ameliyatımı olalı 3 gün oldu atel var kalın bi bandaj. şuandan itibaren acayip bi tatlı kaşıntısı var. içi değil üst kısım kasınıyo. yanı burnumun bu yan kanatları...yüzüme hala benimde anlam veremediğim şekilde gerip gevşetiyorum azda olsa kasıntısı geciyo ama burnuma zarar verirmiyim böle yaparak sizlere bi sorayım dedim. siz kaşıntı oldugunda ne yapıyodunuz bu kasıntının anlamı ne?
suspus,
ne zaman yeni resimlerini görebileceğiz?
çok merak ediyorum..benimde burnum senin gb kemerli ve ucu sarkık, ayrıca dar bir burnum var yani kanatları geniş değil..klasik yöntemden korktuğum için bu yöntem çok kafama yatıyor..ama 10 gün alterle gezmek de zormuş..senelik iznim yok da o yüzden onu sıkıntı ettim..
birde 5.000tl vermiştin değilmi sen..
suspus,
ne zaman yeni resimlerini görebileceğiz?
çok merak ediyorum..benimde burnum senin gb kemerli ve ucu sarkık, ayrıca dar bir burnum var yani kanatları geniş değil..klasik yöntemden korktuğum için bu yöntem çok kafama yatıyor..ama 10 gün alterle gezmek de zormuş..senelik iznim yok da o yüzden onu sıkıntı ettim..
birde 5.000tl vermiştin değilmi sen..
canım resim ekledim atelli hali bant var hala, pek belli olmasada seklı ekledım görmek istersiniz diye. bı aksılık olmazsa carsamba bandajlarım alınacak eve geldiğim gibi atıcam resimleri. doktorumla cok guzel bı uyum yakaladık o da bende ne ıstedıgımızı cok guzel konustuk cok cok abartısız bı burun ucu kalkıklıgı verdı suan tam secemesemde farkedılır ama abartısız tam ıstedıgım gıbı. ama bandajım kalkınca yıne begenırmıyım bılmıyorum acele acele cok guzel oldu demem yanlıs ama inşallah istediğim gibi olmustur bazen endıseye kapılıyorum . ben iş yerimden 2 gun ızın aldım. ilk gun operasyonum oldu oglen eve geldım ertesı gun dınlendım 3 gun işe gittim. agrım sızım böle göze batan asırı bı morarma bozarmam olmadı oysa cok hassas bı tenım var beyaz bı tenım var. tek endısem aman yolda bırı carparsa dolmusta bırı vurursa dıye panıkler yasıyorum :). yani senelik izine hiç gerek kalmaz benim talihsizliğim griptim iyileşemedim aman yılbasından önce olayım dıe acele ettim. senin yerinde olsam persembeden alırdım izin pazara kadar 4 gün dinlenırdım hem ne sıslıgın kalır o ara ne morarma ne de agrı cok rahat ayaga kalkıyosun emin ol. evet 5bin verdim ne eksik ne fazla :)
ameliyatımı olalı 3 gün oldu atel var kalın bi bandaj. şuandan itibaren acayip bi tatlı kaşıntısı var. içi değil üst kısım kasınıyo. yanı burnumun bu yan kanatları...yüzüme hala benimde anlam veremediğim şekilde gerip gevşetiyorum azda olsa kasıntısı geciyo ama burnuma zarar verirmiyim böle yaparak sizlere bi sorayım dedim. siz kaşıntı oldugunda ne yapıyodunuz bu kasıntının anlamı ne?
aynennn benim burnumda da kaşıntı oldu dediğin gibi atel çıkmadan son 3 gün, son güne doğru arttı hatta çok kötüydü, doktora sordum sebebi burun bölgemin yağlı olması yüzünden sivilce yapmış, sahidende açtığımıza ufak ufak sivilceler vardı,akne şeklinde açınca baya bi rahatladım yani :))) anlayacağın yağlı bir cildin varsa atelin kaşıntı yapmaması imkansız, sabret :)
aynennn benim burnumda da kaşıntı oldu dediğin gibi atel çıkmadan son 3 gün, son güne doğru arttı hatta çok kötüydü, doktora sordum sebebi burun bölgemin yağlı olması yüzünden sivilce yapmış, sahidende açtığımıza ufak ufak sivilceler vardı,akne şeklinde açınca baya bi rahatladım yani :))) anlayacağın yağlı bir cildin varsa atelin kaşıntı yapmaması imkansız, sabret :)
gördüm çok net belli değil bandajdan, koyarsın fotolarını bakarız artık :) ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu inan kim yaptırısa yaptırsın merak ediyorum sonuçlarını :)))) ben çok memnunum inşallah yeni yaptıranlarda memnun olur