Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

cidden bu kadar olur.bu kızın burnu bizim evde bile konu olmuştu.Babam takmıştı bu kızın burnuna.koca burunlu kız diyodu:)

evett çünkü çok göze batıyordu,kaşı gözü güzel kızın burun sırıtıyordu hele dizide ilk gördüğüm an arabada profilden amannn allahım dedim bunu mu bulmuşlar bi ameliyat olsaymış bari:) sonradan gözüm alıştı ama güzelliğini gölgeliyordu kesinlikle

Ece Erken'in burnu da deforme olmuş geçen bir röportajında yakın çekim yaptılar çok yamuktu aradım fotoğraf ama sadece bunu bulabildim

Eklentiler

• $ece-erken.webp
    $ece-erken.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleme:
evett çünkü çok göze batıyordu,kaşı gözü güzel kızın burun sırıtıyordu hele dizide ilk gördüğüm an arabada profilden amannn allahım dedim bunu mu bulmuşlar bi ameliyat olsaymış bari:) sonradan gözüm alıştı ama güzelliğini gölgeliyordu kesinlikle

Evet zaten kızın burnu haricinde yüzü çok güzel olduğu için ,burnu göze batıyordu bence:)hani her tarafı zaten çirkin olsa burnu özellikle göze batmazdı:)bu arada o kız passaparolada eskiden katre diye bir danscı kız vardı ya onun kardeşiymiş

son estetik olayı hemen resimleyeyim dedim :)) yer gök aşk diye bir dizideki arkadaş yeni sezonda burnunu yaptırmış bilginizee :))

Eki Görüntüle 241958

Gerçekten çok güzel olmuş ben çok beğendim. Ameliyatımdan sonra kızın burnu daha çok dikkatimi çekip neden estetik olmuyor diye düşünmeye başlamıştım ama bu burun 3 haftalık bir burun gibi durmuyor en az ameliyatın üzerinden 1.5 ay geçmiştir.

kesinlikle çok kötü olmuş. estetik olduğu çok belli, hiç doğal değil:30:
kızlar sezen aksu'ya da değinmeden geçmeyelim bence. işte eski ve yeni sezen...Eki Görüntüle 224727 Eki Görüntüle 224728 Eki Görüntüle 224729

yahu eski burnunda estetik yaptıracak bişey yokmuş ki...gayet güzel bir burnu varmış. şimdi minicik kalmış, kemik incelmiş iyice, çok kötü duruyor

kızlar bakın ne buldum!!! kadın resmen evrim geçirmiş :66:
Eki Görüntüle 231916 Eki Görüntüle 231917
emina sandal

bence de çok değişmiş. ama burnunun ucunu yukarıya doğru yapmasalarmış daha iyi. yani doğal durmuyor. estetik diye bağırıyor. dudağa da dolgu yaptırınca yapaylık katsayısı iyice artmış:26:

Eki Görüntüle 231941 Eki Görüntüle 231942 Eki Görüntüle 231943

işte eski halleri türkan şorayın bildiğim kadarıyla 2-3 kes yurtdışında ameliyat olmuş burnundan.geri tarafını bilemiycemm

Eki Görüntüle 231954

vay be çok şaşırdım. eski burnu öyle çok da kötü değilmiş aslında ama, estetikli burnu bence en doğal duran burunlar arasında. belli değil estetik olduğu

Uploaded with ImageShack.us
Hadisenin burnu da çok doğal duruyor bence,doktoru iyi iş çıkarmış...

evet burun ucu çok düzgün yapılmış, belki de sadece kemik törpülenmiştir, burun ucuna dokunulmamıştır. çok doğal o nedenle. estetik denmese anlamazdım.

Back
X