Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

peki kızlar emina sandal ın burnu tmm estetikli ama nerde yaptırmıs?? cunkı her nerede yaptırdıysa ben gercekten begenıyorum.(ozellklede eski halini gördüğümde)

kızlar ben begenmıyorum ben yapmayım dıye bagırıyor hani cok kalkık degıl mı

evt yapma olduğu belli oluyo ama onun yüzünün bütününü düşündüğümüzde o yüze o burun cuk diye olmuş mesela aynı burun başka bi yüzde örneğin ebru yaşarda olsa ne kadar da sırıtırdı petek dinçöze o yüz oranlarına uygun yapılabilecek en güzel burun yapılmış bence

yurtdışında gerçekten çok doğal ve güzel yapıyolar bu işi ya

bence ülkemizin estetikte yurt dışından eksiği yok fazlası var türkiye dünyada en çok estetik yapılan ülkelerin başında geliyo doktorlarımız çok tecrübeli el praktiklikleri avrupada ki doktorlara göre oldukça fazla bu yüzden de daha iyi burunlar yapıyolar ama eminanın burnu çok güzel olmuş dişleride öyle baştan yaratılmış o kadın çokta güzel olmuş

yurtdışında gerçekten çok doğal ve güzel yapıyolar bu işi ya

Kusura bakmayın ama yoruma gerçekten gülesim geldi. Bizim plastik cerrahlarımız dünya çapında ünlüdür. İlk sıralarda yer alırla beceri konusunda. Yurtdışında mahvolmuş birçok burun meme hastaları gelip burada düzelttirirler. Hatta bu sektörde sağlık turizmi konusunda da çok ileriyizdir. Çünkü bu tarz firmalar türk doktorlarıyla çalışmak ister..

Kusura bakmayın ama yoruma gerçekten gülesim geldi. Bizim plastik cerrahlarımız dünya çapında ünlüdür. İlk sıralarda yer alırla beceri konusunda. Yurtdışında mahvolmuş birçok burun meme hastaları gelip burada düzelttirirler. Hatta bu sektörde sağlık turizmi konusunda da çok ileriyizdir. Çünkü bu tarz firmalar türk doktorlarıyla çalışmak ister..

yaGmurluk sana katiliyorum !! Benim arkadaslarimdan burnu tamamen mahvolup 2,3 kere tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalanlar oldu ,maddiyati gectim manevi olarak cok yipratiyor insani..:25: doktorlar ellerinden geleni yapmaya calisiyorlar ama mentaliteit farkli ve praktijk olarak daha degisik calisiyorlar.., ne kadar saglik ve sosyal haklar daha guvencede olsanda Avrupada, insan 1 kerede olup kurtulmak istiyor, burdaki doktorlarda kalp var ama beyin yok ama turkiyedekilerde beyin var ama kalp yok cunku coook paracilar :25: ps : tabi hepsi boyle degildir :1:

bu göz makyajı her göze gider mi peki, benim gözlerim cok büyük degildir de böle iice kücültmiyim böle yapcam die :D

bence gözlerin küçükse gölgeli makyaj yap uzman tv de nasıl yapılacagı anlatılıyo sanırım yani göz altına siyah kalem cekip dagıtıosun bir kulak çubuguyla veya pamukla.süper bi görüntü oluyo denemelisin bence tatlım:1:

Bence Tugba Özerk'in burnu da cok hos duruyor! Sizce?? :82:

$images.webp

$images tu.webp

Back
X