Burnum ameliyattan sonra garip gözüküyor

ruuya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
11
2
16
36
Merhabalar ameliyat olalı 12 gün oldu dün sargılar tamamen ççıktı ama ben alışamadım şekli garip gibi nasıl desem yapay gibi duruyor ucu kalkık gibi deliklerim fazla gözüküyor ne diyorsunuz

Eklentiler

• 3ED0EAF5-1944-48B8-B459-CBA31B43A7ED.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 596
  • 708027F3-FB43-44B3-8156-AAD63A9AD7F2.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 548
Bence güzel olmuş. Sizin alışmanız ister istemez zaman alır. Geçmiş olsun

Bence yakışmış yüzünüze mutlu olun hangi doktor birde fiyat bilgisi alabilir miyim doktor arıyoumda

Eklentiler

• 96781F9A-7969-470B-A631-140BE391C39A.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 531
Başka açıdanda fotoğraf atayım sanki delikler fazla gözüküyor gibi
Aşağıdan çekmişsiniz görünmesi normal ki yine de bahsettiğiniz gibi bir durum yok. Tam karşıdan deliklerin yarısının görünmesi normal.

Nasilsiniz? Bende ayni durumdayim 3 hafta oldu ameliyat olali ...
Lutfen burnunuzun degistigini ve cok mutlu oldugunuzu soyleyin ...

Nasilsiniz? Bende ayni durumdayim 3 hafta oldu ameliyat olali ...
Lutfen burnunuzun degistigini ve cok mutlu oldugunuzu soyleyin ...
Daha iyi bence yada belkide gözüm alıştı bilemiyorum.Ama çevremde daha iyi göründüğünü söylüyor tabiki indi ilk zamanlar gibi değil,dahada ineceğini düşünüyorum.Uzun bir süreç bu kolay değil 3 hafta çok erken bence doktorumda ineceğini ve daha iyi olacağını söyledi ben mutluyum şu an açıkçası

Ameliyat sonrası illaki Bi değişim oluyor. Sonuçta yıllardır alıştığınız Bi burun vardı ve Bi anda değişti yadirgamaniz normal. Burundan estetik olup da yapay demek garip geliyor bana sonuçta yapay

Merhabalar ameliyat olalı 12 gün oldu dün sargılar tamamen ççıktı ama ben alışamadım şekli garip gibi nasıl desem yapay gibi duruyor ucu kalkık gibi deliklerim fazla gözüküyor ne diyorsunuz
Ben çok beğendim burnunuzu.Zaman geçtikçe çok daha güzelleşecek .
Delikleriniz de görünmüyor.Geçen ay bir arkadaşım ameliyat oldu.Kendi tecrübelerimle bir yıl boyunca dikkat etmesi gerekenler konusunda öneride bulunmuştum.Hem ameliyat masası hem de bandaj açıldıktan sonraki fotoğrafını attığında şok olup iki ameliyatlı burnuma şükrettim.Yüzüne baktığımda ilk gördüğüm burun delikleriydi.Sizinki gayet normal,rahat olun

Çok şiş henüz. İyi baktığınız takdirde çok hoş olacak gibi duruyor

Teşekkür ediyorum.26 sında3 ay olacak, şişler indikçe dahada güzelleşiyor beğeniyorum ve zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.Sabır gerektiren bir süreçmiş gerçekten şuan gayet iyi nefes konusunda da hiç sıkıntım yok çok şükür.

12 gün oldu ben de kendimi çok yadırgıyorum İnşallah 3 ay sonra ben de sizin gibi memnun bir durumda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…