Burnum böyle mi kalıcak? Resimli

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Kızlar 6 Ağustosta yani 2 gün önce revizyon burun estetiği oldum. Yandan memnundum burnumdan ama önden çok genişti daralmasını istemiştim. Bugün 2. Günüm. Önden fena çok görünmüyo şuan atel var gerçi tam belli de olmuyo ama yandan ve çaprazdan kocaman olmuş Bi bakar mısınız bu sizce iner mi yoksa yandan pek değişmez mi burun?
Öncesi ve Sonrası

Bu şekilde bişey anlamanız mümkün değil ki. Üstelik tabiki çok şiştir böyle kalmaz diye düşünüyorum.
Kime revizyon oldunuz?

çok güzelmiş zaten burnunuz neyini beğenmediniz? ay bazen bilerek kaşınıyor gibisiniz

Böyle bir şey söylemek imkansız ama büyük durmuyor, eskisi de büyük değil zaten ne kadar büyük durabilir. :) Kime oldunuz?

Burnunuz bariz daralmış Yani istediğiniz gibi olmuş. İçiniz rahat olsun. Ama gerçekten eski burnunuzda hiç fena değilmiş. İyi cesaret sizinkini doğrusuBen olsam tekrarına cesaret edemezdim. Neyse konumuza dönelim.. Ben bu burnun geleceğini görebiliyorum. Yani biraz kahin gibi konuşmuş olabilirimAma gerçekten ilerisi için tam istediğiniz gibi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Geçmiş olsun. Gelişmeleri burdan paylaşırsanız seviniriz. Ayrıca birde doktorunuz kimdi. Malum revizyon için birçok kişi ihtiyaç duyuyor malesef. Hayırlısı olsun

çok güzelmiş zaten burnunuz neyini beğenmediniz? ay bazen bilerek kaşınıyor gibisiniz

Ama ben zaten güzel olduğu açıyı koydum yandan güzeldi :) Önden çok genişti selfiedekinden beter gerçekte. Etrafımdaki herkes de söylüyordu Cidden rahatsız olmasam yaptırmazdım zaten. Önden eminim daha iyi olmuştur ama yandan görüntüsü büyüdü bu beni korkutuyo

Eklentiler

• 52F4E33C-8491-4C81-B9EF-293BC1D36B1B.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 156
Böyle bir şey söylemek imkansız ama büyük durmuyor, eskisi de büyük değil zaten ne kadar büyük durabilir. :) Kime oldunuz?

Evet ben de öyle düşünmeye çalışıyorum açılana kadar içten içe korkuyorum yine de. Şişlik genel olarak oluyor ama şuan çok korkunç duruyor. Altan yücetaşa oldum

GÜlüyorsunuz resimde hanfendi gerçekten devasa geniş değilmiş. Gülerken tabi öyle :)

Ay inşallah dediğiniz gibi olur Önden çok şikayetçiydim yoksa asla olmazdım tabiki yandan çok güzeldi burnum şuan önden çok daha güzel oldu ama bu yandan görüntüsü çok korkuttu beni umarım şişliktendir İkisini bir arada yapamıyor mu yoksa bu doktorlar anlamadım ki

burnunuz çok güzelmiş keşke o burun bende olsaydı ameliyat olmazdım bende temmuz 18de oldum ilk bune falan dedim pişman oldum moralim bozuldu şuan memnunum çünkü şişti bayagı indi benim bakalim hala odemli zamanla gidecek oda acele etmeyin 1haftada bile degisiyo sabır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…