- 4 Ağustos 2014
- 128
- 41
- 98
- Konu Sahibi highanddry
-
Altan Yücetaşa oldum canım şuan kocaman inşallah inerBu şekilde bişey anlamanız mümkün değil ki. Üstelik tabiki çok şiştir böyle kalmaz diye düşünüyorum.
Kime revizyon oldunuz?
çok güzelmiş zaten burnunuz neyini beğenmediniz? ay bazen bilerek kaşınıyor gibisiniz
Paranız fazla geldi galiba :)
Üzgünüm ama önden ne kadar büyük olabilirki güzel burnunuz warmıs bu acıyı cekmeye deger umarmZar zor verdim emin olabilirsiniz yandan görüntüsünü beğendiğimi belirtmiştim önden tabiki ilk fotoğraftaki gibi değildi
Böyle bir şey söylemek imkansız ama büyük durmuyor, eskisi de büyük değil zaten ne kadar büyük durabilir. :) Kime oldunuz?
Burnunuz bariz daralmışYani istediğiniz gibi olmuş. İçiniz rahat olsun. Ama gerçekten eski burnunuzda hiç fena değilmiş. İyi cesaret sizinkini doğrusu Ben olsam tekrarına cesaret edemezdim. Neyse konumuza dönelim.. Ben bu burnun geleceğini görebiliyorum. Yani biraz kahin gibi konuşmuş olabilirim Ama gerçekten ilerisi için tam istediğiniz gibi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Geçmiş olsun. Gelişmeleri burdan paylaşırsanız seviniriz. Ayrıca birde doktorunuz kimdi. Malum revizyon için birçok kişi ihtiyaç duyuyor malesef. Hayırlısı olsun
GÜlüyorsunuz resimde hanfendi gerçekten devasa geniş değilmiş. Gülerken tabi öyle :)
Burnunuz bariz daralmışYani istediğiniz gibi olmuş. İçiniz rahat olsun. Ama gerçekten eski burnunuzda hiç fena değilmiş. İyi cesaret sizinkini doğrusu Ben olsam tekrarına cesaret edemezdim. Neyse konumuza dönelim.. Ben bu burnun geleceğini görebiliyorum. Yani biraz kahin gibi konuşmuş olabilirim Ama gerçekten ilerisi için tam istediğiniz gibi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Geçmiş olsun. Gelişmeleri burdan paylaşırsanız seviniriz. Ayrıca birde doktorunuz kimdi. Malum revizyon için birçok kişi ihtiyaç duyuyor malesef. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?