Çocuklarım okula gidiyo eşim gündüz çalışıyor anca cuma gurbetteyim kimse yok en kötüsü psikolojimi etkilemeye başladı burnumun ucu yani agriyor onları unuttum şu içindeki batma gerilme ağrısı yeminle suan fena zonkluyor agri kesici aldim etki etmiyorBence kontrol gününü fln bekleme yarın direk doktoruna git. Normal bişey değil bence.
Birde ben thiocilline nin göz pomadı şeklinde olan ilacını sürdüm burnumun içine sürekli kulak çubuğuyla. O baya yumuşatıyo istersen bi dene canım geçmiş olsun
Bacoderm verdi onu suruyorumBence kontrol gününü fln bekleme yarın direk doktoruna git. Normal bişey değil bence.
Birde ben thiocilline nin göz pomadı şeklinde olan ilacını sürdüm burnumun içine sürekli kulak çubuğuyla. O baya yumuşatıyo istersen bi dene canım geçmiş olsun
canım geçmiş olsun ya üzüldüm acı çekmene.
Bu kadar çok ağrı kesici kullanma ama ya o da iyi değil. Zaten ameliyatta bi sürü ilaç veriyolar bide miden zarar görmesin.
Hangi doktora ameliyat oldun?? Adam akıllı kontrol etsin ya bu ne daha 1 ay olmamış başından savmaya hakkı yok.[/QUOT
tarifi yok bu agrinin ve ben agridan yatamiyorum akşam yemeğinde beri 3 tane aldim herkes oluyor bi sorun olmuyor bende niye oldu anlamadim cokta dikkat ettim burnuma noldu böyle ya delir Ecem
Zaten bu gittiğimde birsey yapmazsa sayet başka doktora gidecem ama ben 5 binden fazla masraf yaptim o parayi Çöplükte bulmadım suan bunları dusunemiyorum agri batma geçsin birsey istemiyorum eski ben olayim yaşam enerjim gitti dua edinDevlet hastanesinde plastik cerraha git rontgen falan bisi çekerler elle muayenede falan çıkar illaki kendi doktoruna da bi daha uğrama bence cnm
İlk defa duyuyorum boyle biseyi ya hemen doktorunuzla gorusun veya baska bi doktorlaSuan diğer günlerden farklı felaket bir agri var dayanılacak gibi değil kemikmi oturmadi batiyor birseyler yanlış çok agriyor agliyorum görüntüsü bozuk olsun razıyım yeterki bu agri gecsin birsey istemiyorum çok agriyor
Baska doktora gidiyorum yeni daha olmussun normal deyip bakmadan gonderiyorlar bi sorun var belli yani ben neden acı cekeyim benim doktor istanbulda bide iyi diye istanbulda oldum pismanim 1 ay öncesine kadar sapasaglamdimİlk defa duyuyorum boyle biseyi ya hemen doktorunuzla gorusun veya baska bi doktorla
Sakin olun siz panikledikçe ağrı şiddeti daha da artıyordur. Doktorunuz<u bıkmadan usanmadan arayın illaki ulaşacaksınız. Ciddi ölçüde kötü durumda olduğunuzu iletin. dua edin bolcaMoral verirseniz çok mutlu olurum gücümü kaybediyorum
Gercekten cok uzuldum ya dua edicem sizin icin insallah duzelir bu durumBaska doktora gidiyorum yeni daha olmussun normal deyip bakmadan gonderiyorlar bi sorun var belli yani ben neden acı cekeyim benim doktor istanbulda bide iyi diye istanbulda oldum pismanim 1 ay öncesine kadar sapasaglamdimçocuklarım küçük okula gittiği için cuma gidecem yürüyünce bile batma hissi oluyor sastım bi poblem olduğu ortada ya bu adam kemiği kırdı omu oturmadi beynimi zonklattiriyor 24 saat batma hissi ve hiçbir şeyim yoktu resmen cokusteyim arıyorum asistanı çıkıyor deli olucam nolur dua edin suan agliyorum ömür boyu bide böyle kalirsa diye korkuyorum kesin öl
Allah razı olsun 9 ŞUBATTA ameliyat oldum 22 yada 23 gunum bilmiyorum sağlam girip ve bunca zamandır hasta olmayan ben şimdi agridan kivraniyorum zaten tek derdim çocuklarım benim dik olmam laxim ama psikolojim çöktü 5 gündür 10 gundur dua ya çok ihtiyacım var bana moral verin gurbetteyim kimsem yok yavrularim için benim için dua edin bu agri dinsin bu batma sağda yok solda çökertti beni 5 10 günde oysa ne mutlu biriydimGercekten cok uzuldum ya dua edicem sizin icin insallah duzelir bu durum
Merhaba lütfen modunuzu düşürmeyin iyi olacağınıza inanın Siz psikolojik olarak iyi olmadığınız sürece kendinizi hiç iyi hissedemezsiniz Lütfen ameliyat olduğunuzu unutun ve böle yaşamaya çalışınAllah razı olsun 9 ŞUBATTA ameliyat oldum 22 yada 23 gunum bilmiyorum sağlam girip ve bunca zamandır hasta olmayan ben şimdi agridan kivraniyorum zaten tek derdim çocuklarım benim dik olmam laxim ama psikolojim çöktü 5 gündür 10 gundur dua ya çok ihtiyacım var bana moral verin gurbetteyim kimsem yok yavrularim için benim için dua edin bu agri dinsin bu batma sağda yok solda çökertti beni 5 10 günde oysa ne mutlu biriydim
Zaten dusunmemeye çalışıyorum güçlü olmam lazim ama gerçekten can sıkıcı olay ve 24 saat agri beni çökertti psikolojimin çöküşe gittiğini farkediyorum çevremde burun ameliyati olan insanlar bile böyle sorunla karsilasmazken ben kotuyum dün gece baya zonkladi şimdide agriyor doktora yaxdim whatsaptan dönmedi daha aradım ameliyatta cuma gideyim bakayım röntgeni cekiyo napiyorsa yapsın benim ruh sağlığım bozulmasın yeter allah hepinizden razi olsunMerhaba lütfen modunuzu düşürmeyin iyi olacağınıza inanın Siz psikolojik olarak iyi olmadığınız sürece kendinizi hiç iyi hissedemezsiniz Lütfen ameliyat olduğunuzu unutun ve böle yaşamaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?