Burnum çok büyük!(fotograflı)

Bir de böyle bir sorun var tabii. Kimisinin burnuyla çok oynanıyor. Burun aşırı küçük ve kalkık oluyor. Kimisinin burnuna çok az müdahale ediliyor. Ameliyattan önceki ve sonraki hali arasındaki farkı görmek için fotoğraflarla kıyaslama yapmak gerekiyor. Hatta burun ameliyatı olduğunuzu anlamayıp estetik yaptırsan güzel olur bile denebiliyor. Bence ikinci seçenek daha iyi. Revizyon şansı daha yüksek.
Geçmiş olsun. Umarım ödemdir ve burnunuz istediğiniz hale gelir.

Bende oldum tam 5 yıl oldu hatırlıyorum burnum şişti yüzüm şişti zamanla indi şuan iyiki olmuşum diyorum geçmiş olsun yaklaşık 1.5 sene sonrada burnumun içinde iltihap olmuştu mercimek kadar iltihap olmuştu ben önce burnumun üstünde sivilce çıkacak sandım inceleyince acısı oluyordu dikkat ettim içimdeymiş sonra geçti şuan daha rahat uyuyor daha rahat nefes alıyorum geçmiş olsun
Size de çok geçmiş olsun normal bir sivilce bile çok acıtıyor :( sizin de ucu şiş miydi? Kalın derili mi burnunuz? Ne kadar sürede indi bir de? Çok soru sordum kusura bakmayın 😂

Size de çok geçmiş olsun normal bir sivilce bile çok acıtıyor :KK43: sizin de ucu şiş miydi? Kalın derili mi burnunuz? Ne kadar sürede indi bir de? Çok soru sordum kusura bakmayın 😂
1 toka yakın sürdü ama geçti şuan burnum yüzüme göre tam orantılı normal deri benim vücudum

Arkadaşlar merhaba hepinize, ben 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktorum Prof Adnan Menderes. Kendisiyle ilgili burda hiç bilgi bulamadım. Burnum ilk başta daha iyi gibiydi ama su an etrafımdaki insanlar da ben de eskisinden hiçbir farkı olmadığını ve ucunun dokunulmamış gibi büyük kaldığını düşünüyoruz. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. Onca acı emek para boşa gittiyse çok üzüleceğim :KK43:
Üzülme canım benim kuzenimde oldu 6 ay anca gitti siskinlik hatta dalga gecimiyodum eskisi daha iyidi gibisinden şimdi hokka gibi burun olmuş dikkat et ağır iş yapma Kafani fazla eğme bide badem yağı sür gözaltılarına ilerde çok morarma olmasın diye 🌸

Üzülme canım benim kuzenimde oldu 6 ay anca gitti siskinlik hatta dalga gecimiyodum eskisi daha iyidi gibisinden şimdi hokka gibi burun olmuş dikkat et ağır iş yapma Kafani fazla eğme bide badem yağı sür gözaltılarına ilerde çok morarma olmasın diye 🌸
Ay umarım benim doktorum da 6 ay bekle dedi bekliyorum çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🧡🧡🧡

Iki resim arasında fark göremedim ödem var diyemicem. Sanki ameliyat olmamış gibisiniz

Ben hep şu şekilde şeyler duydum “ameliyattan ilk çıktığımda hiçbir şey değişmemiş gibiydi. Sonradan bir yıl sonra mesela herkes ne kadar güzel kucuk Bi burnun var dedi” o yüzden lütfen üzülmeyinnn. Zamanla çok güzel olacak ben inanıyorum
Ya inşallah öyle olur hepimiz istediğimiz burna kavuşuruz ❤️

ince deriliyim ben de. 2inci ayimi doldurmama az kaldi. gercekten 2inci haftayla arasinda cok fark var; asiri sis duruyordu benim burnum da. su an aynaya cok bakmamaya calisin
Burun ucunuzda sivrilme oldu mu peki ödemler indikçe ? Benim burun ucum şu an burun sırtıma göre çok büyük duruyor ödemler orada mı toplanmış anlayamadım

Arkadaşlar bide ameliyatı üzerinden 6 aydan fazla geçmiş olanlara bir soru sormak istiyorum burnunuz ameliyat sonrası çekilen fotoğrafınızdaki hali gibi mi oluyor şişlikler indikçe yoksa o haline benzemiyor mu ? Benim ameliyat sonrası doktorumun çektiği fotoğrafımı çok beğendim ama burnum şu an hiç o fotoğraftaki gibi değil korkuyorum öyle zarif durmayacak diye

Burun ucunuzda sivrilme oldu mu peki ödemler indikçe ? Benim burun ucum şu an burun sırtıma göre çok büyük duruyor ödemler orada mı toplanmış anlayamadım
benim de daha yeni sayilir, o yüzden tamamiyle zarif bir burun ucuna sahip degilim su an. top gibi duruyor daha. kafama da takiliyor bu durum arada.. ama ilk haftalarda daha fenaydi onu söyleyebilirim. zor bir sürec.. insallah herkes istedigi sonuca ulasir ya en saglikli ve icine sineninden.

