burnum cirkinlesiyor

aysetekinnn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
14
3
16
arkadaslar cok kötüyüm burnum ilk açıldığı zaman çok güzeldi bugün 2.ayına girdi ama her gün sekli kötülesmeye basladı düzelmesi gerekirken her gün gözüme daha kötü geliyor aklımı kaçırıcam ilk fotoğraf 2 haftalık hali ikinci fotoğrafı da az önce cektim düzelir mi lütfen akıl verin 🙏🏿 ayrıca sol tarafım asırı ödemli oldugu icinsoldan hafif bi sislikte var

Eklentiler

• 342A95AE-5DCB-4B5D-BC3C-2F8308B0FD1B.webp
    342A95AE-5DCB-4B5D-BC3C-2F8308B0FD1B.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 322
  • B9399BB0-98C7-4F7C-8B72-4B5882147ED1.webp
    B9399BB0-98C7-4F7C-8B72-4B5882147ED1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 316
Bence sana oyle geliyor nerdeyse hiç fark yok ikisi arasında .. burdan iyi gözüküyor

arkadaslar cok kötüyüm burnum ilk açıldığı zaman çok güzeldi bugün 2.ayına girdi ama her gün sekli kötülesmeye basladı düzelmesi gerekirken her gün gözüme daha kötü geliyor aklımı kaçırıcam ilk fotoğraf 2 haftalık hali ikinci fotoğrafı da az önce cektim düzelir mi lütfen akıl verin 🙏🏿 ayrıca sol tarafım asırı ödemli oldugu icinsoldan hafif bi sislikte var
Ben pek fark göremedim bence size öyle geliyor. Çok güzel olmuş yakışmış

Ödem ucuna inmiş o yüzden öyle geliyor sana 6 aya geçecek sabırlı ol burnun aynı cirkinlesmiyor merak etme 🥰

fotoğraflar arası açı ve ışık farkı var şuan kkanatlarda şişlik var gibi 2 haftalığa göre bence de haklısınız daha düz bi burun olmuş biraz daha bekle bakalım

Gayette çok güzel olmuş geçmiş olsun. Sizde ki şey ilk yapılıp tampon vs çıktığı dönem ödemli olunca burun daha kavıslı ve kalkık durur gittikçe oturduğu için burnunuz farklı geliyor bir de kalkıklık ödemlerden sonra aylar sonra biraz düşme oluyor çünkü ilk zaman ödemli şiş şu an gayet güzel

Ben 3 sene önce ameliyat oldum ilk zamanlar burnuma aşıktım ama doktorun işçiliği 5-6 ay sonra ortaya çıkıyor şişlik inince kusurlarını görüyoruz maalesef :( benim üzerinde minik bir kemer oluştu ve senin ki kadar olmasada ucu ilk zamanlar ki gibi kalkık değil :( doktoruma söyledim bakarım ederim falan dedi ben de evlendim düğün falan derken geçti gitti :(

Back
X