Danıştim parayi alana kadar çok güzeldi asistanı o iyi ilgileniyordu arıyorum msj atıyorum agri kesici al doktora görün diyo pişman oldum sol taraftan rahatsizim içinde agri yanma var burun sisi ağrısı değil deligi kucultmuste ben nefes alırken verirken genlesiyor öyle bir agri sanki içinde tampon varda o agridan deli oldum ya 4.5 milyara yaptim doktorum istanbulda kackez aradım hiç böyle bir sorunla karşılaşan yokmu durÖncellikle geçmiş olsun,23 gün olmasına rağmen bu şekilde ağrı olması sanki normal değil doktorunuza danıştınız mı
Bilmiyorum güçlüyum ama bu 4 5 gündür gücümüze kaybetmeyeUmarım ağrılarınız geçer belki sol tarafta işlem çoktur bu nedenle ağrı fazla oluyordur ama acile gidecek kadar kötüyse bence bir sorun var.. Burada sizin gibi ağrı sorunu yaşayan arkadaş varsa seni daha iyi aydınlatacaktır..
Umarım ağrılarınız geçer belki sol tarafta işlem çoktur bu nedenle ağrı fazla oluyordur ama acile gidecek kadar kötüyse bence bir sorun var.. Burada sizin gibi ağrı sorunu yaşayan arkadaş varsa seni daha iyi aydınlatacaktır..
Yoktu 10 gundur var deli etti beni zaten yavrularim için üzülüyorum benim bu hallerimë Onlarda üzülüyor benim burnumda bir sorun varda bende anlamadım cuma gidecem psikolojim bozuldu 10 günde tarifi yok bu ağrının misinanin ipimi batiyor anlamadım delirEcemYa gerçekten çok üzüldüm özellikle Çocuklarınız varmış daha da zor ama 23 gün olduğu halde bu şekilde Ağrı normal değil doktorunun ilgilenmesi gerek ,başlarda da bu şekilde ağrı varmıydı tekrar geçmiş olsun
İstanbulda oldum ikidebir gitme imkanıMDA yok istanbul dışındaki şartları zorlayip cuma yine gidecem dua edin geçsin arkadaşlar burdan gorundum 2 doktora doktorun görsün dediler onlarda birsey demiyo agri kesici iğne yapıp gonderiyorlarYa gerçekten çok üzüldüm özellikle Çocuklarınız varmış daha da zor ama 23 gün olduğu halde bu şekilde Ağrı normal değil doktorunun ilgilenmesi gerek ,başlarda da bu şekilde ağrı varmıydı tekrar geçmiş olsun
Hayır hiç darbe almadım yan hala yatmiyorum gözüm gibi bakıyorum yalnız sol iç taraf kuruyor acaba dikisler derinin altından batıyormu dün acile gittim iğne yaptı doktorun görsün dedi ondan 2 gun öncede KBB gorundum oda antibiyotik verdi estetik olmuşsun normal dedi ama bi sorun olduğu belli sağ burun deligi normal ama sol beni mahvediyor boğaz kurur agrirya burnumun ici de öyle sağa sola dönünce birsey batiyor beni mahvetti burun şifreyi kullanıyorum bide bu burun tarafında dikisler var diğer tarafta göremedim bugün aradım ilgilenilmiyorum cuma gidecem istanbulaDarbe falan mı aldınız diğer doktorlar bir şeyiniz yok mu diyorlar yoksa teşhis mi koymak istemiyorlar
Sürüyorum spreyler kullanıyorum nefes alınca kuruyor sanki ama diğer burun deligi normal kemikmi bıraktı o mu batiyor anlamadım biran once geçsin valla ben pişman oldum yaptigima görüntü güzel ama içi fena benim nefes alıp vermeyle bi sıkıntım yoktu adam arayimi daraltmis valla bende kafamda kurmaya başladım doktorda degilim neyden kaynaklandigini sağa sola dönünce batma oluyor suan nasıl agriyor bir bilsen iz beynim zonkluyor agri kesici manyağı oldum en kötüsü de psikolojimi etkilemeye başlaması batiyor agriyor kuruyor genlesiyor sağ normal sol delik fenaArkadaşım ben daha ameliyat olmadım ama burada okuduğum kadarıyla dikişler için kremler varmış
Suan diğer günlerden farklı felaket bir agri var dayanılacak gibi değil kemikmi oturmadi batiyor birseyler yanlış çok agriyor agliyorum görüntüsü bozuk olsun razıyım yeterki bu agri gecsin birsey istemiyorum çok agriyorGörünürde bi sorun var mi acaba seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?