Bir de enjeksiyon duydum ama tam bilmiyorum ödemin inmeme durumunda minik bir operasyon gibi enjeksiyonla ilaç verilip küçültülüyormuş galiba ennn kötü onu araştıracağız :)
Evet kortizon iğnesiymiş sanırım ama zararları da varmış umarım hiç gerek kalmaz o zamana :/ ❤️

Arkadaşlar merhaba hepinize, ben 18 gün önce burun estetiği oldum. Doktorum Prof Adnan Menderes. Kendisiyle ilgili burda hiç bilgi bulamadım. Burnum ilk başta daha iyi gibiydi ama su an etrafımdaki insanlar da ben de eskisinden hiçbir farkı olmadığını ve ucunun dokunulmamış gibi büyük kaldığını düşünüyoruz. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. Onca acı emek para boşa gittiyse çok üzüleceğim :KK43:
Dostlarım bana burda çok moral verdiniz zaman ayıran herkese cokkk teşekkür ederim. Merak eden birkaç kisi olmuştu. Kalın derili olup ameliyat olan ya da benim durumumda olanlar için güncellemek istedim burayı belki fikir sahibi olursunuz diye. 2 ay oldu ameliyatımı olalı son halim bu su anlık lütfen yorum yapmayı da unutmayın 🧡

Eklentiler

• A999F239-AE8D-4F0A-BE16-B8041C0C3041.webp
    A999F239-AE8D-4F0A-BE16-B8041C0C3041.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 194
  • 8791D3D5-8659-4675-AEAF-ECA2DD865927.webp
    8791D3D5-8659-4675-AEAF-ECA2DD865927.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 179
Dostlarım bana burda çok moral verdiniz zaman ayıran herkese cokkk teşekkür ederim. Merak eden birkaç kisi olmuştu. Kalın derili olup ameliyat olan ya da benim durumumda olanlar için güncellemek istedim burayı belki fikir sahibi olursunuz diye. 2 ay oldu ameliyatımı olalı son halim bu su anlık lütfen yorum yapmayı da unutmayın 🧡
ilk attiginiz fotolarla arasinda kesinlikle fark var. ne güzel insallah zamanla daha da kücülür ve tam anlamiyla icinize siner :KK200:

ilk attiginiz fotolarla arasinda kesinlikle fark var. ne güzel insallah zamanla daha da kücülür ve tam anlamiyla icinize siner :KK200:
Çok teşekkür ederim ben çok farkına varamıyorum tabi ama eğer siz böyle düşündüyseniz çok mutlu olurum iyi dilekleriniz için Kocaman Bi kalp size 🧡🧡

Arkadaşlar bide ameliyatı üzerinden 6 aydan fazla geçmiş olanlara bir soru sormak istiyorum burnunuz ameliyat sonrası çekilen fotoğrafınızdaki hali gibi mi oluyor şişlikler indikçe yoksa o haline benzemiyor mu ? Benim ameliyat sonrası doktorumun çektiği fotoğrafımı çok beğendim ama burnum şu an hiç o fotoğraftaki gibi değil korkuyorum öyle zarif durmayacak diye
Ya ben de aynı şeyi düşünüyorum ameliyat sonrası doktorun çektiği fotoğraftaki burunla şu an ki burnum arasinda dağlar kadar fark var çok yapay tuhaf duruyor moralim çok bozuk bide benim burnumun içi sanki iltihaplı gibi geliyor kötü kokuyor, ayriyeten bu cuma bir ay olacak hala daha burun izim kabak gibi belli kırmızı dikişler de henüz düşmedi 😔

Ya ben de aynı şeyi düşünüyorum ameliyat sonrası doktorun çektiği fotoğraftaki burunla şu an ki burnum arasinda dağlar kadar fark var çok yapay tuhaf duruyor moralim çok bozuk bide benim burnumun içi sanki iltihaplı gibi geliyor kötü kokuyor, ayriyeten bu cuma bir ay olacak hala daha burun izim kabak gibi belli kırmızı dikişler de henüz düşmedi 😔
Bende 2 kasımda olmuştum bir ay bitti yarın da kontrole gideceğim benim birde son 3-4 gündür şöyle bir sorun ortaya çıktı burun ucum bir anda aşırı şişti ve aşağı sarkmış gibi duruyor. Ödemler en son uca indiği için bu görüntü olabiliyormuş ama bilmiyorum yani aşırı kötü şu an maalesef umarım ödemdir ve geçer izler içinde Bepanthol krem kullanıyorum ben hafiften geçmeye başladı artık kızarıklığı fazla belli olmuyor deneyebilirsiniz ❤️

Bende 2 kasımda olmuştum bir ay bitti yarın da kontrole gideceğim benim birde son 3-4 gündür şöyle bir sorun ortaya çıktı burun ucum bir anda aşırı şişti ve aşağı sarkmış gibi duruyor. Ödemler en son uca indiği için bu görüntü olabiliyormuş ama bilmiyorum yani aşırı kötü şu an maalesef umarım ödemdir ve geçer izler içinde Bepanthol krem kullanıyorum ben hafiften geçmeye başladı artık kızarıklığı fazla belli olmuyor deneyebilirsiniz ❤️
Doktorunuz izin verdi mi benimki nazalnem burun damlası dışında bişey kullanma gerek yok diyor

Moralinizi bozmak istemem ama ben pek bi fark göremedim.Hepsi birbirinin aynı gibi. Bi değişiklik gözlemleyemedim ama tabi yaptıranlar daha iyi bilir sonuçta.

Back
X