burnu incelen var mi kizlar yardim edinnn

benim ameliyatımın üzerinden 1 ay 4 gün geçti ve baya baya indi şişliklerim.sadece burun ucunda kaldı.üstelik aşırı kemerli bi bunum vardı.yani ameliyatta çok fazla kemik kırıldı törpülendi.bu yüzden ameliyatım 3 saat sürmüştü.bünyeden bünyeye illaki değişir fakat doktorunuza bi danışın derim.4 ay çokta kısa bi süre değil.umarım en kısa zamanda geçer:D
canim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni

aman Allah'ım o nasıl bir doktormuş yahu:KK12: ben senin yerinde olsam yıkardım o hastaneyi canım.burun estetiği olan bir hastasının psikolojisinden anlamıyorsa o diplomayı... tövbe yarabbim.hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama 6. aya kadar bekle başka bi doktora görün.ama inşallah gerek kalmaz.

aman Allah'ım o nasıl bir doktormuş yahu:KK12: ben senin yerinde olsam yıkardım o hastaneyi canım.burun estetiği olan bir hastasının psikolojisinden anlamıyorsa o diplomayı... tövbe yarabbim.hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama 6. aya kadar bekle başka bi doktora görün.ama inşallah gerek kalmaz.
insallah insallahhh gerek kalmaz bide bu benm 2. ameliyatimdi 3. den cok korkuorum keske bunu hic olmasaydim hiccc ölseydimde gtmeseydim en azindan mutlu ölürdüm ne hayallerle grdm ben o ameliyata bunun icin mi allah belasini versin onunda hayatimi mahvetti benm

ay canım benim deme öyle.bu şans işi gerçekten.sen bol bol dua et bir yıla kadar oturma payı var sonuçta.belki 2. ameliyatın olduğu için belkide bünyenden dolayı şiştir.olumlu düşün.ayrıca ödem için nacizane maydanoz suyu tavsiye ederim.Allah yardımcın olsun

canim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni
dr unuz kimdi?

İnsanları bole uzunca çok üzülüyorum inşallah hersey gönlünüzce olur

Çok çok geçmiş oksun

Çok çok geçmiş oksun

tabiki zarar verir ama bende okadar cok ugrasiorum ki catur cutur otuo icerde 4 aydir kemiklerin kaynamamis olmasida cok garip gercekten
bnmde ötüyo . kaç ayda kaynaşır ki kemikler acaba. bnm de 4 ay oldu ve uğraştıkça ötüyo.esnemeye bile korkuyorum bişey olcak diye o_O

Canim dur bi sakin ol incelecek o burun. Ustelik kikirdak eklendi diyorsun o kikirdak bir miktar eriyecek vucut icinde, oyle koydugu gibi kalmayacak oturacak. 1 yildan once burnuna yorum yapma derim ben. Benim 6 ayim oldu ama muhammet bey revizyon yapmiyor 1 yil bekleyelim diyor tam oturmasi 1 yil alir diyor ki benim burnuma dogru duzgun bisey yapmadigi halde eski doktorum.
Bence acele davraniyorsun kendini bos yere uzuyorsun.

Arti burnunda sorun olsa bile dunyanin sonu degil bu intihar falan lutfen kendine gel. O duyguyu biliyorum saskinlik, ofke, uzuntu, hayal kirikligi hepsi bir anda basiyor insana ama revizyonluk bir burnum olduğunu anladigimda ameliyatimin üstünden daha 1 ay gecmisti ve ben de senin gibi deli gibi arastirma yapiyodum inanamiyodum hep bu forumdaydim sorup duruyodum insanlara. Ama o hisler birkac ay surdu. Muhammet beye muayene oldum evet revizyon gerekiyordu emin olmustum artik. O saatten sonra hayatimin odagindan burnu cikardim isime yogunlastim, allahim 1 yil nasil gececek revizyon zamani gelecek derken 6 ay gecti anlamadim bile. Aylarca foruma bile bakmadim ameliyat oldugum dusuncesini sildim kafamdan. Sana tavsiyem sen de bir sure akisina birak. Yok sabredemem ne olup bittigini ogrenmem gerek burnumda diyorsan iyi bir doktora muayene ol. İyi ya da kotu olsa da sonuc, emin ol rahatlayacaksin ve acabalarla yasamayacaksin ve eskisi kadar onemsemedigini farkedeceksin.

inanin benim yaptirdigim doktor da öyle dedi ama bi sey değişmedi o adam 3 ay dedi ama hala ayni..

fındık burun diyorlar bana. harbi öyle ucunda fındık gibi yuvarlamsı bir şekil var. yandan güzel de ön profili ben begenmiyorum. incelir mi ki? yoksa tekrar mı ameliyat..
fındık burun kötü birşey değilki .revizyon olursam ben de ucunu öyle yaptırmak istiyorum çok tatlı durduğunu düşünüyorum.bnm de sorunlarım var ama aithusaa arkadaşın dediği gibi bi sene sabredelim tam sonucu görmeden aynı acıları çekmeye değmez bence.

Back
X