burnum böyle olur mu ?

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
Gelecek ayın ortalarında ameliyat olucam deviasyon problemim var hazır olmuşken şekliylede oynayayım dedim çünkü sağdan farkli soldan farkli bir burnum var demem o ki sitede burnunu paylaşan arkadaşlardan yada ünlülerden gördüğüm bir burun tipi var acaba bana uygulanabilir mi yoksa şu klasik düzelt kaldır mı olur ancak.resimlerimi ve beğendiklerimi ekledim bana yakışır mı olur mu burnu bana benzeyipte şuan çok farklı olan arkadaşlar var mı
Screenshots_2014-11-27-15-27-27.webp
Screenshots_2014-11-27-15-29-33.webp
Screenshots_2014-11-27-15-28-14.webp
bunlarda beğendiklerim
Screenshots_2014-11-27-15-43-57.webp
2014-11-27 15.44.18.webp
Screenshot_2014-11-23-00-56-21.webp
resimler sitedeki arkadaşlara ait rahatsız olurlarsa kaldırabilirim.

Canım baktım resimlere önden attığın resimde burnun normal sende sadece kemer var kemer ameliyatlarının genelde kolay olduğunu söylüyor doktorlar sağa ya da sola kayıklık olsaydı benim gibi ameliyatın başarı oranı düşük oluyor istediğin gibi olur dert etme

Canım baktım resimlere önden attığın resimde burnun normal sende sadece kemer var kemer ameliyatlarının genelde kolay olduğunu söylüyor doktorlar sağa ya da sola kayıklık olsaydı benim gibi ameliyatın başarı oranı düşük oluyor istediğin gibi olur dert etme
yok tatlim benim burnum ciddi banada egik resimde pek belli olmuyo
Screenshots_2014-11-27-18-48-36.webp
ama burun ucumla falan bir sorunum yok tabi

ah ah sen benim burunu görsen bide dur yüklemeye çalışayım ama endişe etme ben inanıyorum güzel olacak burunun kalın deri sorunun yok dimi birde kalın deri derdi varmış :110:

Her doktorun asagi yukari bir tarzi vardir doktoruna karar ver yaptigini burunlar hosuna gidiyorsa yaptir

ah ah sen benim burunu görsen bide dur yüklemeye çalışayım ama endişe etme ben inanıyorum güzel olacak burunun kalın deri sorunun yok dimi birde kalın deri derdi varmış :110:
Yükle bir bakalim ameliyat olduğumda yukluycem sanada fikir olur boylece istanbulda oturuyosan tercih edersin belki.kalin deri nasil oluyor bilmiyorum kalin derilimi nasil duruyo ki burnum
Her doktorun asagi yukari bir tarzi vardir doktoruna karar ver yaptigini burunlar hosuna gidiyorsa yaptir
evet iki kisi oldu olucam doktora ikiside benziyor ve sevimli sempatik burunlar yapiyo sanirim tercihim o olucak

Iste saga kayik burnum bugüne kadar 3 doktora muayene oldum hiç biri garanti vermedi yapsam bile yine egik olur gibi seyler duydum nefes alma sorunumda cabasi istanbuldayim canım
20141127_185746-1.webp

Offf bnmde bole yaa bnde yurt dısında yapmak ıstyrm amakorkuyorum bıde kızlar turkıyede fıyatları kac..

Sorarsan cok sevinirim kesin ameliyat olucam gözümü kararttim :)
Istersen doktora sorabilirim garantisi varmi yapabilirmisiniz diye muayneye gttigmde sennki egikmis gercekten nefes bendede vsr malesef

Türkiye de 2000 den başlıyor ama para önemli değil diyosan Emre ilhan 9000 tl :)
Offf bnmde bole yaa bnde yurt dısında yapmak ıstyrm amakorkuyorum bıde kızlar turkıyede fıyatları kac..

Para sıkıntım olmasa gözüm kapalı giderim isinin ehli biri ama maalesef o kadar param yok :/

ben 3200 e olucam

Para sıkıntım olmasa gözüm kapalı giderim isinin ehli biri ama maalesef o kadar param yok :/
9000 tl cok fazla ayrica cok az daha paralarla cok guzel yapilmis burunlar var tamamen reklamda dolayi bu kadar sisirilmis bence

Hic sorma gerçekten profesyonel bu konuda lafim yok ama fiyatları cok cok fazla burda önerdikleri doktorlarlarin hepside bu fiyatlarda

Yapamayacagi seye yaparim deyip kötü bir buruna sahip olabilirdim suan dürüstlerdi en azından birsey diyemem bunun icin. Iyi bi doktor arıyorum butceme uyarsa olacağım bakalım :)

Back
X