Burnum böyle mi kalıcak? Resimli

Merhaba
Ben yeni kullaniciyim ogrenmeye calisiyorum acikcasi siteyi :) benimde ameliyat olali 43 gün falan oldu yandan kocaman bir burnum var suan. Doktorum burun sirtimdan 3 mm ucundan da 4 yada 4,5 mm daha kücülecek dedi ödem indikce. Acikcasi bi inanasim da gelmedi . Ama bir sürü yorumda okudum 4. Ayda baya baya degisen burunlar var. Bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi? :)

Aslinda birun estetiginden sonraki iyilesme surecinde burunlar yandan güzeldir önden büyüktür. O yuzdendr doktorlar foto paylasirken hep yandan foto koyarlar. Sizinkinin tam tersi olmasi ilginc

Merhaba
Ben yeni kullaniciyim ogrenmeye calisiyorum acikcasi siteyi :) benimde ameliyat olali 43 gün falan oldu yandan kocaman bir burnum var suan. Doktorum burun sirtimdan 3 mm ucundan da 4 yada 4,5 mm daha kücülecek dedi ödem indikce. Acikcasi bi inanasim da gelmedi . Ama bir sürü yorumda okudum 4. Ayda baya baya degisen burunlar var. Bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi? :)
[/QUOTE]
Cok degisiyor merak etmeyin

Cok degisiyor merak etmeyin

Nasıl şimdi burnunuzun son hali memnunmusunuz
Merhaba yani şöyle söylim 5 ay oldu, yandan baya küçüldü ödem gidince tabi, önden daralma da olmuş bi miktar. Ama burun ucum hala top gibi ve kavisi de hala yok dümdüz duruyor eskiden genişti ama en azından kavisi vardı. Elimle bastırınca baya iniyor o burun ucu kısmı galiba hala ödem var anlamadım Açık ameliyat oldum ve burnum kalın derili etli acaba o yüzden burun ucundaki ödemlerin inmesi uzun mu sürüyor?

İnşallah uzun sürdügündendir benimde 40 gün oldu kalın deriliyim sizin gibi ve ucu aynen top gibi kocaman bu haliyle kalırsa çok çirkin inşallah iner ödemdir ve düzelir

Resim atarmisiniz özelden bende size atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…