Burnum çok agriyor yardimci olun :(

Selenim93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
28
1
1
30

Selenim93Yeni ÜyeÜye
Merhaba arkadaşlar 23 gun oldu estetik burun ameliyati oldum sol taraf burun ıcı çok rahatsız ediyor bende anlamadım beni sağ ve sol duvarlar birbirine değin cemi bir agri oluyo ne olduğu belli degil içindeki etler şişiyor daha onceden hiç bir problemim yoktu böyle gerilme oluyor değişik bir tarifi var sanki doktor icinde deligi daraltmis gibi hissediyorum kasiliyor içi kurumus ta ağrı yapıyormuş bu agri beni deli etti psikolojim bozuldu keşke yapmasaydim dedirtiyor benim gibi sorun yaşayan varmidir yada gecicekmi çok rahatsız ediyor beni doktora gidiyom birsey demiyorlar ama 2 haftadir var diğer burun deligi normal sorun yok ama sol taraf çok canimi yakıyor doktor bir hatami yaptı anlamadım beni rahatlatın normalmi çok agriyor acayip rahatsızlık veriyor kafaya taktim agliyorum hep

Son düzenleme:
Öncellikle geçmiş olsun,23 gün olmasına rağmen bu şekilde ağrı olması sanki normal değil doktorunuza danıştınız mı

Öncellikle geçmiş olsun,23 gün olmasına rağmen bu şekilde ağrı olması sanki normal değil doktorunuza danıştınız mı
Danıştim parayi alana kadar çok güzeldi asistanı o iyi ilgileniyordu arıyorum msj atıyorum agri kesici al doktora görün diyo pişman oldum sol taraftan rahatsizim içinde agri yanma var burun sisi ağrısı değil deligi kucultmuste ben nefes alırken verirken genlesiyor öyle bir agri sanki içinde tampon varda o agridan deli oldum ya 4.5 milyara yaptim doktorum istanbulda kackez aradım hiç böyle bir sorunla karşılaşan yokmu dur

24 saat agri acile gidiyorum iğne yapıyorum cuma gene gidecem doktora şekli kötü olsun umrumda degil yeterki bu agri gecsin sinirlerim bozuldu altüst oldum her ilacı kullanıyorum geçmiyor beceremedimi doktor sağ taraf normal sol tarafin ici aciyo nasıl tarif edeceğimide bilmiyorum çok mutsuzum

Umarım ağrılarınız geçer belki sol tarafta işlem çoktur bu nedenle ağrı fazla oluyordur ama acile gidecek kadar kötüyse bence bir sorun var.. Burada sizin gibi ağrı sorunu yaşayan arkadaş varsa seni daha iyi aydınlatacaktır..

Bilmiyorum güçlüyum ama bu 4 5 gündür gücümüze kaybetmeye

İnşaallah pişman olmuycam demiştim ama suan o pismanli gi yaşıyorum çünkü tarifi olmayan bir agri doktor bi hatami yaptı anlam veremiyorum cuma gidecem istanbula bakalım ne diyecek psikolojimi de bozmaya başladı bu olay tsk ederim ilginiz icin beni rahatlatın böyle karşılaşan varmidir yada niye oluyor 2 yavrum var benim güçlü olmam lazim ama suan çok mutsuzum

Ya gerçekten çok üzüldüm özellikle Çocuklarınız varmış daha da zor ama 23 gün olduğu halde bu şekilde Ağrı normal değil doktorunun ilgilenmesi gerek ,başlarda da bu şekilde ağrı varmıydı tekrar geçmiş olsun

Yoktu 10 gundur var deli etti beni zaten yavrularim için üzülüyorum benim bu hallerimë Onlarda üzülüyor benim burnumda bir sorun varda bende anlamadım cuma gidecem psikolojim bozuldu 10 günde tarifi yok bu ağrının misinanin ipimi batiyor anlamadım delirEcem

İstanbulda oldum ikidebir gitme imkanıMDA yok istanbul dışındaki şartları zorlayip cuma yine gidecem dua edin geçsin arkadaşlar burdan gorundum 2 doktora doktorun görsün dediler onlarda birsey demiyo agri kesici iğne yapıp gonderiyorlar

