Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

Duygu Yetisin burnunu begenmiyorum, evet Dolunay soysertin burnu yüzüne cok yakismis. Son zamanlarda Gamze Karamanin burnunu begeniyorum burun ucu burun sirtina göre biraz kaba kalsada...

bu fotolara bakınca gene farkettmkıı onemlı olan kısıye yakısan bı burun olmasıı dolunay soysert ve petek dıncoz unkını begenıorm bende

selam kizlar,
en güzel burnu siz bana sorun... ne yazikki ismini bilmiyorum, ama rafet el romanin sürgün adli klibinde oynuyan kiz... belki icinizden taniyan vardir televizyonlardan felan. onun doktorunun kim oldugunu cok bilmek isterdim...

amanın inanmıyorum yaaa!!! herkesin burnu estettikmiş bazılarını biliyordum ama görüpte özendiğim kişilerinde burunlarının estetik olduğunu öğrenmem resmen hayal kırıklığı yarattı bende... ayrıca bi çoğunun ifadeleri nasıl da değilmiş...
yakışana yakışmış şimdi haklarını yememek gerek...

kızlar sinem kobalın burnuda estetikmiş gibi geldi. yeni farkettim bide siz bakın.

Eklentiler

• $selena-sinem-kobal.webp
    3 KB · Görüntüleme: 1.737
  • $sinem_kobal-_006.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 736
lakito adlı arkadasımın burnu o kadar gzl olmus kii !
bnde burun estetiği olmak istiyorum (malum kemerli) içimi rahatlattı
estetikli burunlar kalkık mı oluo ? lakitonunki öyle deildi gördüğüm kadarıyla ama bi arkadasım estetik oldu ve burnu kalkık duruo :\ kalkık burunlardan hiç hoslanmıorum :\
aslında bu yorumu fotografın altına yazıcaktım ama yeni üyeyim hos görün

Kizlar ne cok ünlü yaptirmis öyle dün gece yarisina kadar baktim bu konuya agzim acik kaldi, en cok da türkan soraya ve duygu yetis'e sasirdim kendilerininmis gibi sanki....
De neyse konu süper bende bisey merak ettim hülya avsar in burnu da cok kücük acaba onunki de mi estetik bilen var mi??

çook güzel yapılmış bi burun bence.ama doğal oldğuna katılmıyorum.kesinlikle çok bariz estetiğim diyo burun.amaa süperr yani doğal gzkmese nolur ki

ya arkadaşlar bunlar bide kamra önünde olan insanlar doğal olarak bi kusurları oldumu düzeltmk zorundalar gün içinde normal hayatta bile sokağa çıktığımızda bi sürü estetikli insan var şahsen korkmasam bende girip burnumu yaptırcam ünlü değilim bişy değilim ama yamuk burnum rhatsız edio =))) ama en çok deniz akkayanın burnunu beğendim çok bebeksi bi burunnn tuğçe kaazında ööle ece gürselind yaptırırsamda onlardan biri gibi yaptırcam =))

Valla şoklara girdim çıktım, allahım neler yaratıyor diye hayranlıkla izlediğim ünlüler hep yapma bebekmiş. Bunca yıl kendime boşuna yüklenmişim güzle değilim diye, burnum çirkin diye. Estetikten uzak durmuşum ne varsa doğalda var demişim. Yamuk burnumla ortalarda dolanmışım.

En çokta Türkan Şoray'a şaşrdım. Gülşen Bubikoğlu'na da pes yani. Lokum gibi yapmış kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…