal.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $kavisli.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 76
benim burnum hepsinden güzel valla...
hemde estetiksiz...kaydirigubbakcemile2
millet o kadar alışmış ki ,estetiksiz dediğimde bile inanmıyorzemuszemus

onları yurtdısına gonderip orda ameliyat ettirmişlerdir
o zamanlar Trde nerde o imkanlar
yaniliosunuz arkadaslarrr türkan sorayin doktoru prof.dr. atilla oymak ztn tr.de ilk estetik doktoru oyduu vee türkan sorayin burnunu o yapmis. benim annemde 96 senesinde atilla oymaga yaptirmisti ve burnu gayet dogal duruyo. ama baya yaslandi pek ameliyat yapmiomus diye duydum. bende bu yaz yaptirdim prof.dr.nazim duraga yillarin doktoruna onada bi cok ünlü burun yaptirmis ama ben kendikimi hic begenmiorum aslinda begeniorum cok dogal oldu ama burnumda cökme yapmis ve bana gel düzeltim dedi ocakta düzeltmeye gitcem bakalim sonuc ne cikacak ..

arkadaslar ben yeni üye oldum buraya ilk yazilanlari okdum o yzdn daha yeni yazdm ben berlinde yasiorum istanbulda yaptirdim burnumu ve ocakta yine gelecegim prof.dr.nazim durak a resimlerimi gönderdim ve bana burnumun cöktügünü vee gelmemi istedi düzeltecekmis.ama ben cok korkuorum cnkü cok aci cektim benim bide nefes alma zorlulum vardi iki sene boyunca burun damlasi kullanarak yasadim simdi cok ama cok ii nefes alabiliorum vee cokda mutluyum ama burnumu begenmiorumm napcami bilmiorum bidaha orayami gitsem baska doktorami gitsem ama oraya gidersim hic bi ödem,e yapmicam baskasina gidersemm ki kime gitcemide bilmiorumm bilmiorum yani kararsizim aslinda :S

lütfen tartışmayın arkadaşlar,topiğin başlığı ve ne amaçla açıldığı belli.Bunun dışındaki konularla lütfen ilgilenmeyin.Heleki olayı tartışmaya taşımayın.Topiğin keyfini kaçırmayın ve banlanmaya yol açmayın.Kimse kimseye cevap vermezse tartışma kapanır gider.Birbirimizi kırmamaya özen gösterelim lütfen

Arkadaşlar herkese selam.Hiç üşenmeden bütün sayfalara şöyle bir baktım ama sanırım Marliyn Monroe den hiç bahsedilmemiş.Resim eklemeyi bilmiyorum yeni üyeyim ama küçük bir araştırmayla efsanevi sarışın bombanında burnunun estetik olduğunu öğrenebilirsiniz.Bilmeyenleri bilgilendirmek istedim.Görüşmek üzere hoşkalın.

yaa angelina jolie nin burun estetigini, yaptirdigi cenesini, ve kas kaldirmayi bakin bu resimde cok cok bellirgin goreceksiniz.. ben sadece az bir burun rötusu var saniyordum.

bence oynamış resimlerle bence ufakkenki burnu neyse şimdi de o hatları oturnuş sadece o kadar..çok gzl maşallah...

bence angelinanın çenesi yapma değil zamanla oturuyo şekil ortaya çıkıo küçükken aslında herksin çenesi belirsiz olur gıdığı varmış gibi.en azından ben fotolarıma bakıyorumda öyleymiş :)
burnunu yaptırmışbencede kavisini yok ettirmiş ilgiinnçç
kaşlarını bilemiyorum bişe yaptırdımı amagüzel kaşları yok zaten önemlii deil o yüzden
ama bütünüyle çookk güzel kadıın maşşllah maşşllaahh

ya arkdslar bısy sorcam bn revızyon olcam burnumdan hıc memnun deılm 7 ay oldu vallaha bırgun begenmedm sımdı dıyorumkı olmusken en ıyısnemı olsam yoksa cok ısmı duyulmamıs doktorlarımzamı bı fıkır verırmısnız yakup beyle onur erol arasında kaldım yakup beye okadar vercegıme bıraz dah afazla verıp onur erolamı olsam revızyonu ne dersınız yaa cok ıkılemde kaldım ben onur beye olanlar vardır muhakak aramızda sadece unlulere guzel burun yapıyo denıyor ama fıkırlernızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…