Darbe falan mı aldınız diğer doktorlar bir şeyiniz yok mu diyorlar yoksa teşhis mi koymak istemiyorlar

Darbe falan mı aldınız diğer doktorlar bir şeyiniz yok mu diyorlar yoksa teşhis mi koymak istemiyorlar
Hayır hiç darbe almadım yan hala yatmiyorum gözüm gibi bakıyorum yalnız sol iç taraf kuruyor acaba dikisler derinin altından batıyormu dün acile gittim iğne yaptı doktorun görsün dedi ondan 2 gun öncede KBB gorundum oda antibiyotik verdi estetik olmuşsun normal dedi ama bi sorun olduğu belli sağ burun deligi normal ama sol beni mahvediyor boğaz kurur agrirya burnumun ici de öyle sağa sola dönünce birsey batiyor beni mahvetti burun şifreyi kullanıyorum bide bu burun tarafında dikisler var diğer tarafta göremedim bugün aradım ilgilenilmiyorum cuma gidecem istanbula

Rahatsız edici bir agri kuruMuş gibi hissediyorum ben nereye gideyim şaşırdım cuma gidecem birsey yapmiycak sanki geciktirecekmis gibi hissediyorum psikolojimi bozmasin diye ben güçlü bir kadının diyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama çok mutsuzum görüntüde problemim yok ama bu öyle böyle bir agri değil yani beni mahvetti 24 saat agriyor batiyor yaniyor geriliyor 8hissediyorsun çocuklarım eşim de sasirdilar deli dolu bir bayandim şimdi karşılarında eriyorum yemek yemekte gelmiyor kilo verdim kac gunde ben böyle beklemiyordum herkes oldu sorun olmadi geldi beni buldu inşaallah gecer

Iyi düşünmeye çalışın bence doktorunuza da bu durumu ayrıntısıyla ve sakince anlatın ,bazen burun duvarı birbirine yapışıp yanlış kaynıyormuş acaba öyle bir durum mu ama kbb cı bilmesi gerek öyle olsa söylerdi ,ne güzel Şekil olarak memnun sunuz

Arkadaşım ben daha ameliyat olmadım ama burada okuduğum kadarıyla dikişler için kremler varmış

Arkadaşım ben daha ameliyat olmadım ama burada okuduğum kadarıyla dikişler için kremler varmış
Sürüyorum spreyler kullanıyorum nefes alınca kuruyor sanki ama diğer burun deligi normal kemikmi bıraktı o mu batiyor anlamadım biran once geçsin valla ben pişman oldum yaptigima görüntü güzel ama içi fena benim nefes alıp vermeyle bi sıkıntım yoktu adam arayimi daraltmis valla bende kafamda kurmaya başladım doktorda degilim neyden kaynaklandigini sağa sola dönünce batma oluyor suan nasıl agriyor bir bilsen iz beynim zonkluyor agri kesici manyağı oldum en kötüsü de psikolojimi etkilemeye başlaması batiyor agriyor kuruyor genlesiyor sağ normal sol delik fena

Görünürde bi sorun var mi acaba seklinde
Suan diğer günlerden farklı felaket bir agri var dayanılacak gibi değil kemikmi oturmadi batiyor birseyler yanlış çok agriyor agliyorum görüntüsü bozuk olsun razıyım yeterki bu agri gecsin birsey istemiyorum çok agriyor

Bence kontrol gününü fln bekleme yarın direk doktoruna git. Normal bişey değil bence.
Birde ben thiocilline nin göz pomadı şeklinde olan ilacını sürdüm burnumun içine sürekli kulak çubuğuyla. O baya yumuşatıyo istersen bi dene canım geçmiş olsun

Yarın yine ariycam arıyorum asistanı çıkıyor ben özel hastanede oldum kackez gittim geldim bi sürü para harcadim çocuklarım okula gidiyor diye cuma anca gidebilirim cuma olana kadar eririm ben hayattan sogudum 10 günde napti ya düzeltsin ben giderken sapasaglamdim Güle oynaya gittim suan resmen cökuntudeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…