Burnu surtsun istiyorum

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar nisanlimla hep kavga ediyoruz nisani atmistik iki ay sonra mesaj atti konustu basristik ama ne bileyim degisik agir konusuyo cok ayrildik diye blof yapip en faLa uc gune barisiyoruz hic bisey olmamis gini devam ediyoruz bu defa burnu surtsun istiyorum ne yapmaliyim vatsaptan konusuyoruz danyanamayip vatsaba giriyorum msj atinca cevap vermiyorum vermek istemiyorum kaybetme korkusu olsun hep geri doncegimi ayrilmayicagimiz saniyo cunku hemen barisiyoruz bana lutfen akil verin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabret bacım accık whatsapp a neyim girmeyiver hesabını sil bi süre

sabret bacım accık whatsapp a neyim girmeyiver hesabını sil bi süre

Silicwm evet ama bir haftaya ailecek memlekete gitcektik oda gelcek yok gelcem ama soyle yaprasn bana sart kosuyo sanki o gelin gelmesini istiyorum ya haftaya kadar susayim hic yazmiyayimmi ya yazrsa vatsaptan ne yapayim

Cnm mesele geri döndü, dönmedi değil, olmamalıda...

Neden tartışıyorsunuz? Anlaşamadığınız konu nedir? Bence her şeyden ziyade bunu çözmelisiniz.

Küs, barış nereye kadar? Sağlıklı bir ilişkide böyle şeyler olmamalı.

İyice yalama olmuşsunuz, sen hala burun sürtme derdindesin. Yaşın küçük gibi geldi yazdıklarından. Burun sürtmeyi bilmem ama evlenince bu yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşayacaksın haberin olsun.

Kucucul bir sorunu cok buyutuyoruz icimde tutamiyorum hic biseyi pat diye soyluyorum hatalarim var biliyorum cokda alinganim ama sinirlenince bana cok agir konusuyor ayriliyoruz ayrilamyruz beraberde iki gun ii anlasyruz ucuncu gun yine ayriliyorum bende biktim artik ben bitirmistim baya olayli ayrildik engelledim herseyini mesjlar atti cevap vermedim sonra nasil olduysa baristik suan gercekten degerimi anlasin istuorum her istediginde barisyoruz bisey olmamis gibi devam ediyoruz

Yasim 21 onceden cok iyi anlasirdik bilmiyorum sanki evlenince duzelcek gibime geliyo benimde hatalarim var tabiki tek suc onda degil

ayrıl, barış, kavga et, barış vs. balık baştan kokar.
hayatının merkezi yaparsan kendine acı çektirirsin boşuna.
boşver bi sakin ol.

Eski konularini okudum. Sorun nisanlinda degil sende. Takintili, alingan, kaprisli bir yapin var. Olgunlasmadan evlenme. En az 5 senen var senin bu cocuk ruhunla evlenecek olgunluga erismene. Cok sorun yasatirsin bu halinle insanlara.

ayrıl, barış, kavga et, barış vs. balık baştan kokar.
hayatının merkezi yaparsan kendine acı çektirirsin boşuna.
boşver bi sakin ol.

Ne yapicam onu bilmiyorum vatsabi sileyim telefonlerinida acmiyayim bi kac gun diyorum kaybetme korkusu olsun ben birlikte gitcez diye seviniyorum bide

evlenince falan düzelmez şimdi neyse ozmnda o. Hatta daha kötüye giderse şaşırma şimdi belki biraz kaybetme korkusu varsa evlenince o tamamen ortadan kalkıyo. ona göre iyi düşün tart öyle karar ver. eğer şimdi bitirirsen atlatman unutman daha kolay olur. Evlenince her gün acı sıkınto çekmektense şimdi bi kac aylık üzüntü cek ve bitir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben bitirdim anlasinca cok iyi anlasiyoruz ama benim takintilarim var degim gibi bende hatakiyim cok laf soyluyorum suan duzelcegine eminim ayrilmak gibi bi niyetim yok sadece aklini basina alsin istiyirum okdar

Eski konularini okudum. Sorun nisanlinda degil sende. Takintili, alingan, kaprisli bir yapin var. Olgunlasmadan evlenme. En az 5 senen var senin bu cocuk ruhunla evlenecek olgunluga erismene. Cok sorun yasatirsin bu halinle insanlara.

Evet haklisiniz bunu anlatmaya calisiyorum ben takintili bi insanim bu huyum kotu biliyorum ama onunda biraz hatalari var agir konusmasi eskiden boyle degildi el ustunde tutardi beni onada hak veriyorum

ozmn konuşma bi süre konuşursanda soğuk davran belki ozmn anlar.

Tamam da yok whatsappi sileyim yok telefonlari acmayayim da kaybetme korkusu olsun bilmem ne.. Bunlar gercekten cok sacma seyler

Tamam da yok whatsappi sileyim yok telefonlari acmayayim da kaybetme korkusu olsun bilmem ne.. Bunlar gercekten cok sacma seyler

Ama anca oyle anliyo degerimi ne yapicam ozaman gercekten cocukca dusunuyorum kendiside diyo bende biliyorum bu huyumu ne yapacim bilmiyorum inanin bide cazgirlik denen bi huyum var allahin kendinden nefret ediyorum bazen

ozmn konuşma bi süre konuşursanda soğuk davran belki ozmn anlar.

Konusmiyicam ama dayanamiyorum aksam kusuyoruz sabah aryo.hadi gel yemek ismarliyim.sunu yapalim bende gidiyorum hemen

Konusmiyicam ama dayanamiyorum aksam kusuyoruz sabah aryo.hadi gel yemek ismarliyim.sunu yapalim bende gidiyorum hemen

onu yapmıycaksın işte o ona güvenir nasılsa gönlünü kolayca alıveriyom der senin yapmamasını isteğin şeyi yapar.

onu yapmıycaksın işte o ona güvenir nasılsa gönlünü kolayca alıveriyom der senin yapmamasını isteğin şeyi yapar.

Evet aynen oyle oluyor hep boyle yapiyo bende ne yapicagimi sasirdim

Evet aynen oyle oluyor hep boyle yapiyo bende ne yapicagimi sasirdim

Kendini frenle başka şeylerle uğraş tlfndan uzak dur whatsapp tan engelle mesela ararsa açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…