Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

evet canımm bende izledim o programı kadın kendi söyledi estetikli yaniii o daa ama çok doğal görünüyo:ecrin_bebek:

mine tugayın burnunda estetik var..okan bayülgenin bir iki hafta önceki programında burnundan estetik olduğunu kendi söylemişti...

neee ohaoldumsmile
valla hicbir sekılde anlasılmıyor normalde estetıklı burun kanatları burun ucu vs asla oyle olmaz
kım yapmıssa ıyı yapmıs süper

Cnm evt burnu estetikli hatta ben de bir yere çıktığında duymuştum. kendi ağzı ile söyledi. Ayrıca eski fotolarına hatta Gülbeyaz dizisindeki (2002) burnuna bakabilirsin.

fahr,ye evcen alman vatandaşı onlara çok kolay bir sınav oluyor arkadaşlar yös diye 3 4 5 üçgenini filan soruyorlar normal yani kazanması bence

kızlar petek dinçöz burnunu yaptırdıktan sonra aldı yürüdü....

televole gibi bir program vardı.1 saat onun ameliyata giriş çıkışını gösterdiydi.bende dedim kim bu ya böyle iki saattir izletiyolar.meğersem Can Tanrıyar sevgilisiymiş.ondan sonra meşhur oldu.

Ya ben bu yorumu yeni gördüm.Çok teşekkür ederim burdan kendisine.Fakat foruma girmiyor sanırım.Sadece bir mesajı var o da bu.

Cansu dere ve Nehir erdoğan kızlar bunların burnunu kim yaptı bilen varmı? hiçbiryerde yazmıyor doktorlarının adlarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…