yok tatlim benim burnum ciddi banada egik resimde pek belli olmuyoCanım baktım resimlere önden attığın resimde burnun normal sende sadece kemer var kemer ameliyatlarının genelde kolay olduğunu söylüyor doktorlar sağa ya da sola kayıklık olsaydı benim gibi ameliyatın başarı oranı düşük oluyor istediğin gibi olur dert etme
Yükle bir bakalim ameliyat olduğumda yukluycem sanada fikir olur boylece istanbulda oturuyosan tercih edersin belki.kalin deri nasil oluyor bilmiyorum kalin derilimi nasil duruyo ki burnumah ah sen benim burunu görsen bide dur yüklemeye çalışayım ama endişe etme ben inanıyorum güzel olacak burunun kalın deri sorunun yok dimi birde kalın deri derdi varmış
evet iki kisi oldu olucam doktora ikiside benziyor ve sevimli sempatik burunlar yapiyo sanirim tercihim o olucakHer doktorun asagi yukari bir tarzi vardir doktoruna karar ver yaptigini burunlar hosuna gidiyorsa yaptir
Istersen doktora sorabilirim garantisi varmi yapabilirmisiniz diye muayneye gttigmde sennki egikmis gercekten nefes bendede vsr malesefIste saga kayik burnum bugüne kadar 3 doktora muayene oldum hiç biri garanti vermedi yapsam bile yine egik olur gibi seyler duydum nefes alma sorunumda cabasi istanbuldayim canım
Eki Görüntüle 1316453
Istersen doktora sorabilirim garantisi varmi yapabilirmisiniz diye muayneye gttigmde sennki egikmis gercekten nefes bendede vsr malesef
Offf bnmde bole yaa bnde yurt dısında yapmak ıstyrm amakorkuyorum bıde kızlar turkıyede fıyatları kac..
Baya ucukmus yanı ıyısını ypcksa srn olmz fıkrımce..Sorarsan cok sevinirim kesin ameliyat olucam gözümü kararttim :)
Türkiye de 2000 den başlıyor ama para önemli değil diyosan Emre ilhan 9000 tl :)
ben 3200 e olucamOfff bnmde bole yaa bnde yurt dısında yapmak ıstyrm amakorkuyorum bıde kızlar turkıyede fıyatları kac..
9000 tl cok fazla ayrica cok az daha paralarla cok guzel yapilmis burunlar var tamamen reklamda dolayi bu kadar sisirilmis bencePara sıkıntım olmasa gözüm kapalı giderim isinin ehli biri ama maalesef o kadar param yok :/
Bi olayimda bakalim canim belki hosuna gider senindeHic sorma gerçekten profesyonel bu konuda lafim yok ama fiyatları cok cok fazla burda önerdikleri doktorlarlarin hepside bu fiyatlarda
Iste saga kayik burnum bugüne kadar 3 doktora muayene oldum hiç biri garanti vermedi yapsam bile yine egik olur gibi seyler duydum nefes alma sorunumda cabasi istanbuldayim canım
Eki Görüntüle 1316453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?