burnum alçıda yamuk görünüyor :(

nazkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
9
3
36
2 gün önce ameliyat oldum kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Önden baktığımda burun kemerim hafif sağ tarafa yatık gibi görünüyo bikaç milimetre kadar. Doktora sorduğumda merak edicek bişeyim olmadığını operasyonun iyi geçtiğini söyledi. Fakat evham yapıyorum ve canım fena halde buna sıkılıyo. alçının alınmasına da 4 gün var. Bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :( Bu arada acayip şiştim ve morardım :(

Canım şişmen morarman olur bu dokudan dokuya değişir korkulacak bişey yok. Alçıylayken üstünse bandajlar falanda oluyor öyle bir kaç milim şeyi takma kafana sabret. Onlar çıkınca bi anormallik varsa söylersin doktoruna. Benim bugün 12.günüm banada ilk alcım cıktıgında yamuk gibi geliyordu ama her gecen gün düzeldi. Ödemler oluyor. Ödem ne tarafta çoksa burun öbür tarafa kayıyor ister istemez. Benimde yeni düzeldi şuan düzgün ucu falan çok şiş hala. Yine hafif ödemlerim var ama görünüşte problem yok. Seninde böyle olur kuzum evhamlanma

Canım şişmen morarman olur bu dokudan dokuya değişir korkulacak bişey yok. Alçıylayken üstünse bandajlar falanda oluyor öyle bir kaç milim şeyi takma kafana sabret. Onlar çıkınca bi anormallik varsa söylersin doktoruna. Benim bugün 12.günüm banada ilk alcım cıktıgında yamuk gibi geliyordu ama her gecen gün düzeldi. Ödemler oluyor. Ödem ne tarafta çoksa burun öbür tarafa kayıyor ister istemez. Benimde yeni düzeldi şuan düzgün ucu falan çok şiş hala. Yine hafif ödemlerim var ama görünüşte problem yok. Seninde böyle olur kuzum evhamlanma
çok teşekkür ederm ya içimi biraz ferahlattın. Alçılıyken böyle olunca aklıma olmadımı tutmadımı ben ayılmadan bişi oldu da bozuldu mu gibi bin türlü şey gelio aklıma galiba kafayı yedim:) tekrar ameliyat olma gibi bi ihtimali zaten düşünmek istemiyorum çok zor bişeymiş. benm bi tarafımda kemik küçültülcekti nefes alamıodum sanırım o taraf fazla şişti burnum da diğer yöne kaydı aynı anlattığın gibi inşallah öyledir yani çıkınca görcez :/ bu şişlikler morluklar nasıl geçiyo bi sırrınız var mı ben eski ben değilim :) her gün ananas yeşil çay tükettim banamısın demiyo :/

Canım ben şanslıydım galiba benim enteresan bir şekilde 2 günde tüm morluklarım geçti. Gece yatarken mordum sabah uyandım normaldim:KK36: ama ben aynı zamanda 3 ameliyat daha oldum bu yüzden bana çok ağır iğneler verildi günde 4 tane. O iğnelerinde ödem atma özelliği vardı belkide bundan kaynaklı..

Ama ufacık yamuklukları hiç takma gerçekten ödemden öyle duruyo benim burnm resmen sola kayık duruyodu alcıdan sonra doktor masaj verdi masaj yapamyapa ödem dağılmaya basladı ve düzeldi burnum

sen çok şanslıymışsın maşallah diyim :) umarım ödemdir . Dün şişliklerim pik yaptı bugün inişe geçti hiçgeçmicek böyle kalcak gibi geliyo :) umarım güzel olurr seninkini gördüm canım çok güzel :)

Teşekkür ederim canımm darısı başına :) merak etme ödemler geçmeye baslayınca herşey düzeliyor korkma hiç

sen çok şanslıymışsın maşallah diyim :) umarım ödemdir . Dün şişliklerim pik yaptı bugün inişe geçti hiçgeçmicek böyle kalcak gibi geliyo :) umarım güzel olurr seninkini gördüm canım çok güzel :)
Canım nasıl oldu eğrilik ? Benimde aynı durumum vardı 1 ay oldu ve hala hatta daha beter eğri.

Back
X